Сидеров ще доказва днес, че не е "златният пръст"

Според него у нас ще бъдат разположени ядрени ракети
13 юни 2014 09:02, Александър Попов
117
Сидеров ще доказва днес, че не е "златният пръст"
Снимки: Булфото

"Атака" ще влезе и ще се регистрира за заседанието на Народното събрание, на което трябва да се гласува внесеният от ГЕРБ вот на недоверие към кабинета за фискалната политика, заяви на влизане в парламента лидерът на националистите Волен Сидеров.

По думите му правителството се е изчерпало, тъй като няма подкрепата на мандатоносителя.

"Искаме да подаде оставка заради неспазване на обществените интереси. Чашата преля с клякането пред американските сенатори със спирането на "Южен поток", каза лидерът на "Атака".

Той разкри, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов правел договорки в САЩ, които са в ущърб на страната.

"Американците се готвят да разположат ядрени ракети у нас, да бъдат преместени от Холандия. Договорено е. Това е опасното, това е важното. Ако тук се разположи ядрено оръжие, да се дупчи Добруджа за шистов газ, сегашните елементи на криза ще ни се сторят като детска приказка", прогнозира Сидеров.

Той също загатна, че в момента текат някакви договорки между ГЕРБ и ДПС. По думите му на днешното заседание той ще разобличи медийната лъжа, че бил "златният пръст" на този кабинет.

На въпрос дали очаква да влезе в следващия парламент той заяви:

"Защо не? Резултатите от европейските избори са една огромна манипулация и не бива да се правят изводи", завърши Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още по темата: Волен Сидеров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бита карта!
61
10
 
9
 
! Отговори
Жалко преди 10 години
Г-н Сидеров, ние всичко разбираме. А че ГЕРБ са *** парчета, е от ясно по-ясно. Веднага тичка ББ във Вашинктон да му казват как да предаде националните ни интереси. А че влязохме в НАТО само защото САЩ искаше да сложи ракети с/у Русия на наша територия, и на тъпите вече им е ясно. Но запомнете, където са сложени ракети с/у велика сила, държавата е станала бананова република. Така че мислете му в какво ще превърнете държавата ни, която вече е САЩ *** и ЕС ***. Ех мила родино!
60
5
 
14
 
! Отговори
BG преди 10 години
Сидеров просто почна да ревнува, гонейки го параноята че неговата изгора ДПС си е намерила друг любовник :)))Сега дълго време ще има да обикаля като куче около парламента с мегафон събирайки къде що има *** изперкала от приказки за световна конспирация ! Миля той - за евродепупат не го огря, с аркадашите му от ДПС му биха дузпата, в парламента повече няма да стъпи - направо да отива да се н..пи на другаря Путин, белким му даде някоя службичка в Москва
59
24
 
15
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Браво много добро изявление слушах го преди малко Волен както винаги с блестяща реч обясни политическото положение в страната ни, което не е никак розово! Успех на АТАКА! Да живее България!
58
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя съвсем изперка.
57
4
 
9
 
! Отговори
П.Петров преди 10 години
Никой не е твърдял, че е "златният пръст на този кабинет", "златен пръст" е ама не на български кабинет, а на кремълски. Но може да е и на всеки друг кабинет, дори и анадолски, защото Сидеров се продава, като всяка друга политическа *** за всякаква валутата. Доказа го още като се здрависа с *** шпек на Доган и качи правителството му под заглавие "Орешарски" на власт. К*рва като Сидеров ще ни продаде на всеки за почивка на Варадеро, Ривиерата или Малдивите без да му трепне окото!
56
5
 
15
 
! Отговори
4ита4ката преди 10 години
НА ПОДЛОГАТА СИДЕРОВ ВЕЧЕ НЕ МУ ПЛАЩАТ И ОБРьЩА ПАЛАЧИНКАТА- ГьЗОБЛИЗЕЦ
55
18
 
11
 
! Отговори
Поли преди 10 години
Сидеров отдавна доказа, че е много важна личност в политиката на България. Смятам, че той е важна част от парламента, защото до сега винаги е давал отпор на ГЕРБ и други национални предатели. Нека не позволяваме АТАКА да е вън от политиката, защото в такъв случай грабливите птици от ГЕРБ ще ни довършат. Само АТАКА!!!
54
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидеров, фес с петолъчка, отивай си, дните ти свършиха!
53
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кой беше тоя ... нещо не си го спомням ...
52
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Туркофилистичен ***, срам ме е да си помисля, че някога съм ти вярвал. Ку*ва на Доган.
51
4
 
22
 
! Отговори
Байконур преди 10 години
Разбира се , че вече не е "златният пръст" , тъй като отдавна е "златният гъзт" ...
50
15
 
7
 
! Отговори
ХХХ преди 10 години
Истинските предатели са гласоподавателите на герб , бсп и дпс ......атака въобще не е била на власт , а онези крадци се крият от омразата на народа точно зад Атака......и незнайно защо оФчия народ вярва на всичко което му кажат ......дори да му кажат че 2002-2006 Сидеров е бил премиер ама те просто не помнят ! ЖАЛЪК ЛОШ МАТЕРИАЛ !
49
4
 
13
 
! Отговори
реално преди 10 години
Каквото и да каже вече др. Сидер ага, за мен вече не е нищо повече от РАДИОТОЧКА от времето на соца.
48
7
 
6
 
! Отговори
Запасен преди 10 години
Не ни питаха за ЕС, не ни питаха за НАТО, не ни питаха за ХАХАмериканските бази у нас... Мислите ли, че ще ни питат за ракети с ядрени глави? Или пак ще научаваме "пост фактум"??? Има поговорка "Страх лозе пази". А Езоп е казал за "съюзниците": "Те ще дойдат като приятели, но ще останат като врагове!". Ако не сте съгласни, защо не накарате ХАХАмериканците да си тръгнат от територията ни? Или се правите, че не знаете?
47
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Името трябва да се смени на : Сидер паша доказва днес , че Е златното пръстче на БКП и ДПС !
46
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
оооооооооо колко си ***
45
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този златния да си го натика на сянка.
44
2
 
12
 
! Отговори
тцЪ преди 10 години
Ми да - Сидеров не е "златният пръст". Той е "средният пръст"
43
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 58: ***, при ядрена война ядрената зима ще настъпи навсякъде :D