ДСБ дава 24 ч на МВР да хване бомбаджиите

"Става дума за много тежко обществено деяние"
Обновена: 19 юли 2011 10:38 | 19 юли 2011 10:35,
121
ДСБ дава 24 ч на МВР да хване бомбаджиите
Снимка: архив Булфото

Демократи за силна България дават 24-часов срок на българските институции да си свършат работата и да разкрият кой стои зад взрива пред офис на партията.

Още по темата

Това обяви на кратък брифинг в централата на партията Атанас Атанасов.

"Ако това не стане, още веднъж ще стане ясно, че правителството е безсилно в опазването на обществения ред, сигурността и спокойствието на хората", каза Атанасов.

"Става дума за много тежко обществено деяние", обясни той.

"Очакваме органите на реда да си свършат бързо работата", допълни и депутатът Веселин Методиев.

"Демократи за силна България осъжда терора като средство за политическа борба. Това е подход на организираната престъпност срещу политически неудобни лица", допълни той.

"Рязко отхвърляме наглата провокация на премиера за самоинсценировка", категоричен бе той.

Dnes.bg припомня, че рано сутринта два взрива избухнаха пред столични централи РЗС и ДСБ.

Едната самоделка бе взривена около 4 часа пред централата на РЗС на бул. "Дондуков".

Втората –  20 минути по-късно пред клуб на ДСБ на бул. "Сливница".

При инцидентите няма пострадали, изпочупени са стъкла.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
2
 
2
 
! Отговори
ЗА 36 преди 12 години
БЕ НЕ РАЗБРА ЛИ ???? САМОЗАЛЕПИ СЕ В КЛАСЬОР БЕ КАРТИНКЕ СМЕШНА , ТАМ СА ТИ БРАТЯТА !!!!!
37
5
 
16
 
! Отговори
Ето защо сме бедни преди 12 години
Докато обикновеният българин става още по- беден, едни други хора все повече угояват телесата и банковите си сметки. Управляващата клика около ГЕРБ предпочита за обикаля родни и чуждестранни курорти, да се излежава в луксозни СПА хотели, вместо да си върши работата, за която, в крайна сметка, й е било гласувано доверие на изборите. Истината трябва да се знае, без значение кой я казва. Видни независими експерти, които се страхуват да си кажат името, по обясними причини, заявяват с убеждение, че при още една година подобно управление, мизерията у нас ще е потропала на всяка една врата, а управляващите ни вече ще имат и вили в чужбина.Да си го кажем направо пари в България има! Пари има за всичко. За пенсии, заплати, за здраве, за живот, но същите тези парички се разпределят от една клика, от петдесет шест десет човека, за чийто джоб думата милион е вече обидна.Доказват го вече стотиците лимузини, които ежедневно въртят из центровете на големите градове, доказват го луксозните имоти в Бояна, доказват го имотите на Цветанов, сараите на Доган. Именно за това, помислете какво ще правите на следващите избори? Помислете, какво ще правите със съдбата си? Спасението е едно да излезем на улицата и да поискаме ревизия. Все пак тази държава си е наша и трябва да си устояваме това право.
36
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Костов *** червено, ти с комунистите ли ще гласуваш на вота бе?за власт всичко даваш а? плазмодий гаден
35
9
 
8
 
! Отговори
Боко е пътник преди 12 години
А есента такъв мощен шут му предстои че си няма на представа. Секретни грами и проучвания прогнозират тежка и окончателна загуба за ГРОБ. Тиквата веднага след това ще се опита да напусне страната за да се спаси от възмездие за огромните кражби. От нас зависи ще допуснем ли това. НЕ нали братя Българи !. Незабавен арест !
34
5
 
