Цветанов, оттеглете се от изборите, зоват от БСП

Името на бившия МВР шеф и "морал" в едно изречение били оксиморон
Обновена: 29 мар 2013 20:15 | 29 мар 2013 20:03,
557
Цветанов, оттеглете се от изборите, зоват от БСП
Снимка: архив Булфото

От БСП призовават Цветан Цветанов да не участва в парламентарните избори и да се извини на българските граждани.

С декларация на левицата продължи словесната престрелка между БСП и зам.-председателя на ГЕРБ и бивш вътрешен министър Цветан Цветанов по темата с българския “Уотъргейт“.

Вчера лидерът на левицата Сергей Станишев огласи данни, според които Цветанов е ръководил незаконно подслушване на политици, общественици и бизнесмени. Ексминистърът определи твърденията като “лъжа“.

Днес спорът се разгоря още повече, след като Цветанов се включи в сутрешния блок на bTV, докато гост беше Станишев.

В БСП проявяваме разбиране към нервната реакция на г-н Цветан Цветанов на информацията, изнесена в сигнала до главния прокурор, се казва в разпространена днес декларация на левицата.

От БСП се спират подробно на правото си да огласят информацията, която са получили, и призовават обществото да не толерира действията на Цветанов. Настояваме Цветан Цветанов да поднесе извинения на българските граждани, се казва още в декларацията. От левицата не пропускат да припомнят стари скандали с името на ексминистъра на вътрешните работи.

Още по темата
 Според БСП той е ”политикът, нанесъл най-голяма вреда на държавността”. ”Едва ли можем да забравим: „Длъжността президент е само протоколна“, „Икономически кръгове лансират кандидати за вътрешен министър на служебното правителство“, „Вие сте продуктът, който опаковахте в целофан“ (Цветанов към депутатите в парламента).

За лириката в отношенията му със съдебната власт и красноречието му по повод спора със съдия Мирослава Тодорова дори не е необходимо да споменаваме”, казват още от БСП.

От декларацията на левицата става ясно още, че Цветанов трябва да се извини за ”неадекватното си поведение и за публичните присъди, които своеволно раздаваше и с които петнеше името на обикновени граждани”.

От “Позитано“ 20 припомнят скандала с лекарите от Горна Оряховица, случаите на полицейско насилие и публичния арест на Николай Цонев.

Името Цветан Цветанов и думата морал в едно изречение са оксиморон, заявяват още от червената централа. Няма как той да раздава нравствени присъди на фона на шестте си апартамента, на покровителството над свои приятели и роднини, пишат още от левицата. В декларацията не пропускат да напомнят и изявленията на ексвътрешния министър, че протестите се използват от крими структурите.

Г-н Цветанов, извинете се на българските избиратели за най-нечестните и манипулирани избори в историята на страната – президентските избори през 2011 г., призовават от левицата.

Г-н Цветанов, по повод на повдигнатото обвинение срещу Мирослав Найденов, Вие заявихте, че никой от ГЕРБ няма да участва в избори, докато не изчисти името си. Оттеглете се!, зоват още червените.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


557
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
245
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Практиката отдавна е показала, че каквото искат червените престъпници - НЕ Е ДОБРО ЗА БЪЛГАРИЯ!!! Просто и логично!
244
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не защитавам Цветанов , но нека БСП да направят те самите всичко онова към което призовават своите политически опоненти и не само БСП , а всички партии ако самите те бяха такива или спазваха това което искат от опонентите си ,то Българският политически живот щеше да е съвсем различен !!!!!!! Така че ,преди да поискаш нещо дай ти и покажи пример ,всичко друго е ТЕАТЪР !!!!!!!!!!!!
243
2
 
5
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 11 години
АКО ПРИБИРАХА ПСИХИЧНОБОЛНИТЕ В ПСИХИАТРИИТЕ ГЕРБ НЯМАШЕ ДА ГИ ИМА. НЯМАШЕ ДА УБИЯТ ТОЛКОВА МНОГО БЪЛГАРИ И БЪЛГАРИЯ НЯМАШЕ ДА ФАЛИРА
242
4
 
2
 
! Отговори
комуняги преди 11 години
Станишев знае много добре, че България е обран бостан и нищо не може да направи. Ако се върнат в управлението, за по-малко от година умрелите котки на прехода ще се върнат при тях. В този смисъл БСП е добре сега да вземе властта, за да си изсърба попарата. Защото през последните години хората в БСП бяха начело на банковия, аграрния, индустриалния грабеж, съсипването на националната сигурност, за да се краде и приватизира. За съжаление българинът не е научен зад думите на този или онзи месия да открива истинските интереси, които го водят. И така народът, докато открие истинските интереси на По
241
0
 
2
 
! Отговори
ODIUD.F преди 11 години
Как може да е преподавател,като самия няма нужната степен на образование-магистьр?А ,да,забравих,че то в Бьлгария всичко е вьзможно.Високо образовани хора с по две и повече висше образования са безработни,а такива,които нямат и едно завьршено са на министерски пост.
240
0
 
8
 
! Отговори
Браво преди 11 години
"ГЕРБ води хаотична политика и създаде несигурност в бизнеса. Между 250 и 300 хиляди фирми бяха затворени по време на управлението на Бойко Борисов", каза той. "Властта не трябва да се меси по вулгарен начин в бизнеса. МВР няма място в бизнеса нито с подслушвателни апарати, нито с нещо друго. Тази политика доведе до загуба на работни места, тя беше вредна за бизнеса. Става дума за политиката на силов натиск, а ключовото условие е да се създадат предпоставки за насърчаване на свободната
239
3
 
