ДСБ дава 24 ч на МВР да хване бомбаджиите

"Става дума за много тежко обществено деяние"
Обновена: 19 юли 2011 10:38 | 19 юли 2011 10:35,
121
ДСБ дава 24 ч на МВР да хване бомбаджиите
Снимка: архив Булфото

Демократи за силна България дават 24-часов срок на българските институции да си свършат работата и да разкрият кой стои зад взрива пред офис на партията.

Още по темата

Това обяви на кратък брифинг в централата на партията Атанас Атанасов.

"Ако това не стане, още веднъж ще стане ясно, че правителството е безсилно в опазването на обществения ред, сигурността и спокойствието на хората", каза Атанасов.

"Става дума за много тежко обществено деяние", обясни той.

"Очакваме органите на реда да си свършат бързо работата", допълни и депутатът Веселин Методиев.

"Демократи за силна България осъжда терора като средство за политическа борба. Това е подход на организираната престъпност срещу политически неудобни лица", допълни той.

"Рязко отхвърляме наглата провокация на премиера за самоинсценировка", категоричен бе той.

Dnes.bg припомня, че рано сутринта два взрива избухнаха пред столични централи РЗС и ДСБ.

Едната самоделка бе взривена около 4 часа пред централата на РЗС на бул. "Дондуков".

Втората –  20 минути по-късно пред клуб на ДСБ на бул. "Сливница".

При инцидентите няма пострадали, изпочупени са стъкла.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
4
 
! Отговори
bradwaro преди 12 години
ти наистина ли смяташ , че мое да се упепа коньо/коньо и царо?:))
17
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"ДСБ дава 24 ч на МВР да хване бомбаджиите"------------------------------------------------------Я колко било лесно да се бута правителство. Слагаш си сам една бомба и после поставяш ултаматум. След като се изчерпаха почти всички методи за сриване на ГЕРБ, другарите започнаха да пипат по-грубичко. Ето кои са истинските мутри. НЕ Бойко, не! Истинските мутри са с цвят червен.
16
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кой е с традиции в това? Кой взриви църквата Света Неделя? Кой запали Райхстага? Кой запали Партииния дом? Отвратителни червени ***.
15
1
 
12
 
! Отговори
от обществото преди 12 години
дреме ни на мандахура изтрепете се колкото по-малко политици толко по-добре
14
11
 
20
 
! Отговори
Истинските убийци преди 12 години
Адв. Момчил Добрев: Цветелина Бориславова ме заплашва с убийство!Днес се получи имейл от известния софийски адвокат Момчил Добрев. Получих заплахи за смърт от близката на Бойко Борисов Цветелина Бориславова.Прилагам и документ, който е сканиран с входящ номер в Министерски съвет. Моля публикувайте го, защото има реална опасност за живота ми, пише в писмото си топ адвокатът. Верни на мотото си да изнасяма в публичното пространство винаги и на всяка цена ЦЯЛАТА ИСТИНА, ние реагираме незабавно и Ви предоставяме информацията, с която разполагаме.Вие, г-н премиер взехте властта в България с обещанието, че ще се борите срещу мафията, корупцията и престъпността, пише в писмото си до Премиера, адв. Добрев. И продължава: Преди време Ви изпратих безспорни доказателства за беззакония мафия на държавно ниво, бездействия на ваши министри и други, които доказват мафията и корупцията в държавата и в изпълнителната власт.В отговор на това преди седем дни получих три явни заплахи за смърт, идващи от ваша близка бизнес дама, която има интерес от приватизацията на Български пощи- ЕАД. Заплахата е в смисъл, че ако продължавам да търся правата на фирмата, която представлявам Голдмън Мениджмънт АД от фирма Български пощи АД, ще бъда физически ликвидиран.По нататък в писмото си до Бойко Борисов, адв. Момчил добрев пита: Г-н Министър-председател, моля за отговор на въпроса ми замесен ли сте и знаеете ли за отправените заплахи за смърт от близка вам бизнес дама, която има интерес заедно с чужди капитали от приватизацията на Български пощи ЕАД. Същата бизнес-дама заплаши конкурент, пожелал да закупи банкова институция и същият оттегли офертата си незабавно. Явно заплахата е била голяма, ясна и конкретна!В края на писмото адвокат Добрев пита министър-председателя Борисов: Г-н Борисов, има ли поръчка от ваш близък силов министър, негов бивш шеф и лично от вас поръчка до НАП и Прокуратурата, поръчка да бъде съсипано цялото ми семейство?!?
13
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хахаха циркът продължава. Ясно ни е, че сте си взривили сами бомбите, заради тъоия ви вот на недоверие. Няма да ви мине номера, другари.
12
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
дсб първо се приобщиха към доган и гея, сега към трактора и баш гея
11
3
 
1
 
! Отговори
PRAV E преди 12 години
1 E PRAV
10
4
 
7
 
! Отговори
Christo преди 12 години
AMI KATO TOLKOVA MNOGO BURZAT, DA KAJAT KOGO SA PRATILI S BOMBITE 4E C.C I B.B DA MOGAT ZA TOVA VREME DA GI HVANAT:)
9
16
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз давам 24 часа на ДСБ да се саморазпуснат и да не ни занимават повече с жалкото си съществуване.
8
6
 
26
 
! Отговори
АА преди 12 години
И след 24 часа какво? Костов ще се самозапали?
7
11
 
15
 
! Отговори
draznitel преди 12 години
Търсете бомбаджията във "коалиционния" си партньор РЗС. Нали щяхте да уволнявате ББ и да сваляте правителството заради ЦЦ. Сами си тръсете сега кой ви е гръмнал (въпреки, че много добре знаете кой е щото сте самите вие). Костов, Серьожа, Янка, Серсемов - всички заслужават да им се тегли по един як бой да им дойде ум в празните тикви, щото следващия път докато правят постановки ще има и невинни жертви.
6
6
 
18
 
! Отговори
АнтиСтоп преди 12 години
Намерихме ги! Бяха се скрили на позитано!
5
9
 
1
 
! Отговори
Към 1 преди 12 години
***, стига глупости. Вие политически необразованите, всеки може да ви купи и продаде. От вашия сой е, надъхани пишлигари.
4
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе да слушате ДЗС какво ви разправя и веднага да изпълнявате ! Чувате ли а ?! Даже брифингуват накратко и после раздават мъдро заповеди насам-натам...Смехурчета
3
18
 
20
 
! Отговори
АНТИКОСТОВИСТ преди 12 години
ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА ВЗРИВОВЕТЕ СА САМИТЕ ТЕ ОТ ДСБ!!! ДА СЕ ПРЕКРЪСТЯТ НА ДОБ-ДЕМОКРАТИ ЗА ОГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ!!!
2
2
 
12
 
! Отговори
ZA 24h преди 12 години
nai mogo do pozitano da stignat
1
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ясно е, че става дума за битка на политическите сили. Сега си припомнете кой взриви църквата, очаквайки вътре да се намира българският цар и ще ви стане ясно кой взривява и сега.