Платени "мирни" провокатори!?

Сидеров: МВР бе безучастно в агресията
Обновена: 18 юни 2013 15:52 | 18 юни 2013 08:45,
472
Платени "мирни" провокатори!?
Маса и куп гардове пазиха снощи Сидеров от "народната любов". Снимка: Булфото

Лидерът на "Атака" настоя, че снощните протести пред централата му не са били мирни, а провокирани и платени.

"Никакви мирни протести няма. Това са групички от платени провокатори и криминални елементи. Това беше една ужасна агресия, която няма нищо общо с граждански протест", обяви той в ефира на TV7.

Още по темата
18 юни 2013 07:00
399
По думите му най-страшното в снощния случай е бил фактът, че полицията не е направила нищо, а е стояла безучастна.

"Имаме абсолютен заговор, при който МВР помага на престъпници и нарушители на обществения ред", отсече той и допълни, че тази сутрин, в 9.00 часа, има среща с министъра на вътрешните работи.

По думите му част от протестиращите са били "групички от структурите на Румен Николов – Пашата и хора на Цветанов и Борисов", на които е било платено по 40 лева за участието.

Сидеров очаква същите хора да се съберат и довечера пред централата на партията му и отново да проворикат националистите.

Припомняме ви, че малко след 22 часа снощи шествието стигна до сградата на националистите, като започна мощно да освирка Волен Сидеров и да скандира "Национален предател", "Оставка", "Турци сте", "Еничари", "Извини се, бе" и др.

В отговор от другата страна на барикадата започнаха да хвърчат пластмасови бутилки, част от тях пълни с камъни и пясък.

Пред централата на "Атака" са пострадали трима души, сред които и депутатът Кристиян Димитров от "Атака". При стълкновението между бул. "Дондуков" и ул. "Раковски" са пострадали още четирима.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


472
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сидер Ага да обясни какво толкова държи в този скапан офис ,че го "брани " с барикади???Бранел си земята,под наем ??? От кого и от какво го браниш този офис бе турско ***???Колко ти платиха турците,че сега дума не обелваш срещу тях???
42
41
 
9
 
! Отговори
are_kulata преди 11 години
Долу Цион. Напред Волен.
41
8
 
61
 
! Отговори
Journey преди 11 години
Този *** видя, че протестите са мирни и интелигентни и веднага направи митинг, точно по време на протестите.Той търсеше конфликта и провокацията.Атака е мутренска партия, а волен е един престъпник, с психически отклонения.МИсля си, дали прокуратурата няма да открие нещо противозаконно в поведението му.Този умишлено иска да дискредитира протестиращите и да ги изкара такива, каквито не са.Дребно комплексирано, болно човече.Кой пък е гласувал за него, бе??!! То бива ***, ама това.
40
9
 
47
 
! Отговори
удри преди 11 години
Волене.Ти ще бъдеш заличен от историята
39
6
 
36
 
! Отговори
Dan преди 11 години
Ама той вчера повтаряше като мантра "Това са платени провокатори, хулигани, това са платени провокатори , хулигани..."и само тези две реплики каквото и да го питаше журналиста той само това си повтаряше, журналиста го пита всичките 15 хиляди ли са платени , той пак -...това са хулигани вижте...а кой хвърли пръв бутилки....той пак - ..това са хулигани вижте... И хубаво народен представител е народа го е избрал, добре ама полицията не е охранителна фирма на народните представители тя пази народа
38
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Първанов ловува в компанията на Валентин Златев, Тодор Батков, Емил Димитров, Манол Велев, Бойко Борисов, Алексей Петров, Младен Мутафчийски и т.н. Предпочитано от президента е ловното стопанство на Емил Димитров в етрополския Балкан "Елен-хънтинг.Тази публикация бе отмината с мълчание
37
10
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сидеров изпълнява следващата платена поръчка на господаря си Местан. Тя е да отклони недоволството на гражданите от БСП, ДПС и Орешарски и да го насочи към Атака тоест в ялова поска. И по този начин да спаси правителството и Станишев от поисканите им оставки.
36
10
 
21
 
! Отговори
мадафака преди 11 години
Какво му трябва на турчина волен?Капсула с цианкалий и пистолет.Какво им трябва на турците, които му крепят масата над главата?Кирки, лопати и две туби бензин.
35
8
 
37
 
! Отговори
PLS преди 11 години
Болен ефенди,престани да бълваш лъжи-предател на българската нация.Гнусно *** такова.
34
46
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само така Волене. Трябва да се счупят кратуни, за да им дойде акъла на останалите.
33
9
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Създателите на ДПС създадоха и Атака
32
9
 
46
 
! Отговори
ДДТ преди 11 години
най-добре е тоя болен човек да се остави без капка внимание! той ще се спомине от мъка! :)
31
7
 
49
 
! Отговори
WC преди 11 години
Болен бюрекоф и тв7 стигнаха дъното. Баси нещастната ***...
30
10
 
45
 
! Отговори
Мишков преди 11 години
Волене, осъзнаваш ли че обвиняваш половин българия, млади образовани и печелещи хора в българия, че са "престъпници и нарушители на обществения ред". История си вече ако не беше платил на тия, м/у които се криеш щеше да си сам с микрофон в Г*З.Предател долен!
29
5
 
46
 
! Отговори
Adela преди 11 години
да, мвр трябваше да ви спре, защото вие Сидеров сте най - ярък пример как като дадеш малко власт на простия и той се *сира. Никой друг не си позволи да искара българи срещу българи. Само ТИ долна, болна ***. И какво си мислиш, че като си се заградил с мутри ще станеш по-силен. Ами аз и много други ти "целувахме ръка", сега ти ще ни целунеш г*за, защото ни предаде.
28
6
 
48
 
! Отговори
SLY преди 11 години
Много ми паднаха в очите господата от АТАКА уж националисти пък мятаха бутилки и камъни по сънародниците си. Много мъжко... бранел си земята...а иначе се целуват по бузите с приятелите от ДПС...
27
5
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ти ли говориш за агресия? Много сте силни 20 анабола да скачате по журналистчетата, *** довечера ще минем пак 15 000 т.н. платени да ни го обясниш пак.
26
5
 
55
 
! Отговори
stun преди 11 години
Каква защита от полицаи иска този ***, при положение че в рамките на един месец, 2 пъти скочи на полицаи като ги блъскаше. Няма полицай в държавата, който сега да го защити. Каквото си е надробил, това ще си сърба.
25
3
 
44
 
! Отговори
Ст.Станков преди 11 години
Много хубава снимка! Само дето тя не е от протест на баш-националиста на републиката срещу назначаването на ДПСарсите губернатори в Пловдив и Благоевград! Тази човек така е стиснал кредитната карта получена от банката на Пеевски, че направо не е истина как е запушена устата му!
24
3
 
10
 
! Отговори
ЗОРО преди 11 години
До Анонимен-31 Ако питаш мен и двама са много!