13
 
! Отговори
Ето новия морал преди 12 години
Луксозен хотел с всички възможни екстри, струващ няколко десетки милиона лева e построила с депутатската си заплата гербаджийката Искра Фидосова. Вестник Галерия разкрива супер скандалната новина, че постройката се намира в един парцел с краварниците на Ахмед Доган. Колкото и смешно да звучи, тази информация е знакова и показва реалното лице на сегашната българска власт. Не за друго, а защото, докато народът мизерства Фидосова си е направила десетина луксозни апартамента до родния си Лом, които дава под наем на платежоспособни деребеи. По непотвърдена информация, там ежедневно местни феодали на родната нова власт правели оргии и трупали рекордни обороти за тлъстата парламентарна дама. Таблоидът, управляван от журналистката Кристина Патрашкова разкрива още, че за да придобие имота си Фидосова е въртяла такива афери в местното Горско стопанство, за които обикновеният човек не може да си представи.Единственият човек, който й направил здрав отпор на сделката бил шефът на стопанството, който за злощастие само след няколко дни бил разследван и уволнен. Управител и собственик на луксозното строително бижу бил съпругът на Фидосова, познат като местен бос, произвеждащ дограма. Хора, които са в бранша са на мнение, че такъв лукс не може да си позволи един дребен или среден бизнесмен. Но едва ли някой днес ще събере сили да пита семейството на депутатката от къде са им парите Е, ако не иска да бъде разследван и проверяван, разбира се.
33
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЩЕ УВОЛНЯ ИВАН КОСТОВ!
32
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
народа почна да му писва от палячовци в политиката, Яне флашката, Семов плаката, Костов тариката, само вотове им в главите, плакати, бомби и простотииработата върви към кютек, накрая ще ядат дебелия май, или да вършат нещо полезно или да се махат, да оставят ГЕРБ да си върши работата
31
8
 
9
 
! Отговори
ИСТИНСКИ МУТРИ преди 12 години
Известен в средите на родния ъндърграунд и на органите на МВР човек е таен съветник и дясна ръка на премиера Борисов!Преди години Димитър Николов Стефанов, начело на група яки момчета се прехранвал с грабежи, рекет на търговци и изнудване на фирми от кв. Надежда. Проституцията и разпространението на дрога в квартала били до ден днешен под негов контрол, твърдят още от изданието. В един определен момент от живота си Митко Каратиста е бил и шофьор на небезизвестния Румен Николов Пашата. Успява да се сближи и с Бойко Борисов и да оглави силовите структури на групировката СИК. Румен Николов ПашатаПрез годините натрупва не малко средства, като елиминира доста знакови играчи и овладява много печеливши звена в престъпния свят. Така междувременно успява да вдигне триетажен палат в Драгалевци , в съседство с доскорошния си шеф Румен Николов. Именно Николов дава възможност на Каратиста да се превърне от дребен играч във важна персона сред ъндърграунда. А по-късно той става топлата връзка между Румен Николов и Бойко Борисов! На общинските избори през 2007 г., с победата на ГЕРБ, кметове на районите Надежда и Връбница стават негови протежета. Майката на детето му, Татяна Георгиева, става общински съветник от листата на ГЕРБ-София и един от четиримата координатора в София. Проверка на Галерия се натъква още на доста далавери чрез поставени от него лица в тези райони. Кметът на Връбница дори е женен за сестрата на Татяна Георгиева. Техният баща пък бил назначена на работа в община Надежда! И дума не може да става за конфликт на интереси!!!С избирането на Борисов за премиер Каратиста е непрекъснато в обкръжението му и е негова дясна ръка. Назначен е и за съветник в Народното събрание. Бойко Борисов СИКБизнесът му с проституция, наркотици, рекет и изнудване продължава обаче, твърдят негови приближени. Високата му позиция започва да му помага не само на местно ниво, но и в цялата страна. Точно него е имала предвид Татяна Дончева, че е ключова фигура в схемите за източване на ДДС. Независимо от това Бойко го назначава за член на Надзорния съвет на ЧЕЗ България, за да защитава интересите на държавата, със заплата от около 35 000 лева на месец!Така Бойко Борисов днес представя някогашния си авер Димитър Стефанов като преуспяващ бизнесмен и добросъвестен гражданин, нищо че в ъндърграунд средите го познават като обикновена мутра!
30
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Такава борба за кокала отдавна не е имало. Спрете се, другари от всички партии, българинът не е толкова ***, такива съвпадения не са случайни. Взривове в седмицата на вот и доклади, хайде холан! Ще гласуваме на есен за който решим и без напомнянки и сплашвания. Как не ви е срам, господа политици да рушите България заради едни избори.
29
3
 
