Плевнелиев бил на подчинение на телефона на Борисов

„Атака“: Управляващите прилагат двоен стандарт при протестите
Обновена: 19 юни 2012 06:33 | 18 юни 2012 20:17,
36
Плевнелиев бил на подчинение на телефона на Борисов
Сидеров обвини управляващите в двоен стандарт при протестите. Снимка: архив, БТА

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров обвини управляващите, че прилагат двоен стандарт при протестите у нас.

Националистите декларираха, че за в бъдеще не смятат да искат разрешение, за да затворят булевард или улица при протест срещу високоговорителите на джамията Баня Башъ в столицата, например.

„Когато партия "Атака" организира свои протести и митинги, улични, ние сме били изключително стриктни и винаги сме спазвали закона. Винаги с уведомление до общината, в законовия срок, със съответното разрешение. Сега вече, оттук нататък, искам да ви кажа, че няма да спазваме такива разрешения, просто ще отиваме и ще запречваме кръстовищата, когато ни хрумне нещо да протестираме", закани се Волен Сидеров.

От „Атака“ коментираха, че мотивите за ветото на президента Росен Плевнелиев върху промените в Закона за горите не са ясно дефинирани, което било в крайна сметка "полувето".

"Под натиска на общественото мнение премиерът Борисов се направи отново на добрия цар, който да върне закона чрез своя подчинен Росен Плевнелиев“, коментира още Волен Сидеров.

Още по темата
Той отбеляза, че Плевнелиев не наложил вето, когато Законът за горите е бил гласуван от депутатите, а чак след като Борисов се срещнал с протестиращите.

„Което говори, че държавният ни глава продължава да бъде несамостоятелен човек, човек на подчинение на телефонна директива от премиера“, коментира Сидеров.

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров призова младите хора, които се организират на екопротести, да внимават да не бъдат използвани политически.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
1
 
! Отговори
да-ядем-асфалт преди 12 години
Т*а от Банкя е само проформаИстинският Премиер е С.Дянков.Който не го е разбрал, гледа бТВ!
35
0
 
3
 
! Отговори
Radiacionen tip преди 12 години
Производството на електроенергия от топлофикациите по високоефективно комбинирано производство според европейското законодателство трябва да се стимулира, а цените на този вид електроенергия са зависими от цените на природния газ и въглищата, обясни председателят на регулатора.Хич не ме интесува европейското законодателство! Интересува ме, че без АЕЦ Белене, още 2015 година, ще се наложи внос на енергия, защото България закрива 2 175 МW мощности от ТЕЦ!Какъв газ, какви въглища,председателю!?
34
3
 
2
 
! Отговори
итгригииииии..... преди 12 години
Какво странно има в това че по един въпрас двама държавници мислят еднакво?И защо пак с интригатство ?!?........
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
29TOVA ZA PE4ALBITE NA BALGARIQ,RODINATA I T.N.T. RAZBRAH,NO NERAZBRAH,KAKVO PE4ELQT HORATA.W STRANITE KADETO IZNASQMEPE4ELE6TIQ TOK,TAMO6NITE HORA GO PLA6TAT PO--EVTINO OT NAS.I STO BELENSKI KO4INI ZA OGOQVANE NA TLASTI 4ERVENI SVINES TRUPOVETE NI DA NAPRAVITE,PAK 6TE SI PLA6TAME NAI--SKAPIQGAZ I TOK.NEMSKOITALIANSKITE POSRALNICI SA KREMALSKISVETA GO RAZBRA--DANO I WIE SLEPITIZANTITE STE GO WIDELI.
32
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волене и ти се оака , като всички ! Ама такава здрава купчина спретна , че трудно ще се прескочи и с овчарски прът! Единствения ти правилен избор беше МинчоХристов и Стела Банкова ! Добре , че от догодина няма да ни тровите нервите !
31
4
 
6
 
! Отговори
БоСимеонов преди 12 години
Сидеров тук е прав. Плевнелиев е слуга на Боко. Което си се знаеше още преди изборите. В момента един *** държи цялата власт.
30
1
 
5
 
! Отговори
Гюро Михайлов преди 12 години
о.р. ген. лейт. инж. д-р Бойко Борисов
29
4
 
12
 
! Отговори
Radiacionen tip преди 12 години
Когато Турция построи свой АЕЦ, ние ще купуваме на приятелски, а не на пазарни цени?АЕЦ в Турция и АЕЦ в Румъния по-малко опасни ли са, отколкото АЕЦ Белене?България само печели от износа на ток.Отказът на правителството от изграждането на АЕЦ Белене е фатално за България. Цената за това безотговорно и икономически немотивирано решение ще я платим ние - с по- високи цени на електроенергията и с намаляване на енергийната независимост на България.Бойко Борисов и ГЕРБ загробиха АЕЦ БЕЛЕНЕ!!!
28
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Първанов си беше на светлинни години пред Плевнелиев.
27
1
 
