Следете внимателно делото срещу Сидеров, съветват от ГЕРБ

Красимир Велчев: Бареков да каже дали подкрепя правителството или не
20
Следете внимателно делото срещу Сидеров, съветват от ГЕРБ
Красимир Велчев Снимка: БТА

Следете внимателно делото срещу лидера на „Атака” Волен Сидеров, за да не би някой да се опита да влияе над съда или да окаже политически чадър на националиста. Това препоръча на медиите зам.- председателят на парламентарната група на ГЕРБ Красимир Велчев.

Повод за съмненията му стана обстоятелството, че днес кворумът на парламента беше спасен от депутатите от „Атака”, които дойдоха в парламента след втория проведен опит за регистрация, и благодарение на тях днес има заседание.

Още по темата
Велчев поиска да получи отговор от мнозинството дали няма някаква нова договорка между БСП, ДПС и „Атака”.

Освен това той призова лидерът на „България без цензура” Николай Бареков да каже ясно дали подкрепя това правителство или не, както твърди на срещите си със симпатизанти.

Причина за това стана фактът, че тази сутрин и двамата независими депутати, които обявиха, че работят за него - Румен Йончев и Светлин Танчев, също се регистрираха, за да осигурят кворум.

Според Велчев явно целта на Бареков е да влезе в следващия парламент със свои депутати и да измести „Атака”.

След като парламентът не започна работа навреме, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поиска предсрочни избори, а по-късно това направи от името на цялата парламентарна група на опозицията Даниела Савеклиева, като повод за това станаха парите за общините, които отпуска правителството.

„Имате време да подаде оставка и да се проведат предсрочни избори, това искат и хората вече повече от 300 дни”, обяви Савеклиева.

Според нея 500-те милиона, които кабинетът отпусна, за да се преодолеят различията между общините, са се превърнали в безпрецедентен пример за начертаване на разделителна линия между населените места.

Започна да се разбулва мъглата около Министерството на спорта за това как се харчат парите на данъкоплатците и това се превърна в карикатура на разпределението на средствата, коментира Савеклиева.

Според нея е имало общини с кметове от БСП и ДПС, които предварително са били уведомени за намеренията на министерството.

„Подобни прояви са вредни, България е една и не може да бъде делена на базата на партийни пристрастия, всички българи са данъкоплатци и трябва да знаят как се харчат парите им, нямате право да решавате кои граждани ще ощетите и на кои ще дадете, упрекна тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
0
 
! Отговори
Pitam преди 10 години
LUD v cud vliza li?
18
1
 
3
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 10 години
Volen si izigra kartite i otiva kum zatvora,ako go osvidetelstvat SHTE OTURVE KAZARMATA,a drug e vuprosa MOJE LI PSIHICHNO BOLEN MOZUK DA UPRAVLYAVA ZDRAVOMISLESHTI HORA????KOE E NORMALNOTO POVEDENIE NA PSIHOTO SIDEROV??DA NE GO VIDYA,CHE SHTE RAZBERE KAKVO E SUPLES ILI CENTUR....PREDATEL MRUSEN...
17
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ха-ха-ха, еталона за лицемер и лъжец говори за същността си, като я приписва на другите...
16
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Велчев да следи внимателно безбройните дела срещу Цветанов и да не се обажда неподготвен.
15
13
 
1
 
! Отговори
Павлин преди 10 години
Не само срещу Сидеров а срещу бойко трябва да следиме внимателно
14
1
 
17
 
! Отговори
АЙДЕ БЕ преди 10 години
До тома неверниАМИ КОГА ПЕЕВСКИ ХОДИ НА РАБОТА А? А ДОГАН ХОДЕШЕ ЛИ? А АТАКА ПЪК ХОДИ,САМО ЗА АД КРЕПИ КВОРУМА! ТЕЗИ НЕЩА ЩО НЕ ГИ ВИДИШ.ГЕРБ ПОНЕ ХОДЯТ МАСОВО,А ТОВА,ЧЕ ИЗЛИЗАТ ОТ ЗАЛАТА,ЗА ДА ПОКАЖАТ НЕСЪГЛАСИЕ НЕ ОЗНАЧАВА,ЧЕ НЕ ХОДЯТ!
13
1
 
18
 
! Отговори
БГ преди 10 години
До Костинбродски---СЦЕНАРИЙ,ЛЪЖА И ПРЕВРАТ БЕШЕ СЛУЧАЯТ С КОСТЕНБ.БЮЛЕТИНИМНОГО ГЛУПАВ КОМЕНТАР! -ТИПИЧНО ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ!
12
20
 
9
 
! Отговори
Костинбродски преди 10 години
.....И да забравим делата на ЦЕЦО-НАГЛЕЦА......ето това са герберасите
11
5
 
37
 
! Отговори
клоун преди 10 години
Парламента без Сидеров е като цирк без ***...
10
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 1Защото прави кворум, а навсякъде тръби че бил против правителството. Това се казва демагогия и трябва да се наказва със смърт!
9
0
 
20
 
! Отговори
така е преди 10 години
Първо пуснаха вувузелата да измести Сидеров,ама нещо не стана!Сега пускат ***!Щото Сидеров много им пречи!За 2,000,000 крепи правителството!От евроамериката обаче не го щат!Шланга му дава 5,000,000 да ги гътне,обаче той е поискал 50,000,000!Как да не го утрепеш такъв!?Прави ги луди калинки!И маркуча,и гейзера,и оня до него са до ушите в ла.на,ама няма накъде!От соцагенциите вещаят прокобно,че никой няма да гласува за него!Ами ако хората вземат че гласуват,кво праим тогава,м!?Пълна мъгла!:))))
8
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 1подлога на Пеевски и ДПС
7
4
 
19
 
! Отговори
1 преди 10 години
др. велчев,какъв е ***,че да зависи от него нещо,дали подкрепя или не правителството.
6
13
 
10
 
! Отговори
Българин преди 10 години
За каква наглост и невежество говорим само!!!Смятайте какви хора са ни управлявали и си направете равносметката за нещата!!
5
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Виждате, че американците са против АТАКА. Защо тогава гласувате за АТАКА?Искате да ги дразните ли?
4
14
 
17
 
! Отговори
Мартин преди 10 години
Следете внимателно смешното дело на Сидеров ...а на шефа делата ги оставете в страни , те не са чак толкоз важни :)
3
2
 
19
 
! Отговори
тома неверни преди 10 години
Абе тези хрантутници,насила ли са ги пратили в парламента,че не ходят на работа???По кодекс,3 дни не ходиш,и си дисциплинарно уволнен,тия богопомазани ли са????Я да ходят да сеят картофи......
2
4
 
19
 
! Отговори
?!?!?!? преди 10 години
Кво да го следим,по възможност бихме го изгонили този *** от държавата ама на :Х в Доганлендия няма как да стане...
1
5
 
35
 
! Отговори
политолог преди 10 години
Другарю Цацаров , тези 90 прокурори, които не са се явили на сбирката са заети да търсят улики срещу ГЕРБ и Ц. Цветанов. Нали ти каза, че трябва да се намери нещо, е то не се намира и те търсят. Прокуратурата е 100 % съставена от кадри на БКП-БСП-ДС. Те се подчиняват само на партията. Това е положението в нашия комунистически ***.