3
 
! Отговори
ДО 22 преди 12 години
ТИ НЕ СИ МИ БРАТ - ТИ СИ КАРТИНКА ОТ ДЪВКА !!!!!!!!!!
28
4
 
8
 
! Отговори
за 22 преди 12 години
...и отмъщения редят в мислите си вече другарите. Не могат да простят, че някой ги детронира след 65 години деребействане...
27
4
 
10
 
! Отговори
draznitel преди 12 години
Костов е виновен - самовзривил се е . Да са се самовкара доброволно в ареста !
26
7
 
11
 
! Отговори
бсп и дсб бай бай преди 12 години
А есента такъв мощен шут му предстои че си няма на представа. Секретни грами и проучвания прогнозират тежка и окончателна загуба за бесепе и клониги. Олигарските от бсп и дсб веднага след това ще се опитат да напуснат страната за да се спаси от възмездие за огромните кражби. От нас зависи ще допуснем ли това. НЕ нали братя Българи !. Незабавен арест за бесепе и клониги!
25
4
 
12
 
! Отговори
Яко преди 12 години
Бомбаджията е ясен... /Фидоске, сто пъти съм ти казвал да не прекаляваш с фасула.../
24
7
 
4
 
! Отговори
ХАХААХ преди 12 години
ЧЕ ТЕ АКО ГИ АРЕСТУВАТ ,НЯМА ДА ИМА КОЙ ДА ГЛАСУВА ВОТА БЕ *** КРАДЛИВИ !!!! ХАХАХАХА КРАДЕЦА ПРИЗОВАВА ДА СЕ ХВАНЕ КРАДЕЦА ХАХАХА - ТО ОСТАВА И ДА СИ ПРИЗНАЯТ НО ПЪК АКО ГО СТОРЯТ ЩЕ МИ СЕ ВДИГНАТ ДО ОНАЯ РАБОТА ....... ХАХАХАХАХА ЕМ ИМАТ КВО И ОТ КАДЕ ДА ПАПКАТ ХЕМ РЕВЪТ НА ГЛАДНО
23
9
 
11
 
! Отговори
Ivan Grozni преди 12 години
Дано не ги хванат за 24 часа... щото ми е интерсно жалката комунистическа сбирщина от дясно какво точно ще направи, начело с съветско-украинския възпитаник Костоффф.... може би ще ни изпеете песничка?!?!?
22
6
 
9
 
! Отговори
uf преди 12 години
че то останаха ли наивници, дето да продължават да мислят че ГЕРБ изобщо прави или може да прави нещо друго, освен да си пълни джобовете на избраниците ?
21
17
 
14
 
! Отговори
Боко е пътник преди 12 години
А есента такъв мощен шут му предстои че си няма на представа. Секретни грами и проучвания прогнозират тежка и окончателна загуба за ГРОБ. Тиквата веднага след това ще се опита да напусне страната за да се спаси от възмездие за огромните кражби. От нас зависи ще допуснем ли това. НЕ нали братя Българи !. Незабавен арест !
20
0
 
3
 
! Отговори
До 18 преди 12 години
Изи ва....леко ше повредиш връзката си между двете мозъчни клетки дето ги имаш ... Вече 2 дена са та отървале и не мое те намерат ...
19
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Давам срок до следващите избори дсб да напусне политиката, вече има бесепе, клонинги не ни трябват!