Плевнелиев бил на подчинение на телефона на Борисов

„Атака“: Управляващите прилагат двоен стандарт при протестите
Обновена: 19 юни 2012 06:33 | 18 юни 2012 20:17,
36
Плевнелиев бил на подчинение на телефона на Борисов
Сидеров обвини управляващите в двоен стандарт при протестите. Снимка: архив, БТА

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров обвини управляващите, че прилагат двоен стандарт при протестите у нас.

Националистите декларираха, че за в бъдеще не смятат да искат разрешение, за да затворят булевард или улица при протест срещу високоговорителите на джамията Баня Башъ в столицата, например.

„Когато партия "Атака" организира свои протести и митинги, улични, ние сме били изключително стриктни и винаги сме спазвали закона. Винаги с уведомление до общината, в законовия срок, със съответното разрешение. Сега вече, оттук нататък, искам да ви кажа, че няма да спазваме такива разрешения, просто ще отиваме и ще запречваме кръстовищата, когато ни хрумне нещо да протестираме", закани се Волен Сидеров.

От „Атака“ коментираха, че мотивите за ветото на президента Росен Плевнелиев върху промените в Закона за горите не са ясно дефинирани, което било в крайна сметка "полувето".

"Под натиска на общественото мнение премиерът Борисов се направи отново на добрия цар, който да върне закона чрез своя подчинен Росен Плевнелиев“, коментира още Волен Сидеров.

Още по темата
Той отбеляза, че Плевнелиев не наложил вето, когато Законът за горите е бил гласуван от депутатите, а чак след като Борисов се срещнал с протестиращите.

„Което говори, че държавният ни глава продължава да бъде несамостоятелен човек, човек на подчинение на телефонна директива от премиера“, коментира Сидеров.

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров призова младите хора, които се организират на екопротести, да внимават да не бъдат използвани политически.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
15
 
! Отговори
Radiacionen tip преди 12 години
Не, не е бил, а Е! И ще бъде, во веки веков! Тоя розов пеликан и Боко го командва, и жена му.... и ние ще го, като му дойде референдума за Белене- съвсем няма да знае къде се намира!
15
0
 
1
 
! Отговори
Марко преди 12 години
Е па лошо нема, не може *** на колата да са ти на различни места...
14
1
 
13
 
! Отговори
pimpalicious преди 12 години
Воленчо е ненормален, това всеки го знае, но трябва да се съглася с него. Боко е и премиер и президент и кмет..Командва целият цирк без да се притеснява от никой и от нищо. Нищо не направиха за хората от Белене, сега и нищо няма да направят със закона за горите, най-вероятно да си оставят някаква вратичка в закона, както направиха със закона за шистовия газ... Той контролира цялата държава, няма демокрация, а само диктатура.
13
1
 
7
 
! Отговори
Dora Gabe преди 12 години
Превъзходна снимка! Говори повече от цял изписан с думи ферман. Никой не може да отрече, че Волен има право за протестите и неговите думи могат да бъдат подкрепени от много, много хора бити от родната полиция на уж предварително оповестен протест, който не изнася на сега управляващите. А какво стана на "спонтанно" организирания протест на т.нар. еколози? Ни полиция, ни бой, ни дявол! Защо? Кой стои зад тези псевдо протести? Послушко Плевнелиев защо върви по гайдата на Бойко и му налага ветата?
12
1
 
19
 
! Отговори
Д-ра преди 12 години
Аз Волен не го смятам за нещо важно вече, но е прав за едно, имаме си президент на повикване!
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А тая невестулка как го представлява поста, срам и позор за страната. Само *** и неадекватни коментари и никога не на място!
10
0
 
10
 
! Отговори
мани преди 12 години
Росен работи на повикване. Сигурно има специален телефон , на който само Бойко да може да го търси по всяко време.
9
0
 
14
 
! Отговори
didoo преди 12 години
Това се знаеше още от самото начало. Според мен не е изненада за никого. Общо взето президент е Бойко, а Росен представлява поста.
8
0
 
14
 
! Отговори
Мария преди 12 години
на всички им е ясно че Плевнелиев е обикновена пионка в ръцете на ББ и ГЕРБ, но той можеше поне да си дава вид на малко по-загрижен. Неговото поведение граничи с наглостта и безочието.
7
0
 
11
 
! Отговори
Царят е гол!!!!! преди 12 години
Да! Като в приказката, истината излиза наяве. Ситуацията е смешно-плачевна, даже трагико комична като я погледнете.Тая шушомига, която ни бе насадена с фалшиви избори, все повече оплита конците. В старанието си да угодничи на господаря, се меси там където и знаещите пристъпват внимателно. Неуки и необразовани политици, ръководят страната. / Как може коскоджамити премиер да сбърка столиците на Сирия и Ливан, а куклата почти обедини Чехия и Полша /.Истината: Мускулната маса победи умствената!!
6
0
 
9
 
! Отговори
twin_peaks преди 12 години
Всички знаме, че президентът е на подчинение на Бойко Борисов, а ако има някой, който не знае - да си отвори широко очите и да гледа! Плевнелиев даде вето, които Борисов в интервю предния ден му поръча - какво повече не ви е ясно?!
5
0
 
5
 
! Отговори
1 преди 12 години
Е кой не знае,че имаме усмивка за президент?Кой е първият човек изнесъл работници през 1991-3 година????Не е Пастирката нали!
4
0
 
21
 
! Отговори
levskarcheto77 преди 12 години
"Плевнелиев бил на подчинение на телефона на Борисов" - жалко! А Аз си мислех, че имаме самостоятелен и независим от изпълнителната власт президент, а то ще излезе, че е просто една кукла на конци и нищо повече - срам за държавата е този президент Росен Плевнелиев.
3
0
 
16
 
! Отговори
Уорлик преди 12 години
А двамцата са на подчинение на мен!
2
3
 
8
 
! Отговори
DO 1 преди 12 години
A ZA TEB???????
1
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За този от Атка няма ли психолози?