БСП не би подкрепило предложението за свикване на ВНС

Предложението на премиера е странно, каза Румен Гечев
15 авг 2020 11:45, Петя Славова
169
БСП не би подкрепило предложението за свикване на ВНС
Снимка: БГНЕС

"Изключително странно е предложението на премиера, беше изненадващо, то е политически несъстоятелно и противоречи на здравия разум. Това заяви пред БНТ Румен Гечев от БСП. Той беше категоричен, че левицата няма да подкрепи предложения за свикването на Велико Народно събрание и нова Конституция.

Още по темата

Гечев каза, че не е имало сондаж, тъй като е безсмислен. В БСП имаме много квалифицирани юристи, цяла България му се смее за това нелогично предложение, Борисов няма и право да прави такива предложения.

Според Гечев промяна в Конституцията не е необходима. Всичките му предложения могат да бъдат решени без никакви проблеми, коментира депутатът от левицата. По думите му само намаляването на броя на депутатите до 120 става с промяна в Конституцията.

Вътрешните избори за нов лидер на БСП няма да променят нагласите против предложенията на премиера Борисов.

Ръководството на ДПС определя дневния ред на Борисов, коментира Гечев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еми много ясно, че няма да подкрепи. Сега протестиращите може фа си лягат :) Вижда се ясно кой работи против тях.
6
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никаква победа на избори не могат да спечелят БСП. Колкото и да клатят държавата няма да бъдат препознати от електората.Мисля, че много добре го съзнават, и в яростта си задействат най ниски страсти и дават тон за разрушителни емоции.Българина ще им покаже какво мисли за тях, и то още на следващите избори. Ще им остане само самонадеяното поведение, и юмручето на Радефф, щото и той е пътник. Втори мандат няма да има
5
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
''Кой се интересува от БСП ''
4
2
 
46
 
! Отговори
ЧЕРВЕНИТЕ ХИБРИДЧИЦИ преди 3 години
МОЖЕ ЛИ ДА НЕ ПОКАЗВАТЕ ТОЯ ПОЛИТИЧЕСКИ БАНДИТ- ТОЙ ВИЖТЕ ДО КАКВО ДОКАРА БЪЛГАРИТЕ КОГАТО БЕШЕ МИНИСТЪР НА ИКОНОМИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕ И ВИЦЕ- 16 ФАЛИРАНИ БАНКИ,1ДЛ- 3000ЛВ- СПРАВКА В БНБ- ОТНОШЕНИЕ НА БГ ЛЕВ КЪМ ДР ВАЛУТА, ИНФЛАЦИЯ НАД 2000%- СПР- НСИ КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ, МИН ЗАПЛАТА 1.8ДЛ- ТАЯ ЧЕРВЕНА МУТРА ЩЕ РАЗДАВА СЪВЕТИ ИЛИ ЩЕ РАЗДАВА СПРАВЕДЛИВОСТ- МАФИЯТА НАДНИЧА ЗАД ФИГУРАНТА- ВСИЧКИ ЗАЕДНО СЪЗДАДОХА ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ ОБРАЛА НАРОДА СИ ПРЕЗ ФАЛИРАНИТЕ БАНКИ.
3
1
 
31
 
! Отговори
Ельоменат преди 3 години
Казах ли ви, че *** в едно гърне. Само комунделите и доносници на ДС са били в управлението след 89.бившите соц държави дръпнаха, защото имаха лустрация, а нас ни лъжат, че имаме демократични партии.
2
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Маските падат, падат, гледайте внимателно!Сега му е времето!
1
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За този има само едно странно нещо, че още не е в затвора.