Сидеров готов със свой човек за стола на Йовчев

Дошъл с палката в НС, за да се пази от бездомните кучета
252
Сидеров готов със свой човек за стола на Йовчев
Сидеров се срещна с ръководството на БНТ. Снимка: БТА

Ако министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев не може да си върши работата покрай протестите, да подаде оставка, призова лидерът на "Атака" Волен Сидеров и изрази готовност партията му да предложи човек за този пост.

Той отрече хора от "Атака" да са замеряли протестиращи с бутилки и обяви, че е дошъл сутринта в парламента с полицейска палка, за да се пази от бездомните кучета, защото кметът на София Йорданка Фандъкова не се е справила с този проблем.

Според Сидеров, който се срещна с ръководството на БНТ, медиите не отразяват истинското лице на протеста. Той обвини националната телевизия, че отразява тенденциозно случващото се и посочи, че това всъщност са протести на омразата.

От телевизията не показвали как на "Орлов мост" всяка вечер "20-30 пияни младежи се търкалят и пушат марихуана", нито вандалщините, които ставали.

Още по темата

Сидеров възрази срещу това, че в медиите не е имало нищо за нападението срещу депутата от "Атака" Кристиян Димитров и че МВР не изпълнява задълженията си, тъй като още няма задържани за този акт на насилие.

По думите му предсрочни избори в момента биха обслужили само интересите на ГЕРБ.

"Имаме законно правителство, което трябва да се остави да изпълни спешните мерки, които е набелязало", посочи той, цитиран от БТА.

Волен Сидеров заяви, че неговата партия представлява бедстващите хора от народа, които са докарани до това състояние от предишните управления. Според него зад протеста стоят Бойко Борисов и Цветан Цветанов, както и малките партии, оставени от избиратели извън този парламент.

Лидерът на "Атака" нарече антиконституционна проява това, че президентът Росен Плевнелиев е коментирал избора му за председател на Комисията за борба с корупцията и парламентарна етика и заяви, че ще се посъветва със специалисти по конституционно право дали това поведение не е основание за импийчмънт.

"Разбирам поведението му, ако го е страх, че ще извадя кирливите му ризи", посочи националистът.

След сградата на БНТ, шествието на членовете и симпатизанти на "Атака" се отправи към паметника на Васил Левски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още по темата: Волен Сидеров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
3
 
8
 
! Отговори
Одисей 1 преди 11 години
71 Джина , кой ти говори за ГЕРБ бе , никой никага не е говорил за ГЕРБ , никой или поне огромното мнозинство от протестиращите изобщо не ги слагат в сметката , ДЕСНИТЕ партии също не ги слагат в сметката , СТИИИИИИГА
78
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
прав си Болене, бездомните кучета са мнооого ама предприеми някакви дествия Фандупкова да си ходи поради корумпираното ЕкоНеРавновесие
77
8
 
7
 
! Отговори
Виирджиния преди 11 години
Одисей, ти и като разбирач от външна политика ще обясниш ли каква е разликата между ГРОБ и "Ан Нусра", респективно между Тиквата и Абу Мохамед ал Джулани-те приликите са ясни, и двете организации се подкрепят от Ердоган и целят дестабилизиране на страните, където се подвизават. Но интересно има ли различия...)
76
4
 
1
 
! Отговори
VLAD ZEPESH преди 11 години
shizofrenizi sa tia,koito pliuiat protiv volen siderov,vseki koito se opitva da promeni neshto v taia skapana durzava stava vrag na toia prost narod,bezmozuzen,deto niama sobstveno mnenieshizofrenizno bolno obshtestvo,izmaikiari i selianduri
75
27
 
7
 
! Отговори
Митко преди 11 години
Човекът не е луд.Протестиращите се държат като талибани и даже не искат да изслушат чуждо мнение.Само прочетете какво сте написали в коментариите си.Това наистина е омраза.Дълбока омраза към всичко,което не ви харесва.Използваните изрази от коментиращите само показват,че сме "лош матрЯл" и сме ниско интелигентни и необразовани.Май не сме дорасли още за демокрация.
74
7
 
21
 
! Отговори
бай Пейзан преди 11 години
Хора, разберете най-сетне че този *** има една основна цел-безгранична власт,друго нищо не го вълнува...Мислете колко пари харчи навън по скъпите хотели,защото тук ще го разобличат..Не е болен,просто иска все повече да гласуват за него,затова прави тези циркове..
73
5
 
17
 
! Отговори
Одисей 1 преди 11 години
да се чете : ДА НЕ СИ НАРЕД ПСИХИЧЕСКИ ЗА ДА ГЛАСУВАШ ЗА ТОЗИ
72
4
 
5
 
! Отговори
Одисей 1 преди 11 години
да се чете : ДА НЕ СИ НАРЕД ПСИХИЧЕСКИ ЗА ДА ГЛАСУВАШ ЗА ТОЗИ
71
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С И Д Е Р О В Е Н А Ц И О Н А Л Е Н П Р Е Д А Т Е Л ! ! !НА БЕСИЛКАТА !!!
70
4
 
37
 
! Отговори
Одисей 1 преди 11 години
Много се извинявам но има ли нормален човек в тази държава , който все още да смята , че този човек , това човекопподбно по скоро заслужава да прекрачва прага на Народното събрание тези 280 000 души , които са гласували за него с всичкия ли са си или сега си скубят косите за собственаа си наивност , съжалявам много , ако съм обидил някого , но наистина трябва да си наред психически за да гласуваш за този.
69
29
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само Сидер ага може да ни спаси от вътрешни и външни ***! Само АТАКА!
68
6
 
40
 
! Отговори
Lupo1 преди 11 години
Това не е палка, а вибратор!!
67
5
 
18
 
! Отговори
yulii преди 11 години
още малко ще скача това декоративно петле , и после за кербала край това беше за болният *** повече влас от тази няма да види .
66
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е няма такъв филм ..........Смях, тоя няма ли кой да го прибере
65
4
 
30
 
! Отговори
Румби преди 11 години
На това *** е крайно време да му се отнеме имунитета и да се осъди. С ефективна присъда! И изобщо да му се забрани да се занимава с политика. Отврат!!!
64
17
 
8
 
! Отговори
Виирджиния преди 11 години
До 64Излиза, че единствено ГРОБ има право да управлява страната...хубаво, че сме ние българските патриоти, иначе както започнахте с премахването на Ботев от учебната програма, щяхте да свършите с премахването на България. Хората са казали "Тези които започнат с горене на книги, свършват с горене на хора"!
63
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КУ-КУ
62
20
 
13
 
! Отговори
Пламен преди 11 години
Воленчо е откачалка, но ме радва напоследък, много е намразил ГЕРБ и за това има моето уважение.
61
4
 
21
 
! Отговори
Димитър преди 11 години
Епопея на забравените-,,Той биде предаден ,и от един поп.Тоя мръсен червяк,тоя низък роб,тоз позор за Бога,туй пятно за храма.Дякона погуби,чрез черна измама..Тоз човек безстиден,със ниско чело,пратен на земята,не се знай защо,тоз издайник грозен...и чието име не ще спомена,от страхмойта песен да не оскверня,и когото родила една майка луда,който равен в адът има само Юда...''Левски-Ив.Вазов
60
1
 
9
 
! Отговори
Анoнимен преди 11 години
vijte go kyv e dreben ve. mara otvarachkata e po-visoka ot nego.