1
 
! Отговори
T.N.T. преди 12 години
26I KAK TAKA W 4ERVENOTO TI SPISA4E LIPSVA POEVTINQVANETO PO KREMALSKI.KAK TAKA LIPSVA TOVA 4E NI ROVQT BEZPLATNO I BEZCEREMONO DA NI ZAVIRATTRABI OTVSQKADE I NAVSQKADE.KOLKOTO DO BELENSKATA KO4INA--TAM SA OGOQVALI4ERVENI SVINE S TRUPOVETE NI I 6TE SE OGOQVAT,NO LILIPUTKITE DOZIRANO SEPRAVQT NA EVROPEICI.PRI TOZI PE6TEREN KOMUNIZAM W ZADUNAIKATA WSI4KO,KOETOSE PRAVI E DA NI SMRAZI S EVROPA I...DRUGOTO SI E OT 1878GODINA,KOGAT KREMALSMENQ TURSKOTO S KREMALSKO ROBSTVO=ROBI NA KREMAL!
26
2
 
16
 
! Отговори
pimpalicious преди 12 години
До 23, Това не е изненада за никой. Правителството на ГЕРБ е най-лобисткото правителство, управлявало някога България. То не беше АЕЦ ''Белене'', то не беше шистов газ, то не беше бонуси за ВСС членове и т.н. и т.н. За съжаление, списъкът е безкраен..
25
0
 
1
 
! Отговори
T.N.T. преди 12 години
UJ 4,88%UVELI4ENIE NA SNIJENIQ SAS OTZADNA DA...TA GAZ.TAKA E PRI KREMALSKITE PAZARI,KOITO UJ SME IZGUBILI,E,WSEGUBIM,GUBIM,NO KREMALSKITE PAZARI NEGUBIM,4E 6TE PO4NEM DA PE4ELIM I TOGAVA...
24
0
 
1
 
! Отговори
T.N.T. преди 12 години
DO 18I WSI4KO TOVA E 4ERVEN CIRK,ZA SLEPITIZANTI,WKLIU4ITELNO I POGLEDA NA PRAVE6KIQ TARIKAT.SBARKANOTO KRIVOSADIE GO SADI SAS ZADA4ATADA MU UZAKONI DESETILETNITE ... WSUE--WIE STEOSAZNATI,ILI TAKIVA W BEZSAZNANIE--KOMUNIASI.
23
1
 
17
 
! Отговори
Radiacionen tip преди 12 години
Цветанов: организираната престъпност се е внедрила сред протестиращите и ги използва за своите цели. Той обаче не спомена да са засечени конкретни оперативно интересни лица. Според Цветанов след легалния бизнес и властта, мафията инфилтрира младото гражданско общество на България, излязло на протест срещу... самата нея. Лицата, които завладяха Слънчев бряг тогава, през смутните 90, сега са в първите редици на ГЕРБ и са основни лобисти на новия закон за горите.
22
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Плевнелиев не е човек , който вдъхва респект .Няма визията и нужното поведение , които трябва да притежава един държавен глава , за да го приемат на сериозно
21
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
нали сега не се вие от мегафоните а се чува тихо. За какво да протестират от атака. А сетих се за изборите...
20
8
 
1
 
! Отговори
до 19 преди 12 години
не забравяй че някой ден зад него могат да са властовите ресурси и парите. Тогава вестници пак могат да спретнат кампания за дискредитиране на ББ и ще се получи за енти път като Цезар и Брут, Станишев и Първанов и хиляди други примери. А иначе Борисов е поне 10 пъти по-добър от Плевнелиев и според мен.
19
1
 
17
 
! Отговори
pimpalicious преди 12 години
До 18, Е то и това остава. Плевенлиев да ни управлява е дори по-зле от Боко (не съм вявал, че някога ще го кажа). Но като цяло не го вярвям, защото президента ни е страхливец и ще има да му кляка...То всички ги е страх от Боко, най-вече БТВ-то, която е безплатен рекламен канал за ГЕРБ
18
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Помнете ми думата че Плевнелиев ще е на подчинение докато му изнася. Като се окопае ще направи като Станишев спрямо Първанов. Лидерите гледат да сложат удобен, послушен човек, но обикновено се обграждат с подмолни душици и накрая гледат като Живков на 10 ноември. И тогава им е най-обидно, но това е логично защото те не предпочитат да помагат на по-прямите личности. И това е по цял свят. Станишката и Плевни не струват пред Бойко и Първанов. Дано в случая не съм прав.
17
1
 
9
 
! Отговори
zingaro преди 12 години
Досега друг политик не е повдигал въпроса за двойния стандарт при провеждането на протести, просто защото нашите политици са ***, които са се окопали в меките кресла и нехаят за народа, камо ли да станат, за да протестират срещу някое решение на опозицията. Харесва ли ви или не именно Сидеров ясно изразява неодобрението си срещу скандалните закони на Борисов, подкрепени от държанката му Плевнелиев. А другите партии и Роско папкат и слушкат като хипнотизирани.