Радев: Знаете защо беше въведено машинното гласуване

Държавният глава обяви, че сме свидетели на смачкани досъдебни производства
14 апр 2022 13:30, Росен Стойчев
82
Радев: Знаете защо беше въведено машинното гласуване

„Знаете много добре защо беше въведено машинното гласуване. България беше шампион в Европа, дори в света, по процент невалидни бюлетини, по множество спекулации - и съзнателни, и несъзнателни, в протоколите на СИК. Знаете какви опашки бяха и колко се чакаше. Машинното гласуване сложи край именно на това”, заяви държавният глава Румен Радев, цитиран от Bulgaria ON AIR.

С дейността си спецправосъдието не дава солидни аргументи в своя защита. През годините всички ние сме свидетели на смачкани досъдебни производства, на отказ от досъдебно производство по знакови случаи, на преследване на политически и бизнес неудобни хора.

Още по темата
Там няма аргументи за защита. Това каза президентът Румен Радев относно закриването на спецправосъдието.

"Българите очакват партиите в коалицията да покажат, че могат да се обединяват в името на националния интерес и решаване на проблемите на българите. Те са много, иска се активна работа и ако се показват ясни резултати в отговор на проблемите на хората, коалицията няма да има проблем".

Той коментира и дали трябва да се върне хартиената бюлетина. „Знаете много добре защо беше въведено машинното гласуване. България беше шампион в Европа, дори в света, по процент невалидни бюлетини, по множество спекулации - и съзнателни, и несъзнателни, в протоколите на СИК. Знаете какви опашки бяха и колко се чакаше. Машинното гласуване сложи край именно на това”, обясни президентът.

За спекулациите, че ще вдигнем ветото за евроинтеграцията на Северна Македония, Радев заяви, че има изказвания от управляващите, че ще се спазват всички договорености, които изразяват нашето национално съгласие и позиция по този въпрос.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
3
 
17
 
! Отговори
оръдие за измама преди 2 години
за секунди се знае гласа ти и за секунди може да е подменен....на изборите една седмица преди герб водеше с 10% преди бсп, а на иборите продължаваме промянат излязоха с малко първи, народа го разбра за какво са тези машинки
18
1
 
21
 
! Отговори
БГ преди 2 години
Мисля че льотчика трябва да се качи на самолетчето дето пръска с хербациди нивите на Родината,та поне да свърши една полезна работа за тия 6 години
17
12
 
3
 
! Отговори
Молим вЪ преди 2 години
Ама Борето не може да спечели без хартиени бюлетини и резервни чувалчета с такива!
16
1
 
14
 
! Отговори
Кой контролира? преди 2 години
С Хартията всеки който се съмнава отива лично, записва се доброволец и гледа лично как се провеждат изборите. Контрол над изборите се упражнява от цялото население. С машината това не може. Машините ги контролират малко на брой (какви? "избрани?"/"наши?") хора. Машините водят към феодализъм, връщане се към монархията и/или диктатурата. Не можете да ни обедите че изборите с машини са честни.
15
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хайде вдигни юмрука срещу тавариш Путин и срещу пролетариата на СССР!
14
0
 
14
 
! Отговори
Браво преди 2 години
Сега не само няма невалидни бюлетини, няма ги изобщо гласовете. Кое ли е по-добре?
13
1
 
17
 
! Отговори
Атанас преди 2 години
Този ,,президент" е позор за България.
12
0
 
16
 
! Отговори
Машинно манипулиране преди 2 години
Ниакакво доверие му нямам на това машинно гласуване. Във всички представителни демокрации в ЕС го отмениха машинното гласуване, точно защото остават съмнения за машинации. Някой ще смени 2 реда в кода и изборите са хакнати. Няма доказателство. няма проследяване. Всъщост защо не броиха хартиените разписки за контрол на софтуера в машините?
11
1
 
15
 
! Отговори
БГ преди 2 години
Алооо таралежа, само Венецуела и България използва машинките,даже Северна Корея и Куба са ги махнали ,а и нали знаеш много до ре от къде идва думата машинации
10
1
 
16
 
! Отговори
Ай Сиктир преди 2 години
Забравих да кажа защо й е на мафията да завзема държавата. За да издои едни почти десет милиарда евро дар от Европейския Съюз. След това ще преценяват. Ако народа ги търпи още може и да задържат държавата. Ако не - ще се разотидат по едни слънчеви топли места да си харчат заграбеното.
9
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да , за да ги манипулираш.
8
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Знаете много добре защо Радев ви направи държавата на цирк - за да обяви война на Русия и да говори пред американския сенат от бункера, като Зеленски, докато вас ви бомбардират с ракети по улиците.
7
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как защо? Краварите да си изберат Кирчо.
6
2
 
18
 
! Отговори
Въпрос преди 2 години
Къде в ЕС има машинно гласуване? Кой българи, живеещи в чужбина се върнаха? Вземете опит от САЩ, въведете гласуване по пощата. Тогава всички от гробищата също ще могат да гласуват!
5
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Беше въведено за да можете да манипулитрате изборите.
4
2
 
20
 
! Отговори
Да, знаем защо преди 2 години
За да може да се манипулира вота и партии като ИТН, ДБ и мошениците от ПП да влязат в Парламента и да крадат на воля.
3
3
 
26
 
! Отговори
Ай Сиктир преди 2 години
Естествено, че знаеме. За да може да мафията да инсталира Кирмо и тебе, като двамата заедно имате за задача да бутнете Гешев. Нататък мафията ще си инсталира един нов главен прокурор - фигурант и по този начин ще си е завладяла държавата наречена Република България. Самоче Киро се оказа пълен *** нар и затова сега трябва да го свеняте. А па *** като изразител на несъгласната страна в мафиотската ви групичка се опитва да окупира повече от държавата. Е, знаеме ли?
2
3
 
20
 
! Отговори
Пенко преди 2 години
"наете какви опашки бяха и колко се чакаше. Машинното гласуване сложи край именно на това" Този е такъв лицемер, че онзи дето блъснал баба си по стълбите и после я питал защо бърза, ряпа да яде. Освен това взима българите за някакви кръгли ***.
1
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Знаем. За да може от американското посолство да ни инсталират Кирето.