Сидеров ще доказва днес, че не е "златният пръст"

Според него у нас ще бъдат разположени ядрени ракети
13 юни 2014 09:02, Александър Попов
117
Сидеров ще доказва днес, че не е "златният пръст"
Снимки: Булфото

"Атака" ще влезе и ще се регистрира за заседанието на Народното събрание, на което трябва да се гласува внесеният от ГЕРБ вот на недоверие към кабинета за фискалната политика, заяви на влизане в парламента лидерът на националистите Волен Сидеров.

По думите му правителството се е изчерпало, тъй като няма подкрепата на мандатоносителя.

"Искаме да подаде оставка заради неспазване на обществените интереси. Чашата преля с клякането пред американските сенатори със спирането на "Южен поток", каза лидерът на "Атака".

Той разкри, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов правел договорки в САЩ, които са в ущърб на страната.

"Американците се готвят да разположат ядрени ракети у нас, да бъдат преместени от Холандия. Договорено е. Това е опасното, това е важното. Ако тук се разположи ядрено оръжие, да се дупчи Добруджа за шистов газ, сегашните елементи на криза ще ни се сторят като детска приказка", прогнозира Сидеров.

Той също загатна, че в момента текат някакви договорки между ГЕРБ и ДПС. По думите му на днешното заседание той ще разобличи медийната лъжа, че бил "златният пръст" на този кабинет.

На въпрос дали очаква да влезе в следващия парламент той заяви:

"Защо не? Резултатите от европейските избори са една огромна манипулация и не бива да се правят изводи", завърши Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още по темата: Волен Сидеров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Toзи е психически нестабилен, не знам какво прави в управлението на България. Болен, ненормален, луд психар. И какво се кара на ГЕРБ, че щели да дойдат на власт, що не се кара на народа, нали той гласува за ГЕРБ, колко е смешен само...
21
10
 
11
 
! Отговори
Иво преди 10 години
ХАХАХАХА. Гледайте го, вече се е разпенявил. *ти *** е този. Усеща как ще яде шутовете и е почнал предизборните слюнки. Егати кефа днеска.
20
7
 
5
 
! Отговори
?!? преди 10 години
Ми че той сидер АГА от 1 година ни показва друго :Х как да му вярваме повече ? Освен ако не си психично болен нз как би повярвал на бялата златка ?
19
4
 
9
 
! Отговори
дядо преди 10 години
така нежду другото да попитам,защо един осъден престъпник не е в пандиза при бай Ставри,а провежда предизборни кампании?!!!
18
5
 
5
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Тоя съвсем ще се разпеняви като го ритнеме от парламента. Най-вманиячения и вкопчен във властта е този беловлас дядо. Ще трябва да му слагат ризата с дългите ръкави да не почне да хвърля с кюфтета и тапи от шампанско по парламента.
17
6
 
10
 
! Отговори
дядо преди 10 години
който и да влезе "у парламенто" февруари ще бъде изметен пак!
16
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вън американските бази от България!
15
5
 
10
 
! Отговори
КУКУ преди 10 години
КУ-КУ, КУ-КУ, КУ-КУ ....
14
7
 
13
 
! Отговори
Волен слуга на Доган преди 10 години
Този слуша Местан и Доган и изпълнява техните поръчки. Като му казаха да качи товма правителство на власт и да го поддържа, го направи, сега като му казаха, че трябва да си оттегли подкрепата и той отново ще ги послуша. Местан и Доган искат предсрочни избори, за това и Волен е на тяхното мнение, въпреки че ще загуби най-много Атака, а ДПС ще спечели от предсрочните избори.
13
9
 
15
 
! Отговори
с преди 10 години
По-лесно може да се докаже, че Болен Ага турчелюбеца е СРЕДНИЯ ПРЪСТ. Шизофашизоиден меркантилен антибългарин!
12
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Забрана и пандиз за про рубладжийски и про турски партии!
11
9
 
21
 
! Отговори
citizen преди 10 години
Сидеров вече не е златният пръст, а златната дупка. Всички инвестиции в него се оказаха напразни, сега остава да си завре златният пръст в златната дупка и да се изпари.Да влезе следващият (бебеце).пс.още по жалки от сидеров са само нещастниците които скандират "атака победа.....".
10
16
 
9
 
! Отговори
varg преди 10 години
Нали гербавите щяха да оттеглят вота си.За пореден път излъгаха своите избиратели.
9
10
 
21
 
! Отговори
трол преди 10 години
***
8
10
 
24
 
! Отговори
Стария туч преди 10 години
Днес ще гледаме последната серия от филма "Залеза на един алчен откачалник", ще го дават в Парламента и по ТВ !
7
11
 
27
 
! Отговори
123 преди 10 години
чаооооо Воленчо, това ти беше ...парламентарен контрол ще гледаш само по телевизора
6
21
 
12
 
! Отговори
за Сидеров преди 10 години
Може и да не е много нормален, но е единственния, който се опитва да защитава българските интереси. Ама и той е като останалите политици - народни предатели и иззедници. Да му мисли българския народ с тия скапаняци на власт. Абе дано се оправим, че сме велика държава. И би трябвало да се гордеем с това, че се наричаме Българи.
5
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Късно е вече, няма кой да ти повярва дори да подкрепиш вота на недоверие. Ти качи правителството на власт и ти го поддържа до сега. Сега като видя, че БСП и ДПС са се договорили да има предсрочни избори и реши да се направиш на националист и да гласуваш "За" вота на недоверие, но няма кой да ти повярва.
4
14
 
16
 
! Отговори
Шефа преди 10 години
Това нещастно създание Сидеров , направи огромен скок от върл русофоб до върл русофил !Но....това си е една платена любов !За съжаление , като всяко алчно синьо създание /т.е. стар седесар/ сам ще се затрие !Още днес вероятно сам ще си резне политическата кариера , като подкрепи вота на недоверие!Но може и някой негов съпартиец да излезе по-умен от него , ще видим!
3
27
 
29
 
! Отговори
пионер преди 10 години
Сидеров е руска марионетка, нещастен клоун .... Ако зависеше от него, да сме станали 16-та република на любимия му ссср