Плевнелиев безстрашен. Ще е устойчив президент

Кандидатът на ГЕРБ имал планове за институцията
Обновена: 8 сеп 2011 09:57 | 8 сеп 2011 09:57,
236
Плевнелиев безстрашен. Ще е устойчив президент
Снимка: БТА

Нямам страхове, имам планове. Така кандидатът на ГЕРБ за президент Росен Плевнелиев аргументира пред БНР участието си в битката за държавен глава на предстоящите избори.

"Моят живот е символ на това, в което вярвам, и това, за което работя, и това, което ще осмисли и моята работа в Президентството – упоритост, устойчивост, вяра в това, което правиш, раздаване и преди всичко ясното усещане на смисъла.

Аз съм минал през много тежки моменти, но никога не съм забравял и не съм изпускал смисъла на това, което правя. Затова ще продължавам и оттук нататък по този начин", заяви Плевнелиев.

Той обясни, че за две години работа в строителното ведомство отговорностите му като министър не са били да полага асфалт, а да изгради институцията. И обеща, че ако спечели изборите, така ще работи и за в бъдеще.

"Бих искал да разширим хоризонта пред гражданите, пред българската икономика. И, разбира се, да дадем една много ясна посока, да начертаем пътя. Той да бъде работещ и да ги спазваме. Президентът трябва да изгради националната визия. Президентството трябва да се превърне в един стратегически център за национални приоритети и постигане на съгласие по тях", категоричен е кандидатът за президент.

Той отново повтори, че страната ни може да бъде регионален лидер, но затова били нужни последователните усилия на много партии и правителства.

"България не може на всеки четири години да рестартира от нулата", смята още Плевнелиев.

Още по темата

Очаква се утре парламентът да приеме решение за персонални промени в правителството, с което да освободи Росен Плевнелиев от поста му на министър на регионалното развитие и благоустройството.

Министър Плевнелиев подаде оставка и на негово място застана Лиляна Павлова, която беше зам-министър в строителното ведомство. Нейната кандидатура също трябва да бъде одобрена от депутатите.

Плевнелиев вчера подаде оставка, след като ГЕРБ го номинира за кандидат-президент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
203
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво на BIG AL ::))))) Евала!Само в дясното е ИСТИНАТА,но ЧАСТ от народа е *** - ШАРАНИ!
202
2
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Наистина е добре тестван ,ще е на мястото с тежест
201
4
 
8
 
! Отговори
75 преди 12 години
МЕКАТА КИТКА ОБЕЩАВАСЛЕД ТОЗИ ФАЛ СТАРТ НЯМА ШАНСОВЕ.КАЗАНО Е ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА
200
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Борисов поддържа тесни финансови и политически връзки с директора на "Лукойл България" Валентин Златев, изключително влиятелен политически брокер и политически кукловод. Лоялността му (и неговата уязвимост) към Златев, играят голяма роля в процеса на взимане на политически решения на Бойко Борисов", пише още Байърли.
199
14
 
5
 
! Отговори
Спиридон преди 12 години
Плевнелиев има потенциал да стане най-успешния президент от 1989 г.И според мен ще успее!!
198
1
 
3
 
! Отговори
DGD преди 12 години
Човекът е обществено животно. Обществото е изобретило три способа да се държат хората в робство: насилие, пари и свобода. Утре, утре, винаги утре и така минава животът за теб.Цялата власт произтича от народа. И никога не се връща към него.Искате ли да си купите много неща ще трябва да се продадете.Политиците умеят да говорят дълго без да кажат нищо, служейки си с много лъжи, които представят за истина.Търговците продават това което не са направили, крадците и политиците - това което не е тяхно, проститутките -това което не би трябвало да продават.Кой още твърди, че светът не се крепи на търговията и избори?Който изгуби честността си, не може повече нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат само законите там, където няма нравственост?Ако сте решили да биете дузпата на политиците, побързайте преди да Ви скрият топката. Отначало ли е нищо - и нататък нищо. Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле. Докогато това е истина,това ще е истината!
197
15
 
5
 
! Отговори
Ваня преди 12 години
Плевнелиев е най-добрият избор! Успех!
196
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най устойчивия магаре да го *** върху лед нема да мръдне
195
3
 
3
 
! Отговори
evgeni преди 12 години
---- Прикрепено писмо (do Georgi Sedevchov Parvanov) ----Подател: evgeni slavkov <evgeni70251***abv.bg>До: press***president.bg, president***president.bg, office***president.bgОтносно: do Georgi Sedevchov ParvanovДата: Четвъртък, 2011, Септември 8 19:32:41 EESTГосподин Първанов,като токова милееш за България досега защо не засегна темата за енергийната сигурност,та сега ще и лобраш за шенгенското пространство,пак и от каква позиция ??? Тази "енергиийна" думичка всички знаят с какво се асоциира.Ами темите които сега използваш като повод да не те забравят саществуваха и по интернет дори,та тавоите 152 души президентски и съветници не те ли побутнаха в блаженния ти летаргичен сьн?????Не ,не Георги,хитростта ти и наглостта ти са паралелни,но теб и Бойко ти вярват вече само бабичките ,директора на К1 , Сертов и дядо поп и Путин. Абе Първанов ако си толкова родолюбец,къде ти бе мнението относно темата "Българтабак" ???? Ах ти Георги-Мажоритарний симпатяга такъв,дори и Доган ти завижда на лукавостта ти......
194
1
 
