Бургас – столицата на кварталните мутри и батките

Проститутки и наркотици доведоха до стрелбата, убеден е Симеонов
9 юни 2016 19:11,
38
Бургас – столицата на кварталните мутри и батките
Снимка: архив, Булфото

"Бургас е един от най-мутренските градове в България", каза Валери Симеонов по повод снощната стрелба в Слънчев бряг, при която беше ранен Димитър Желязков (Митьо Очите) и убит негов гард.

"Там никога не е имало голяма доминираща групировка, която да координира дребния бизнес. Там най-големите герои са кварталните мутри, т.н. батки", допълни Симеонов пред BTV.

Още по темата
Симеонов е депутат от Бургас и живее там. По думите му другите два града в подобна ситуация са Поморие и Несебър. "Това е така заради слабата полиция, зависимата прокуратура и зависимата съдебна система".

Според Симеонов всички в тези среди се познават, като силите на реда също са наясно с това, което се случва. "Те се подчиняват по линията на "защо трябва да си създаваме неприятности" и на заден план остават задълженията им", допълни депутатът.

"Ударът, както се очертава, е нанесен за разпределение на рекета от таксиметрови шофьори, които извършват дейността по транспортиране на проститутки и наркотици в Слънчев бряг", смята Симеонов.

Той добави, че определението на премиера Бойко Борисов, че това е "махленски спор за парко място” е абсурдно. "Трябва незабавно да се вземат мерки спрямо шефовете на РПУ-тата в Несебър, Слънчев бряг, да се провери и Поморие. Основните задължения са техни", категоричен е Симеонов.

По повод свалянето на доверието от Полина Карастоянова, която по-рано днес подаде заявление за напускане на групата на Патриотичния фронт, Валери Симеонов каза, че няколко случая с нейно участие са навели на мисълта за прокарване на лобистки интереси.

По повод предстоящите президентски избори, Валери Симеонов добави, че все още не са се водили разговори за кандидатите на Патриотичния фронт, но предстоят разговори с "Атака” и други партии.

"Готови сме да седнем на една маса с всички партии, освен турските партии ДПС и ДОСТ”, категоричен е Симеонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
1
 
! Отговори
Щирлиц преди 8 години
И тоя патриот заглади косъма...
27
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Той и Валерката е част от Бургаските мутри. Трасета за кабел незаконни, не плаща данъци. Напълно посредствена телевизия "СКАТ" с нулев рейтинг след оттеглянето на Волен Сидеров. А иначе не беше ли Бургас най-добрия БГ град за живеене? Да си живеят мутрите и *** в него. 99 % от хотелите са собственост на мутри и наркобарони. А тъпанаря Цацаров спи.
26
0
 
3
 
! Отговори
Идеалист преди 8 години
Слушам изказването по случая на нещастната женица наречена Министър на ВрР. Три звода бандити се гърмели в клоаката Слънчев бряг и това било махленска свада... Ало, ало ...Ваньо!? Нама ги Мищо и Ваньо и на косъм са Очите, но Буда е тук той е победителя...
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Da otrovish dezata,da rasplachesh maikite I da napravish miliomi ,tova li se kasva bisnes?
24
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До . 26Аре сеа! Ти кво искаш да кажеш? Че селенията не е напълнила Бургас ли? Естествено, че не са родом от Бургас. Та колко "кореняци" бургазлии са останали там около църквата? Сигурен съм, че приходящите са поне 90% от "гражданите" на Бургас и са толкова "бургазлии", колкото и "софиянците" са "софиянци"...Тия "батки" са основно "чобанлар" от вътрешността, привлечени от лесните пари на разни очи, магарета, мечки, келове и подобно тям...
23
0
 
5
 
! Отговори
Граматик преди 8 години
"Това е така заради слабата полиция, зависимата прокуратура и зависимата съдебна система" -- зависима стана синоним на подкупна ли вече?
22
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колкото по-на юг, толкова по-голяма селяния. Закономерно! :)
21
0
 
17
 
! Отговори
. преди 8 години
@27Въйй, верно! Нацепената бургашка батка е дала фира. Всъщност този деятел има по-сериозен проблем. Застанал е пред съд с който не може да се постигне споразумение и не постановява условни присъди. Делото сигурно е приключило и сега чака работодателя си да пристигне. Кофти ден.Междувременно към бургаската болница са отправени литри кръв, провеждат се многочасови операции, републикански специалисти консултират лекуващите лекари. За редовите пациенти- рук.Родните бандити са ни много скъпи...
20
4
 
12
 
! Отговори
. преди 8 години
В Бургас без съмнение има и мутри, и "батки" и много работа за полиция, прокуратура и съд.Но! Случката се разиграва в Слънчев бряг, който отдавна може да се счита за отделен град, а лятото е с население по-голямо от Бургас. Нито един от участниците в "в спора за паркиране" не е от Бургас. Деятелите са от: Поморие, Несебър, Дупница, Плевен, с. Ивайло, Самоков, Монтана и...няма кьорава батка от Бургаските квартали. Симеонов е от Меден рудник- квартал, който никога не стана част от Бургас. Факт.
19
1
 
9
 
! Отговори
Така значи в Бургас преди 8 години
А там..... изобщо полиция, прокуратура и съдилища има ли ??!
18
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пък тебе кой те пита , бегай си калайдисваш тавите стига се прави на българин
17
2
 
34
 
! Отговори
Бираджия преди 8 години
Адашче, не забравяй и близките до Бургас градове. Нима не знаеш, че новият триъгълник на смъртта е Бургас-Ямбол-Сливен. На 40 км от стара загора на изток влизаш в една сива зона, в която действа правото на по-силния. В тези три града трябва да влязат барети и армия и да се бие наред, почти без да се прескача :)
16
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
явно депутатът В. Симеонов от партия ,,Национален Фронт,, която е част от Парламента , е много на ясно с материята за ,,...разпределение на рекета...,,
15
3
 
29
 
! Отговори
до 16 преди 8 години
Бургас е гордостта на ГЕРБ, а ГЕРБ е гордостта на евроатлантика, както се казва "дойдохме си на думата".
14
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не забравяйте, че Бургас е гордостта на герб - градът, който ни дават като пример за добро, герберско управление:)
13
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Просто тоя бардак по морето трябва дабъде закрит
12
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Волен дано има малко акъл, веднъж се опари коалиция с ВМРО ок, ама с тоя подлизурко няма начин просто.
11
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя плазмоидий отде изпълзя да дава акъли с тая мазна угодническа мутра. Добре че стана стрелба, че да яхне вълната същински лакей на Боку тиквъта.
10
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами вкарайте в затвора всички батки, бе кабелар ***. За какъв го дремеш в парламента. Не стига, че твоята телевизийка ни залива с помия и порно, но не спря да се правиш на голям патриот. *** от М. Рудник..
9
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По повод предстоящите президентски избори, Валери Симеонов добави, че все още не са се водили разговори за кандидатите на Патриотичния фронт, но предстоят разговори с "Атака и други партииБраво време е да се обедините Български националисти Това което каза Валерий Стоянов е самата истина която би я казал Каракачанов и Сидеров