Трима зам.-министри попълниха кабинета

Лесничейка и земеделец влизат в МЗХ, а прокурор - в МВР
Обновена: 1 юли 2013 16:13 | 1 юли 2013 16:12,
29
Трима зам.-министри попълниха кабинета
Доскоро Явор Гечев бе лидер на младите социалисти. Снимка: БСП

Премиерът Пламен Орешарски назначи Явор Гечев и Валентина Маринова за заместник-министри на земеделието и Йордан Грамов – за зам.-министър на вътрешните работи.

Явор Гечев е роден през 1978 г. Завършил е Аграрния университет в Пловдив със специалност "Растителна защита". Специализирал е политически мениджмънт в института за социална интеграция и в НБУ. Първите осем години от професионалната му биография са на земеделски производител. В периода 2008-2010 заема различни длъжности в ДФ "Земеделие" – Разплащателна агенция, след което се връща в частния сектор и се занимава с производство и търговия със селскостопански продукти. Избран е за народен представител в 42-ото Народно събрание.

Инж. Валентина Маринова е родена през 1969 г. Магистър е по горско стопанство от Лесотехническия университет в София и е специализирала международни отношения и международен бизнес във ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий". Работила е като помощник лесничей и лесничей в горските стопанства в Твърдица и Котел, а от 1999 г. поема ръководството на дейността в Котел. От януари 2006 г. е главен секретар на Изпълнителната агенция по горите.

Йордан Грамов е роден през 1962 г. Завършва Висшия институт на МВР, а след това и право в СУ "Св. Климент Охридски". Бил е следовател при Софийска следствена служба, юрисконсулт в БАН, адвокат, следовател в Софийска окръжна следствена служба, прокурор в Софийска районна прокуратура, командирован в СГП. От м. юли 2012 г. до момента е командирован в Специализираната прокуратура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
23
 
! Отговори
милка преди 10 години
ето още едни преживяли катарзис.
5
32
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
САМО ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ ОРЕШАРСКИ УСПЯ : ДА ВДИГНЕ МАЙЧИНСКИТЕ СЪС 70 ЛЕВА, МРЗ С 50 ЛВ, НАМАЛИ ЦЕНАТА НА ТОКА С 5 % - ЗА ПЪРВИ ПЪТ В НАШАТА ИСТОРИЯ ВЪОБЩЕ!УСПЯ ДА ВЗЕМЕ ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ ОТ ЕДНАТА БАНКА, УСПЯ ДА НИ ОСВОБОДИ ОТ БОЙКО И ЦЕЦО, УСПЯ ДА МАХНЕ ЗЕЛЕНАТА ЕНЕРГИЯ И АМЕРИКАНСКИТЕ МАРИЦИ, УСПЯ ДА РАЗКРИЕ МАСА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА ГЕРБ. ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ. ЗАТОВА ЦВЪРЧАТ ТОЛКОВА ГЕРБЕРАСТИТЕ. НАТИСКА ГИ ЯКО , А Е САМО НАЧАЛОТО !
4
7
 
30
 
! Отговори
Бай Хой преди 10 години
Абе нали правителството беше уж програмно, а не партийно?!? Че то досега нито едно програмно назначение няма - или бсп или ***. А, и на болен-долен му дадоха една комисия и едни 5 млн. за да крепи правителството. Туй-то.
3
10
 
25
 
! Отговори
аман преди 10 години
не очакваме да сложат читави хора, затова целия кабинет трябва да си ходи
2
9
 
23
 
! Отговори
Пловдив преди 10 години
От как са на власт тези нещастници освен да редят зам.министри и техните заместници и секретари и консултанти нищо друго не правят. Тока щял да падне с 5% от 1 юли, сега се оказа, че ще е от 31 юли, за пенсии сега няма пари - ще чакате баби и дядовци, хиляди работни места - това ще стане ясно дали ще се случи чак след 2-3 години. Чужди инвестиции - те в Европа не искат да чуят за вас. Ето това са обещанията - да знаеш да чакаш, да можеш да чакаш. Докато цъфнат налъмите.
1
6
 
30
 
! Отговори
безобразие преди 10 години
Инж. Валентина Маринова - От януари 2006 г. е главен секретар на Изпълнителната агенция по горите - сивият кардинал в агенцията по горите при всичките правителства! Разпределя грабежа на горите от 2006 насам, свъразана със съмнителни консултанти и разпределяне на ловни стопанства, оцеляла при всички скандали за заменки на гори - просто поредното безобразно назначение! Read more: politics.actualno/Novi-trima-zamestnik-ministri-v-pravitelstvoto-na-Plamen-Oresharski-news_429857.html#ixzz2Xnc10zgX