СДС върви към ликвидация, за да се угоди на ГЕРБ!

Мартин Димитров с остри критики към лидера на сините
7 ное 2012 17:13,
66
СДС върви към ликвидация, за да се угоди на ГЕРБ!
Мартин Димитров недоволен от ръководството на СДС. Снимка: архив, БТА

Работи се да няма СДС, за да се угоди на ГЕРБ и други партии. Това заяви Мартин Димитров, който избухна срещу лидера на сините Емил Кабаиванов по повод решения на Националния съвет на партията.

Вчера сините отхвърлиха създаването на „фракция в партията“ - съюза „Единство“ на Надежда Нейниски и Ваньо Шарков,  който имаше за цел да обедини СДС и ДСБ.

Тогава беше взето и политическото решение да бъдат оттеглени председателите на СДС на постоянни комисии в Народното събрание след приемането на държавния бюджет.

Още по темата
Мартин Димитров определи това като несериозно. Според него това би лишило СДС от възможност да прави политика. Той беше категоричен, че ни би участвал в такова решение.

„Ако искаме да намалим зависимостта на СДС от ГЕРБ, е по-логично председателят на партията Емил Кабаиванов, който е и кмет на Карлово и всяко негово решение зависи от мнозинството на ГЕРБ, да напусне и да остане само председател на партията. Как ще ме убедите, че той е независим, ако за всяко негово решение му трябва подкрепа на ГЕРБ? Ами този човек, ако не получава благословията на ГЕРБ, не може да управлява общината“, отсече Димитров.

Вчера бяха ликвидирани три съюза към СДС - Съюза на жените, Младежкия съюз и съюз "Единство", посочи Димитров. Той допълни, че е обезпокоен за курса, който новото ръководство е поело, ликвидирайки съюзи, градени повече от двадесет години.

„Явно се дърпат конците на тези хора и се върви към ликвидация. Имам чувството, че се работи да няма СДС, за да се угоди на ГЕРБ, Меглена Кунева”, отсече Димитров.

Те взеха да работят, ако щете, и за ДСБ, добави бившият лидер на сините. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още по темата: Мартин ДимитровСДС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
1
 
! Отговори
СДС умря преди 11 години
СДС винаги са били и днес си остават врагове на Православието и на българския народ. Драгалевският *** Костов подкрепяше разколника Пимен и обиждаше Негово Светейшество патриарх Максим, и затова Господ няма да пусне СДС в следващия парламент.
49
0
 
2
 
! Отговори
tenkess преди 11 години
Точно такааа!Какво ли няма пак да направи оня"ЮДА" с професия ДЕПУТАТ само и само да се намъкне и в следващия парламент!!??НЕ СЕ ЛИ СЕЩАТЕ ЧЕ ЧЕРНИЯ ***/ИВАНЧО ВИ КОСТОВ/какви ли не гимнастики ще направи за да ви манипулира пак най ***???
48
0
 
3
 
! Отговори
СИНЕВА преди 11 години
Алооооо сините, да не забравихте предизборния си плакат бе мишкииии???Доколкото си спомням там бяха ТИКВАТА и МАВЪРА, или нещо бъркам а ???Много сте зле и така ви се пада!Сами си го набихте мек на два ката. А да ви е честит.Догодина въобще ако ви има си опичайте акъла и не залагайте на куци коне!
47
0
 
1
 
! Отговори
ХОРА МОЛЯ ПРОСТЕТЕ, преди 11 години
НО БОЙКО БОРИСОВ НА НЕГО ЛИ ГАЗВАШЕ, ЧЕ Е СМЪРФ ИЛИ РЕПЛИКОН КАКВО БЕШЕ, НЯМАМ СПОМЕН.
46
1
 
2
 
! Отговори
Faust2 преди 11 години
Кунева колкото и да се опитва да се намърда в политиката то това няма да се случи според мен. Да вземе да си вземе почивка тази жена най-накрая, защото не спря да досажда на всички. Никой няма да направи коалиция с нея, което е показателно, че тя си остава сама и победена.
45
0
 
0
 
! Отговори
edin_bulgarin преди 11 години
Явно се дърпат конците на тези хора и се върви към ликвидация. Имам чувството, че се работи да няма СДС, за да се угоди на ГЕРБ, Меглена Кунева, отсече Димитров. - Ами да, нищо чудно Куневица вече да се е сдружила с някой и нарочно да се пропагандира срещу другите партии. ТЯ иначе няма НИКАКВИ шансове на избори сама. Жалка история
44
3
 
