Борисов се извинява за грешките на Дянков

В 30-минутна реч лидерът на ГЕРБ ще очертае социалните придобивки за хората след вота
Обновена: 7 апр 2013 11:39 | 7 апр 2013 09:00, Веселина Йорданова
952
Борисов се извинява за грешките на Дянков
Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА

С 30-минутна реч на Бойко Борисов ще започне днес Националната конференция на ГЕРБ в зала "Армеец". Красавицата на София, както столичани наричат мегасъоръжението, ще събере 15 000 членове и симпатизанти на партията, пише "Стандарт".

А Генерала ще се извини за грешките на финансовия министър от кабинета си Симеон Дянков. И ще очертае приоритетите на ГЕРБ за малкия и средния бизнес, както и социалните придобивки за хората след изборите. Мащабното събитие започва от 13 часа, а сред официалните гости са председателят на Групата на ЕНП в Европейския парламент Джоузеф Дол, генералният секретар на ЕНП Антонио Лопез, заместник-председателят на ЕНП и депутат от румънския парламент Анка Боаджу, депутатът от Бундестага Ханс-Петер Ул, международният секретар на партия Християнсоциален съюз Сузане Лутер и бившият трикратен министър-председател на Турция Месут Йълмаз.

Още по темата

След лидерската реч на Борисов множеството ще аплодира водачите на кандидатдепутатските листи на ГЕРБ. Според запознати третата, финална част на мероприятието ще включва и речи на активисти на партията. Всички членове и симпатизанти на ГЕРБ, които ще присъстват на Националната конференция, вече са получили своите покани. Структури в страната са организирали автобуси за събитието.

Вчера Антонио Лопез призова българите да гласуват за ГЕРБ, за да се запази стабилността в държавата. Според него рязка смяна би била пагубна за развитието на България. Той похвали неговия "добър приятел Цветан Цветанов" за страхотната подготовка и за свършеното, докато Борисов беше премиер. Лопез припомни лошото наследство, което ГЕРБ са заварили при идване на власт, и подчерта добрата работа по еврофондовете. Той очерта приоритетите на ГЕРБ и Европейската народна партия, а именно реформи в енергетиката и осигуряване на нови работни места, главно за младите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


952
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По време на Цветанов, МВР не е било така политизирано, той не назначаваше директори, а политкомисари от ГЕРБ !
19
6
 
18
 
! Отговори
pa4o преди 11 години
KASNO E MYTRO ZA KITKA, VE4E NE TI VERVAME.GLASYVAX ZA TEB I NE6TASTNATA TI PARTIA ,NO SEGA SAJALIAVAM. NEMA DA NAPRAVA TAKAVA GRE6KA POVE4E.
18
7
 
44
 
! Отговори
Свободен преди 11 години
БОЖЕ, пази България от това зло ГЕРБ!!! Не знам в Европа,или някъде по света някой политик и държавник да е сравняван с Тиква, в миналото и настоящето си.
17
3
 
52
 
! Отговори
23f преди 11 години
Айде, сега пък Дянков е виновен, абе ти нали си бил премиер, имал си съветници, те кво те съветваха, имал си дузина ПР - и, айде сиктир ! Аз като честен гражданин на Република България не ти приемам извинението !
16
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички членове и симпатизанти на ГЕРБ, които ще присъстват на Националната конференция, вече са получили своите покани. Структури в страната са организирали автобуси за събитието. ДА КАЖАТ ПО КОЛКО ДАВАТ- ДА ОТИДА И АЗ.
15
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Българинът е социален мазохист. На черното вика бяло. Иначе не мога да си обясня нагласите да се гласува пак за Борисов при явния интелектуален дефицит на този политик и неговата партия - плачевните резултати след тяхното управление са очевадни. И в същото време демонизира един политик, който макар и не безгрешен, вдигна страната от пепелта на разрухата. Този народ заслужава да си сърба попарата.
14
3
 
39
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Боко,обещаването не е като...даването.Обещавай като на...селска сватба,че поне народа да се...радва;ден до...пладне.
13
30
 
6
 
! Отговори
офца преди 11 години
Е, като спечели ГЕРБ изборите ще видим описаното как ще се приложи. Положението си е трагично, но с работа може да се възкреси икономикс. Хората от пепелища и потопи наново са строели. Ако лудите алахими /войнстващите/ от цял свят не ни спретнат трета световна, може и да живнем. Възможно е и в ГЕРБ наистина да са осъзнали, че както бе досега вървим към гроба. А милярди може и да имаш, но ако средата около теб е ад, няма да им се наслаждаваш дълго. Нека фактите покажат ! Таро не помага,
12
6
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вчера Антонио Лопез призова българите да гласуват за ГЕРБ, за да се запази стабилността в държаватаЛопез ние не искаме запазване на стабилността, защото тя е стабилност на мизерията, корупцията и генодица над българския народ! Баста!Лопез, ние не сме аборигени, за разлика от тези дето днес ще напълнят залата!
11
5
 
41
 
! Отговори
До бивш социалист преди 11 години
Как ще приеме закон за лустрация? Нали трябва първо себе си да лустрира.
10
3
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Красавицата на София"? За пръв път чувам това название, подхвърлено вероятно от ГЕРБ на журналята ....
9
5
 
66
 
! Отговори
111222 преди 11 години
На този все друг му е виновен.
8
5
 
77
 
! Отговори
lyudmil stoyanov преди 11 години
Борисов, четири години със Станишев се оправдава, сега четири с Дянков ли? Ти къде бе през цялото това време?
7
4
 
68
 
! Отговори
БРЕГ преди 11 години
след дъжд качулка!
6
7
 
82
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Що за нахалство - след като унищожиха средния и малкия бизнес и доведоха народа до ръба на мизерията ще ми говорят как щели да го" оправят" след изборите! Що не го направихте като бяхте на власт 3 години,защо не махнахте недоразумението Дянков навреме,преди да е съсипал всичко?Извинение не ща-искам достоен живот!
5
8
 
93
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДЯНКОВ ДА НЕ БИ ДА Е ПАДНАЛ ОТ НЕБЕТО- ТИ ГО ДОВЕДЕ ! КЪСНО Е , ЛИБЕ, ЗА КИТКА- НЕ ТИ ВЯРВАМ ГРАМ !
4
10
 
103
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЕРБ е най долната партия!
3
9
 
95
 
! Отговори
Късно е Будьо ! преди 11 години
Този мърляч не бива да бъде повече във властта. Той фалира държавата. Неговото място е в "ничията зона" между Сърбия и България - ГКПП - Калотина. Там го чатат хората на Сретен Йосич.
2
8
 
83
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кюфтака искал Меркел да става ...А този ???
1
10
 
108
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази сутрин ходих до Метро на пазар и минах покрай зала Мутреец Арена. Още в 8.30 там имаше поне 15 полицейски коли и орди от *** чистачи, метяха като за световно. Зер ще идват мутри чак от Европа, от европейскатга мутренска партия да подкрепят българската Мутра!Днес мутрите ще се хвалят как са "оправили" държавата и затова тя а най-бедната и мизерна в целия ЕС, а и в Европа!