Службите нащрек: Провокатори влизат утре на "Дондуков" 2?

Утре е обявен ден на отворените врати в институцията
Обновена: 15 сеп 2018 14:42 | 15 сеп 2018 12:34,
357
Службите нащрек: Провокатори влизат утре на "Дондуков" 2?
Снимка: Булфото, архив

Вътрешното министерство е предупредило НСО да бъде нащрек пред сградата на президентсвото утре. Неделя е ден на отворени врати на почти всички големи институции.

Според достоверен източник във вътрешното министерство, били получени сигнали, че е възможно хора с оръжие да влязат заедно с гражданите, пожелали да разгледат президентската институция, пише "24часа". Твърди се, че са били засечени разговори на провокатори.

"Ние сме в непрекъснат контакт с МВР и другите служби от сектор "Сигурност", увериха от НСО.

На същата дата 16 септември, обявена за ден на отворени врати в близо 40 институции, във Facebook от месеци се организира протест на българи от чужбина.

Петък организаторите дадоха и пресконференция и обявиха каква е тяхната цел. Исканията на групата "Против геноцида на Борисов и всички останали управляващи партии" е сваляне на правителството, но без да се разпуска 44-тото народно събрание. Според организатора Емил Русинов, живеещ в Лондон българин, трябва да се състави преходно правителство за 9 месеца и да се свика Велико народно събрание.

Не е ясно дали засечените разговори са на хора, които организират протеста на 16 или друга група, също готви румънски сценарий.

Източници в МВР допускат и участие на групите начело с Марин Маринов, в които участват русофилски организации, чиято премиера бе по време на протестите през януари 2013 г. В България от няколко дни е пристигнала и голяма група от рокерите на руския президент Владимир Путин "Нощните вълци". Техни български последователи вече си пускат снимки с тях във Facebook.

Вероятно предупреждението на МВР към НСО е и презастраховане от евентуални политически провокатори, които целят да предизвикат схватки с полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


357
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имам един призив към провокаторите да не вземат да постъпят с Бойко като с Чаушеско все пак по телевизията освен Бойко даваха и Турски сериали не само Бойко както са давали по Румънската телевизия само Чаушеско
94
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Германия и САЩ са най-големите приятели на България!
93
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това ли успяха да измислят май наистина шубето е голЕм страх .
92
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вън щпицкомандите на Путин от България !
91
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Репете на сценарийчето от януари 2013 .............
90
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Виждам, че много сме изостанали от Румъния!Ние тепърва ще правим преврат като в Румъния когато свалиха Чаушеско и се биха с Секюритате тайната полиция.Днес Власта в България е също като тогава презадоволена и сигурна в своите органи за сигурност полиция, НСО и ДАНС а народа е гладен като Ромънския тогава въпреки баснословните пенсии от 207 лв. и минимална от 500 лв.
89
19
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вън руските шпиони от България !Долу кремълските блюдолизци !
88
14
 
21
 
! Отговори
за кой ли път преди 5 години
Частното МВР и НСО на сатрапа Борисов пак на крак за да опази крайно корумпираната власт!
87
15
 
25
 
! Отговори
Тиквоча да се маха преди 5 години
Утре, 16 Септември 2018г. от 12:00 ще се проведе Мегапротест пред Народното събрание в София! Всички български граждани са поканени на протеста срещу правителството и всички мафиотски партии - герб, бсп, дпс и т.н. Страницата на протеста - https://facebook/borisovmafia/
86
14
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БЪЛГАРИЯ СЕ НУЖДАЕ ОТ ДЕГЕРБЕЗАЦИЯ!
85
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименСтабилни сме с ГЕРБ Народа мре поголовно не му трябва автаназия като при животните
84
12
 
7
 
! Отговори
ПОРК дъ Свято преди 5 години
падне ли Герб - ще се дигне цяла Българияи всички ще отрежем лентичка, бяла, весела и пролетна за откриването на нашия нов пътна път дето и в канвките не се търкаля кавито и да е тикви.по подобие на Индия където кравата е свещенно животинче, така и у нас прас-гуцетата ще бъдат осветени и ще ги пуснем по улиците да изнюхат и кльопната де що се търкулне тикверасче или пипонозийка
83
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е поръчкова статия, внушаваща,че размирниците са русофили и евентуално руснаци. Това,че нощните вълци, въпреки голямата си дейност, никъде не са участвали в размирици естествено не интересува пишещата. На всички български граждзани / не само на русофилите/ им писна това управление, така че в бъдеще вероятно ще се случат и други протести.
82
5
 
22
 
! Отговори
мнеее позна преди 5 години
До Анонимен 77не се коси , махне ли се БиБи - неговите депутати , фенове и т.н , веднага ще минат по други партии , други икономически кръгове Няма да се затрият . А виж един Спас Гърневски - какъв виден гербаджия е , а преди това е бил и виден комунист и виден седесар - абе там , където е келепира
81
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кастро е направил Революцията като е превзел една казарма и се е снабдил с оръжие. Този модел тук не става защото няма казарми закриха ги а там където са останали платени военни няма оръжие и за един парад.
80
6
 
23
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Провокатори ?! ...Вероятно, ако Ботев, Левски, Бенковски живееха в наше време също щяха да са провокатори ... :)Всеки, който се бори срещу тази антинародна и антидемократична система е борец за свобода и национална независимост.Провокатори сте вие !
79
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чувствам се силен, защото съм Гербер!
78
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Герб победа але але але!
77
3
 
10
 
! Отговори
9999 преди 5 години
До Анонимен 70 Стефан стамболов ????То не е много за хвалене , ако човек бива оприличаван на него . Прочети малко за Капитан Петко войвода !!!
76
5
 
16
 
! Отговори
ни са знай преди 5 години
Утре протестиращите от провокатори ще се превърнат в ГАДОВЕ, които МУ пречат да задоволява ЕГОТО си............