Сидеров ще доказва днес, че не е "златният пръст"

Според него у нас ще бъдат разположени ядрени ракети
13 юни 2014 09:02, Александър Попов
117
Сидеров ще доказва днес, че не е "златният пръст"
Снимки: Булфото

"Атака" ще влезе и ще се регистрира за заседанието на Народното събрание, на което трябва да се гласува внесеният от ГЕРБ вот на недоверие към кабинета за фискалната политика, заяви на влизане в парламента лидерът на националистите Волен Сидеров.

По думите му правителството се е изчерпало, тъй като няма подкрепата на мандатоносителя.

"Искаме да подаде оставка заради неспазване на обществените интереси. Чашата преля с клякането пред американските сенатори със спирането на "Южен поток", каза лидерът на "Атака".

Той разкри, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов правел договорки в САЩ, които са в ущърб на страната.

"Американците се готвят да разположат ядрени ракети у нас, да бъдат преместени от Холандия. Договорено е. Това е опасното, това е важното. Ако тук се разположи ядрено оръжие, да се дупчи Добруджа за шистов газ, сегашните елементи на криза ще ни се сторят като детска приказка", прогнозира Сидеров.

Той също загатна, че в момента текат някакви договорки между ГЕРБ и ДПС. По думите му на днешното заседание той ще разобличи медийната лъжа, че бил "златният пръст" на този кабинет.

На въпрос дали очаква да влезе в следващия парламент той заяви:

"Защо не? Резултатите от европейските избори са една огромна манипулация и не бива да се правят изводи", завърши Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още по темата: Волен Сидеров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
3
 
14
 
! Отговори
Мирослав преди 10 години
Хаха Воленчо скрий се брат в някоя миша дупка, че да не те засекат някъде без охраната ти, че .... Тоя толкова милиони взе за "златния си пръст" преди година, че превъртя играта! Това никъде го няма- националисти да се коалират с етническа партия! Само унас всичко е възможно, но все пак който плаща той поръчва музиката нали? Смешен ми е тоя направо! Да си купи една къща в Балкана и да не се появява никъде повече!!!
41
11
 
4
 
! Отговори
111 преди 10 години
Между другото, ако си спомняте в първите дни на кризата в т.нар.Украйна, Соломон Паси поиска разполагане на американски ядрени глави тук. Това означава, че при евентуална война България първа ще бъде надупчена от руските ядрени глави и благодарение на този юдеиски *** ще настъпи дълга ядрена зима по нашите земи.
40
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
много е ***
39
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Забелязвате ли , че Сидер АГА вече не говори против ДПС нито дума? :)
38
4
 
16
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Тоя *** не беше ли излязъл преди няколко дена с надписи оставка? Тая сутрин на влизане в парламента каза, че ще гласуват за вота на недоверие и питаше къде са Герб. Сега направи точно обратното. Пфууу, че смърди около тая златка.
37
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
нагло джудже !! предател национален .... СИДЕР аз в МОСКВА няма да ида ! Преди да ме накараш да ида ще трябва да ме убиеш защото ако не го направиш аз ще го направя преди вие комунистически *** да сте ми избили семейството ! Долни уруди коминистически продажници !!! ВЪРВЕТЕ СИ В МОСКВАААА!!!
36
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гном!!
35
4
 
18
 
! Отговори
?!? преди 10 години
Що не го доказа бе бяла *** ? Защо не гласува ЗА вота на недоверие ? Щото знаеш,че си *** о ВОНИШ НА УМРЯЛО !
34
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
няма такава наглост! Гледах го на живо ...и него и господаря му станишеф ....е няма такава наглост ! :)) Сидер АГА да вика , че америка били незнам си кви и нито дума да не каже за русия - те не са ли същите? А шефа му станишеф да говори нагло наго ...Ако гласуването бесхе ГЕРБ+Атака, правителството падаше ....какво направи АТАКА? :))))) Сидеров вика, ще падне правитеството ще видите че не съм един си какъв.... Сидерррррр отново предаде България *** руска долна!
33
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидеров се застъпва за българския интерес само когато нищо не зависи от него. Ако е мин.-председател ще се *** два пъти повече от сегашните, нищо няма да направи, освен да пуши пури вече за 1000 бона и да плаща по-скъпо на шафрантиите около него. Как може да му вярвате и да се заблуждавате в тоя ***, дето клекна пред ДПС - каква България, какъв интерес....
32
3
 
12
 
! Отговори
а.с. преди 10 години
От всичките, този клоун ми е най-противен!
31
1
 
16
 
! Отговори
citizen преди 10 години
Ето каво става - сидеров илиза, почва да се пени, "защитава националният интерес", блабла. После си сяда и кротко изпълнява поръчките си..Току що спаси кабинета за 5-ти път.
30
6
 
14
 
! Отговори
Неволин преди 10 години
Съветската *** вече издиша.Каквото и да каже,разбрахме го.Волю-неволю си отива.Дасвиданя, дребно хулиганче!
29
5
 
14
 
! Отговори
?!? преди 10 години
Тук са се активизирали всичките 2,7% от изборите които са гласували за Батака ! А къде ли са онези обещани 20% АхахАхахахАХАХ
28
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Доказал се с какво? С коката дето я шмърка или с метресите?Единствено доказа, че българите като теб, Кунчев, са прости и наивни.
27
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Атака умря, а погребението е на предсрочните избори съвсем скоро.
26
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Можете да го плюете Волен, но е единственият който се застъпва за българският интерес, късно ще го осъзнаете.
25
3
 
4
 
! Отговори
citizen преди 10 години
коя е тоя осъден престъпник?
24
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бас ловя, че този, ако влезе в следващото Народно събрание ще крепи следващото мнозинство и отново ще бъде "златен пръст".
23
14
 
10
 
! Отговори
Атака победа преди 10 години
Волен президент!