Предизборно Борисов обеща пари за пенсии

Нищо не мога да направя за загубилите, заяви премиерът
Обновена: 29 окт 2011 07:26 | 28 окт 2011 13:40,
476
Предизборно Борисов обеща пари за пенсии
Снимка: БТА

245 млн. лева повече за пенсии са предвидени в бюджета за следващата година. Как обаче ще бъдат разпределени те, ще решава Националният съвет за тристранно сътрудничество.

Това заяви премиерът Бойко Борисов два дни преди балотажа за президент и след множество критики около организацията на изборите и искания за касиране на резултатите.

Борисов изрази надежда вотът в неделя да бъде по-добре организиран.

"Притесненията и това, което се получи на практика, бяха само с една единствена цел – заради изборите 2 в 1 спестяваме минимум 18 млн. лева от парите на данъкоплатците",  оправда се Борисов.

На въпрос как гледа на исканията за касиране на изборите премиерът отбеляза, че трябва да излязат резултатите и да се види колко са недействителните бюлетини.

Трябва да се направи съпоставка с това какви са били недействителните бюлетини при предишни избори и тогава ще се коментира. Ако са около седем на сто, значи са колкото на всички избори досега, добави Борисов.

Още по темата

"Вие си спомняте, че бяхме първа политическа сила години наред, а аз когато се явявах за кмет, нямах нито представител в ЦИК, нито в ОИК, никъде и никога не съм се съмнявал. А сега всички политически партии имат представители там и накрая се подписват върху протоколите. Съжалявам за тези, които са загубили, но нищо не мога да направя повече за тях", каза премиерът.

На въпрос дали е правилно председателят на парламента Цецка Цачева да ходи на предизборни митинги, премиерът отбеляза, че всички ходят и вероятно заради това и тя е започнала да ходи.

Попитан дали ще бъдат наказани двамата депутати – Станислав Иванов и Иван Божилов, които са били в зала "Универсиада" в деня след изборите, премиерът отговори, че те не са били вътре в залата, за да ги наказва.

Иванов беше заснет да носи чувал с бюлетини, а той се оправда, че помагал на бременна жена. Божилов пък носел храна и вода на чакащите хора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


476
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
361
1
 
3
 
! Отговори
дедо преди 12 години
верно бе тиа кво ша праят догодина кат сваршат парете от резерво, знам кво ще девалвира лева към еврото 1 към 10 и ще настане монетарната политика от жан виденовото време е пак ще е на гърбо на народо дет сега им се калне
360
2
 
9
 
! Отговори
за 363 преди 12 години
Като Тодор Живков ли?
359
12
 
4
 
! Отговори
:)) преди 12 години
Бойко Борисов - Пожизнен Премиер!Ей сега ги хваща диарията тия форумни ,червени мишки и спират да пишат глупостите си :))
358
2
 
1
 
! Отговори
Молитва Св. Ефрем преди 12 години
Господи и Владико на моя живот,не ми давай дух на безделие, униние, властолюбие и празнословие.Но дух на целомъдрие, смиреномъдрие, търпение и любов дарувай на мене,Твоя раб. ПоклонЕй, Господи Царю!дарувай ми да виждам моите прегрешенияи да не осъждам моя брат,защото си благословен во веки веков.Амин. Поклон
357
1
 
4
 
! Отговори
Homer преди 12 години
*** ДОЛНИ СТЕ ВСИ!!!"Ти помниш ли Батак.."Арестувайте ме сега..у назе съм си!Еничари долни!Дано има още будни бългагарски чеда,които не са обвързани политически със ***!!!
356
1
 
7
 
! Отговори
Храбрия шивач.... преди 12 години
ни ви ли прилича човека с ножицата който реже лентички на храбрия шивач....с тази разлика че героя от приказките е много много по умен от пъдарина премиер
355
3
 
1
 
! Отговори
Грешен код преди 12 години
да го туря в устите на dnes.bg :)
354
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Борисов,вдигай заплатите! С тези 1500 мижави лева на месец,едвам свързвам трите края...
353
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако ББ и Плевнелиев имат нещо против турците в БГ да ги обяват за турски граждани. Ако не е така какво се плашат от гласуването? Нали вече няма изборен туризъм! А и нали се хванаха с ***! Хора, помнете Катуница!
352
3
 
4
 
! Отговори
болно общество преди 12 години
Всичко това което се случва е че обществото е болно, така е щом сме стигнали до това полужение. И не ми пука кой ще е президент, все едно нищо няма да се промени. Къде е промяната за която крищяхме или всичко е илюзия. Обществото щом неможе да промени това кой ще го промени, когато чакаме някой друг да го направи вместо нас, това няма как да стане. Политиците са за това, да лъжат да живеят на гърба на народа и ако някой си мисли че ГЕРБ ще промини нещо в БГ , просто се лъже, даже ще е много зле.
351
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
разума трябва да победи, ниските страсти не водят до нищо, само се хабите, ОРИЕНТА подкрепя КАЛФИН, подкрепете го и вие
350
3
 
12
 
! Отговори
nemam nervi преди 12 години
Да запазим място на ББ в музея на социалистическото искуство
349
6
 
22
 
! Отговори
Ron Jeremy преди 12 години
БОРИСОВ - ЛЪЖЕШ !/Не съм адвокат на ГейСтаниш, защото не мога да го понасям ! /НО ПО ВРЕМЕТО НА СТАНИШЕВ ИМА ПОДПИСАНО СПОРАЗУМЕНИЕ СЪС СИНДИКАТИТЕ ВСЯКА ГОДИНА ПЕНСИИТЕ ДА БЪДАТ ИНДЕКСИРАНИ С % ИНФЛАЦИЯ !БОРИСОВ, ТИ СИ ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ !
348
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пръц...пръц...
347
5
 
10
 
! Отговори
Анализатор преди 12 години
Снощи по ТВ 7 езикът на подлогата Бареков се протри от *** на ***. Пловдивският журналист беше поканил при себе си Плевнята и Марга Попова, а зрелището, което сътвориха в студиото беше гнусно и отблъскващо. Всички бяха много щастливи, жизнерадостни и искрометни, но това беше гавра с настроението на бедните и изстрадали българи, които едва свързват двата края и сладникавите ТВ- политически постановки им идват в повече.
346
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дори *** и *** няма да го търпят този ***. хахах
345
2
 
3
 
! Отговори
БМБ преди 12 години
Тристранно сътрудничество:- 1 българин - Чета;- 2-*** българи - Чета с Войвода"- 3-*** българи - Чета с Войвода и Предател ;)Не се обиждайте братя обикновенни Българи, на май е така в нашата политика!
344
4
 
8
 
! Отговори
tankist преди 12 години
един неоспорим факт против твърдението на гроб , че младите галсуват за тях, съотношението на гласовете в чужбина е 2 към едно в полза на калфин и не идва от секциите в турция, какво повече може да се каже , там където гласовете не са купени побеждава наказателния вот за най простия премиер управлявал след падането на комунизма и довел държавата до тотален срив, интересно е какво ще прави бойко когато парите от резерва свършат а това ще стане около лятото догодина ако е още на власт де .
343
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
След Борисов ще останат само цигааните и... ***!
342
2
 
7
 
! Отговори
БГ патриот преди 12 години
То ще видим, кой ще спечели като на Кунева 14-те процента идат при Калфин...А за пенсиите - вервам му...