БСП не би подкрепило предложението за свикване на ВНС

Предложението на премиера е странно, каза Румен Гечев
15 авг 2020 11:45, Петя Славова
169
БСП не би подкрепило предложението за свикване на ВНС
Снимка: БГНЕС

"Изключително странно е предложението на премиера, беше изненадващо, то е политически несъстоятелно и противоречи на здравия разум. Това заяви пред БНТ Румен Гечев от БСП. Той беше категоричен, че левицата няма да подкрепи предложения за свикването на Велико Народно събрание и нова Конституция.

Още по темата

Гечев каза, че не е имало сондаж, тъй като е безсмислен. В БСП имаме много квалифицирани юристи, цяла България му се смее за това нелогично предложение, Борисов няма и право да прави такива предложения.

Според Гечев промяна в Конституцията не е необходима. Всичките му предложения могат да бъдат решени без никакви проблеми, коментира депутатът от левицата. По думите му само намаляването на броя на депутатите до 120 става с промяна в Конституцията.

Вътрешните избори за нов лидер на БСП няма да променят нагласите против предложенията на премиера Борисов.

Ръководството на ДПС определя дневния ред на Борисов, коментира Гечев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Червени русофилски клишета - важното е държавата да е зле, та да викат защо е последна в ЕвропаПред заплахата от постсъветски режим в България ще гласувам за всяка "тиква" щом е българска !Бог да пази България от рускотурската империя и предателите на Татковината ни !
26
0
 
37
 
! Отговори
Ангел преди 3 години
Ето този е ЗА ЗАТВОРА! ***! И не го е срам да се показва и говори!
25
0
 
41
 
! Отговори
Лумпен........ преди 3 години
Гечев,ти не докарали България до фалит като министър/?
24
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се изказва Румен Гечев, който беше икономически министър при Жан Виденов и докараха Държавата до фалит с пенсии от 3 долара и заплати от 5 долара е престъпно. Това е все едно педофил да иска да стане учител в детска градина.
23
0
 
42
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 3 години
Странно е и това, че ти не си в затвора.
22
0
 
32
 
! Отговори
това е целта преди 3 години
До Анонимен 9Може да не искаме Герб,но ще гласуваме за тях за да не е БСП!Така че всичките тия крясъци са за да се запази статуквото!И всичко се определя от едно място!
21
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ох, че ги удариха по мазола :) червенюхите се чудят сега, как да излязат от ситуацията. Най вероятно, ще се опитат да ескалират протестите, защото нямат друг ход.
20
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Странно ли ви е?И на нас ни е странно, как може да сте толкова некадърни, че всеки път когато сте на власт разорявате страната.Айде, мЕтла!
19
4
 
45
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Много ясно, че няма да подкрепят. Те се надяват той да подаде оставка и те да поемат (чрез Радев). Да ама ... не.
18
2
 
46
 
! Отговори
Светозар преди 3 години
Тия стари комунистически муцуни, докога ще ги гледаме ? Тоя го гледаме от 35 години. Стига толкова. Естествено, че не искат промяна. Просто искат властта. Не нещо друго.
17
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хич не ни интересува, цялата ви партия сте мухлясали червени умрелки..
16
0
 
36
 
! Отговори
АБВ преди 3 години
А такааааа, и ко ша прайм ся?Май искаме промяна, но за другите! Ние не трябва да се променяме, защото сме съвършени! А пък да бъде променен броят на спящите в парламента на 120 - в никакъв случай! 120 места за кого по напред?
15
1
 
44
 
! Отговори
Хан Крум преди 3 години
Тия от БСП останаха като в небрано лозе , и сега се чудят как да се измъкнат. До вчера друга песен пееха.Измятат се като букови дъски
14
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Червената шайка ги тресе, че Лукановата конституция ще падне. Луканов фалира страната. А ГЕЧЕВ и Жан Виденов докараха до просешка тояга цяла България с хиперинфлацията
13
0
 
43
 
! Отговори
съд преди 3 години
До ЧЕРВЕНИТЕ ХИБРИДЧИЦИНапротив!!!Тоя пезевенк всеки ден трябва да се показва на хората за да се знае какви михлюзи са ни управлявали и да се избегне повторното им избиране.На тоя портрета му трябва да се разлепи във всеки град и да се опише подробно по времето на неговото управление какви бели са сторили на хорицата.И да се упомене че тоя е корифей на комунистическата партия в областта на икономиката и финансите.Тъй че всеки да внимава за кого ще гласува на следващите избори!
12
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ако имахме реформирано правосъдие в началото на века, този щеше да е зад решетките. Естествено, че няма да подкрепи той и ще направи всичко възможно и останалите въртоглави да не го направят
11
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП ги е страх, нищо че досега пищяха за "промяна".Маската е свалена. Боко ще спечели следващите избори с още повече. Аз лично ще гласувам за него, нищо, че досега не съм го правил. НИКОГА БСП.
10
2
 
29
 
! Отговори
Панчо преди 3 години
Хаджията ако чете тук, моля да ни донесе един два стека бира на Орлов мост, че изгоряхме.
9
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом БСП го казва значи трябва да има ВНС.Пречи им защото не могат веднага да си набутат вече отднавна решеното служебно правителство.Алооооо, нали това искахте - ВНС и нова Конституция. Сега се отмятате. Не ви се получи опита за преврат и сега г.з пикаете.
8
0
 
52
 
! Отговори
Бай Иван преди 3 години
Каква стана тя? Всички крещят че искат Велико народно събрание, смяна на системата и "още нещо" и когато дойде този момент се оказва, че те искат просто едно Служебно правителство, за да напълнят партийната каса.