3
 
! Отговори
perfektnata_burq преди 11 години
Голяма грешка направиха СДС, че не се обединиха! По този начин само и растат криле на Кунева и все повече ще започне да си вярва, че може да влезе в парламента. Надявам се все пак десните избиратели да не припознаят Кунева като дясна и да си гласуват за сините, въпреки всичко!
43
2
 
2
 
! Отговори
D. Yankova преди 11 години
Сините май не виждат истинските виновници за своя разпад и именно за това са обречени на политическа смърт. На първо място това е рециклираната партия на другарката Кунева, която им обра част от фигурите, за да се легитимира като дясна. Така червените чрез своя троянски кон Снахата буквално ликвидираха конкунецията. Последният пирон в ковчега бе забит от Командира, който отказа коалиции в дясно и по всичко личе задкулисно се е сдушил с Кунева, какво падение!
42
1
 
2
 
! Отговори
Svilen Nenev преди 11 години
Ама де факто вече няма СДС! Самите членове на партията допуснаха това да се случи, а вътрешното им разцепление им беше най-голямата грешка, от която веднага се възползваха някои посредствени чиновници, за да си основат своя дясна партия. С влизането на Кунева във властта иде краят на истинската политика и се туря начало на големите политически картели, които ще обслужват частни интереси.
41
4
 
6
 
! Отговори
текезесар преди 11 години
Навремето СДС измисли ликвидационните съвети за ТКЗСтата, ама те заедно с тях ликвидираха и селското стопанство. След това ликвидираха и военните заводи и промишленоста и каквото още се сетите - много им иде отръки да ликвидират... И като не остана вече нищо за ликвидиране, решиха да назначат и ликвидационен съвет за себе си. Имайки предвид опита им в ликвидирането, нямам никакви съмнения ,че ще се справят....
40
5
 
5
 
! Отговори
Дядо Гошо преди 11 години
Мартине крайно време еда се осъзнаеш и да тръгнеш като Янев в правилната посока...
39
11
 
11
 
! Отговори
Спонги преди 11 години
До БЪЛГАРИ ,Какъв Десен Алианс, като единствено в ДСБ изгониха доносниците на ДС. За добро или сло, само ДСБ е дясна партия в България.
38
9
 
11
 
! Отговори
малтин преди 11 години
СДС вървеше към ликвидация за да угоди на Костов!
37
9
 
2
 
! Отговори
Този кометар ми харе преди 11 години
Кабаиванов изведнъж полетя и излезе в открития космос. Той беше добър ученик, най - добрия в класа. Та това изстрелване го качи над всички нас. Забрави /ИЗВИНЯВАМ СЕ, НО НЯМА КАК ДРУГО ЯЧЕ/ как преди години в мечтите и сънищата си бе готов да даде "живота си", за да направи фелацио на т.н. г-н Мавър. Но чува се, че Мавъра умен е дал отговор за слабоумен: като нямаш Кабаиванчо нищо в главата, ще ти е празна устата!!!!!!!!
36
13
 
10
 
! Отговори
Смешник преди 11 години
На всички неудачници ББ им е виновен за всичко
35
17
 
14
 
! Отговори
pet преди 11 години
Много се радвам , 4е СДС умира заради тях сме на тоя хал.
34
9
 
15
 
! Отговори
седесар преди 11 години
Мартине, жалък си! Точно ти с глупавите си приказки за златното ключе стана причина СДС да не влезе в управлението. Не ставаш за политик, момче, Кабаиванов е врял и кипял, не можеш да му стъпиш на малкия пръст. Само ако се погледнеш колко си жалък като подскачаш около Иван Костов в парламента! Необмислено си хвърли отставката, искаше да се мериш с Филип Димитров, ама къде ти! Хайде след изборите отивай да си търсиш работа за 500 лв. като по-голямата част от българите, или си много велик икономис
33
4
 
12
 
! Отговори
Българин преди 11 години
МаЛтинчо е такъв "въздух под налягане" ,че си мисля щото не може "клечка да си издяла" ,а ние му разрешаваме да ни управлява Ега ти мазохистите.
32
5
 
18
 
! Отговори
Бивш СДС-фен преди 11 години
На топащия се поради глупост СДС Б.Б. му пречи. Преди БСП, още по-преди ДС-агентите и т.н. Мислете с главите си защо сте на това дередже, а не с .... Защо крадохте след като дойдохте на власт в името на една нова идея? Защо се приравнихте със старите? Защото се оказахте от същото тесто. И по-лошо.
31
13
 
11
 
! Отговори
Ицо преди 11 години
Мартин Димитров е пич, и то голям. Но обикновенно народа избира грешни управляващи и послеси бие главата в стената и се оплаква по форуми в нета. Следващивя пварламент се очертава от Тиквата, Пръмова, Доган и Димитриевич Станишев (младши). жалка картинка