7
 
! Отговори
BIG AL ::))))) преди 12 години
Да, да : Всичко изпълняваме ::))) Вие само ни оставете на власт..Толкова е сладко ..Хеликоптери, джипове , мерцедеси, чужбина,телевизиии, китки и погачи със сол, сделки , магистрали, фалан фъстъци, зали ,,Брюксел,Евксиноград, ленти и музика и малко , ама много малко ум , разум и заслуги -за всичко това ..:))))Фидоски, цецки , фуражки, рапони , мутри , охрани , аероплани , рабфаци, милионери милиционери, мафиоти с бели костюми, *** -гласуващи за тях ,съветски другари ,паметници и кога ние неандерталците сме мечтали за това ?? Е, как да не обещаваме пенсии, заплати , магистрали-няма от джоба си да ги вадим мангизите.. ,,я
193
3
 
9
 
! Отговори
BIG AL ::))))) преди 12 години
Моят живот е символ на това, в което вярвам, и това, за което работя, и това, което ще осмисли и моята работа::)))))).. И, разбира се, да дадем една много ясна посока, да начертаем пътя.Kой ПЪТ , Плевня ? Пътят ти до 27-мата ти година ?Пътя на момчето на комсомола ?На готовия слуга на 1000-летния рахй ли??По пътя на баща си към Окръжния комитет на БКП в Благоевград , ли?На 27 години -нефелен ли си бил ??Момчето на Причкапов ?Бил ли си член на БКП , Плевня ? Интересува ни ::))СИМВОЛ на какво е твоят живот? На износител на гастарбайтери ? :D .КОГА си смени символите , плевня?Една дума или реч, или да си написал някъде нещо за НОВА БЪЛГАРИЯ?? Пътят на мутрите от ГЕРБ , ли ни рекламираш?/Този на Боко, Цв. и фидоска ?? КАКЪВ ти е пътя ,Плевня? МНОГО е криволичил , досега и нЕ го виждаме ::) :D В какво вярваш плевня ? До 1989 година и сега ??В идеите на мутрите ли ??На фуражките и дс- доносниците и кадрите им ? В резидентал парк ли ?В какво по- точно, другарю::)) Не е ясно ..Мътно е ..Работил си Плевня-за комсомола,за БКП ,за Причкапов, за гастарбайтерите, после- за чужди фирми, а сега -КОЕ ще избереш? За кое ще работиш??:)) *** .. :D
192
1
 
2
 
! Отговори
BIG AL ::))))) преди 12 години
:))))))))))))))
191
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Загадъчната усмивка (но не по Леонардо ДаВинчи) на номенклатурен кадър на ЦК на БКП и понастоящем милионер.
190
0
 
4
 
! Отговори
DGD преди 12 години
Цялата власт произтича от народа. И никога не се връща към него.Обикновения човек когато открадне и го хванат, се срамува, че е откраднал, а политикът, че са го хванали.Политиците умеят да говорят дълго без да кажат нищо, служейки си с много лъжи, които представят за истина.В парламента половината от депутатите говорят за неща, които не разбират, а другата половина не разбира за какви неща се говори.Търговците продават това което не са направили, крадците и политиците - това което не е тяхно, проститутките -това което не би трябвало да продават.Кой още твърди, че светът не се крепи на търговията и избори ?В Индия никой не знае броя на свещените крави, а у нас броят на свещените ***.Отначало ли е нищо - и нататък нищо.Всичко само се изменя и нищо не се губи.Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле. Докогато това е истина,това ще е истината!
189
1
 
7
 
! Отговори
До 187 преди 12 години
Иво Прокопиев е известен с това, че върти пари на турската мафия. Не случайно беше наречен преди няколко години "банкера на Доган", което загатва за водещата му роля в прословутите обръчи от фирми. Публична тайна е че Плевнелиев е представителя в сянка на Високата порта в правителството на нищожеството Б.Б. Неговата кандидатура за президент в унисон с новината за бъдещи съвместни заседания на българското с турското правителство в Анкара говори, че България е доведена до статуса на протекторат.
188
2
 
5
 
! Отговори
ДС преди 12 години
Кандидат президенти от ДС:Калфин/ДС - БКП/ДСКунева/ДС - БКП/ДСВолен сайдера/ДС -АТАКА/ДСКаракачанов/ДС - ВМРО/ДСАлексей Петров/ДС
187
2
 
10
 
! Отговори
Торанага преди 12 години
От кога това "безстрашие" г-н Плевнелиев? До вчера пърхахте плахо с мигли при всеки "приятелски " удар по гърба от Бойко Борисов, а и от думите ви в стенограмите на МС си лъхаше явно мишкуване.
186
2
 
6
 
! Отговори
до анонимен преди 12 години
СНнощи гледах по ТВ скат че има незаконно построена вила на брега на морето в Черноморец. Даже е гърмял скалите за да си направи пътека до плажа. Затворил е плажа за хората. Няма пречиствателна станция а директно излива фекалите в морето Гледай тази вечер ТВ СКАТ от 20 часа с Велизар енчев и ще видиш още неща. В същия момент чупи къщите на рибарите дето това им е прехпраната.Него Закон го не хваща. Това ще ви е бъдещият президент
185
2
 
7
 
! Отговори
Щурец в ухото преди 12 години
Росен Заю Баю е храбрец - пее малкият щурец, но от КуНа Лиса вече май го втриса...
184
0
 
0
 
! Отговори
До анонимен преди 12 години
Ще я превърне със сигурност в площадка за кацане и на летящи чинии Даже планира в близкото бъдеще да ни засели и с марсианци