8
 
! Отговори
Наблюдател. преди 11 години
Червените *** са ранобуден вид и сутрин рано надделяват във форумите. Но по обяд нещо се уморяват. Дерзайте другари. Победата е близко. Като вземем властта ще има и бонуси.
238
5
 
5
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Цв. Цв. изгуби самообладание. Вчера пред БТВ той показа агресивност и простотия.Държанието му беше просто мутренско.Съжалявам го.
237
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ХАХАХАХАХАХАХА НЕ ЗНАЕХ ЧЕ В СОФИЯ ИМА САМО ЕДИН КРАЙСЛЕР, Е ВСЕ Е УСПЕХ, КОН С КАРУЦА ЗА ВАС Е ПО СИГУРНО, А И ПЛЯВА ИМАТЕ ТАМ
236
6
 
7
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 11 години
ЗАЩО СТАНИШЕВ ДА СИ ХОДИ КОГАТО ТОЙ ПРОСТО СИГНАЛИЗИРВА ЗА НЕРЕДНОСТ, ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ? АКО АЗ СЕГНАЛИЗИРАМ ЗА ТАКОВА ОТ КЪДЕ ЩЕ ИСКАТЕ ДА МЕ ГОНИТЕ ПРОСТИ ГЕРБЕРАСТИ? МАЛОУМИЕТО ГЕРБ Е ПЪЛНО
235
2
 
3
 
! Отговори
ДО Шукрито преди 11 години
Шукри, или какъвто и да си там, имам въпрос:Защо си мислищ,че този, който не е отгавярал за действията си почти 4 години, ще отговаря след 4 ?Става дума за съчинението ти , за страха.Момче, не залепяй клишета, или поискай по-точни!
234
5
 
5
 
! Отговори
От смях в залата преди 11 години
Защо слагате минуси бе другари бесепеде..си, не е ли истина това, което казвам. Та това са комунистите нарекли се социалисти - на бялото казват черно и твърдят, че не са далтонисти. Сега преценете що за стока са завалиите.
233
2
 
4
 
! Отговори
наивници преди 11 години
никога никой не е казвал че това е колата,ще снимам 100 такива само в Софияколко сте наивниии...има мобилна кола за подслушвания в мвр-фактизползва се не регламентирано-100%който не вярва е наивник-факт
232
5
 
6
 
! Отговори
МУХАХАХА преди 11 години
ГЕРБ печели 27,3% вот, а БСП 16,4%, ако изборите бяха днес !!!!! И какво се оказа за крайслера, голем смех, накичен с антени,купени от павильона и човекът си ходи на работа с него!!!МНОГО ПОЗДРАВИ НА ПОЗИТАНО 20 ))))))))))))))))
231
0
 
0
 
! Отговори
boza преди 11 години
predizbornijat cirk zapochna , vseki izliza s koronnijat s nomer , samo deto tezi nomera sa stari ,stari ta chak mirishat na naftalin , ne im li omruzna na nashite politici da ni e.....t sus stari nomera ,to biva infantilnost, biva ,ama chak tolkova !!!
230
0
 
3
 
! Отговори
лелелее преди 11 години
каква я мислехме, каква стана. Кой крив, кой прав, не знам, но ,че се е подслушвало, едва ли има някой който мисли обратното. Всичко е театър и шум .Станишев им стана маша, за да се оправдаят.
229
1
 
5
 
! Отговори
kiss преди 11 години
а кой каза че това е автомобила,такива крайслери мога да наснимам да ги пратя и всеки собственик ще каже че е личния му автомобил....стига евтини провокации.Сигурно е че се слуша поголовно,сигурно е че има такъв автомобип и е ясно че не е този от снимката пред блока,превърнаха ни в полицейска държава,така не може,има ли някой който да не вярва че цецо и бойко слушат който си искат-ако има такъв той е меко казано ***!тия не се спират пред нищо,с тази лаборатория заставаш някъде и слушаш всьо
228
1
 
10
 
! Отговори
смещковци преди 11 години
Смешковци, не спряхте. Като *** се нахвърлихте върху Станишев, след като ви подадоха сигнал от централата на ГЕРБ. Я кажете, мамини, сладки кога, къде прочетохте, видяхте изказване на Станишев,че е открил крайслера? Това,че гражданин е заснел такава кола с антени и затъмнени стъкла и е качил тази снимка в сайтове, е само гражданска позиция на този софиянец!! Затворете си вмирисаните усти!
227
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А ДАЛИ СТАНИШЕВ НЕ ПРАТИ ЦВЕТАНОВ ЗА ЗЕЛЕН ХАЙВЕР С ТОЗИ КРАЙСЛЕР, ЩЕ ВИДИМ, КАТО ЧЕ ЛИ НЯКОЙ НЕЩА СЕ ТАЯТ ОТ СТАНИШЕВ И СЕ ПУСКА ДИМНА ЗАВЕСА
226
6
 
5
 
! Отговори
Шукрито преди 11 години
Да се махат БСП,да отиват в затворите!Те ни докараха до това положение!Гей Станишев се чуди какви подлости да измисли,защото го е страх,че ще трябва да отговаря!Машалла на ГЕРБ!Народа е за Бойко и Цецо!ПОБЕДА НА ГЕРБ!!!!!!!