Радев: Знаете защо беше въведено машинното гласуване

Държавният глава обяви, че сме свидетели на смачкани досъдебни производства
14 апр 2022 13:30, Росен Стойчев
82
Радев: Знаете защо беше въведено машинното гласуване

„Знаете много добре защо беше въведено машинното гласуване. България беше шампион в Европа, дори в света, по процент невалидни бюлетини, по множество спекулации - и съзнателни, и несъзнателни, в протоколите на СИК. Знаете какви опашки бяха и колко се чакаше. Машинното гласуване сложи край именно на това”, заяви държавният глава Румен Радев, цитиран от Bulgaria ON AIR.

С дейността си спецправосъдието не дава солидни аргументи в своя защита. През годините всички ние сме свидетели на смачкани досъдебни производства, на отказ от досъдебно производство по знакови случаи, на преследване на политически и бизнес неудобни хора.

Още по темата
Там няма аргументи за защита. Това каза президентът Румен Радев относно закриването на спецправосъдието.

"Българите очакват партиите в коалицията да покажат, че могат да се обединяват в името на националния интерес и решаване на проблемите на българите. Те са много, иска се активна работа и ако се показват ясни резултати в отговор на проблемите на хората, коалицията няма да има проблем".

Той коментира и дали трябва да се върне хартиената бюлетина. „Знаете много добре защо беше въведено машинното гласуване. България беше шампион в Европа, дори в света, по процент невалидни бюлетини, по множество спекулации - и съзнателни, и несъзнателни, в протоколите на СИК. Знаете какви опашки бяха и колко се чакаше. Машинното гласуване сложи край именно на това”, обясни президентът.

За спекулациите, че ще вдигнем ветото за евроинтеграцията на Северна Македония, Радев заяви, че има изказвания от управляващите, че ще се спазват всички договорености, които изразяват нашето национално съгласие и позиция по този въпрос.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
4
 
16
 
! Отговори
Диана преди 2 години
Смеш.но е да се каже, че държавата не може да обучи хората да попълнат една бюлетина! Все пак, грамотни хора сме...А машинките са по-сложни от ръчно попълнените бюлетини...Тези хора ни правят на ***..Докога ли ще ги търпим?!..Или отново ще ги приемем,ще свием крила и ще продължаваме жалкото си съществувание..И забележете,че никой не споменава тези "резервни" машинки,които изпаднаха от небето в последния момент-явно това беше голям гаф и както винаги БСП го игнорира,не се е случвал, значи
38
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За какви опашки говориш след като гласувалите са има няма 30%.На следващите може и 20% да са.
37
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом почна да се говори всеки ден за машините за гласуване е ясно, че ПП изчезват. Дано народа не забравя, че ДБ, ПП и ГЕРБ са пyмийни ями и пoдлоги на САЩ. Ако САЩ искат да присъстват в България то трябва да става по конкурентен начин, а не по политически.
36
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички знаем защо трябва ли да ни напомня
35
4
 
32
 
! Отговори
Крадев преди 2 години
Машинното гласуван беше въведено за да може машините да ме изберат за втори мандат, както и ПП да са първа политическа сила. ОСТАВКА
34
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голямата подмяна в ЦИК ни очаква, добре дошли да са новите напечатани бюлетини !!
33
5
 
23
 
! Отговори
и още как преди 2 години
знаем бе, знаем - да спечелят превратаджиите дето ги домъкна!
32
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Приключвам с плащането на данъци в тази държава, бедните да го .
31
7
 
22
 
! Отговори
Народеее!!!! преди 2 години
И ние знаем защо беше въведено машинното гласуване!За да манипулирате изборите !Затова !Масони!
30
4
 
22
 
! Отговори
програмист преди 2 години
За да те избереме теб
29
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 36, Инфлацията в има навсякъде бе Келешлък долен. Хайде разходи си задните части до която искаш държава и виш !
28
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЧЕРЕПИТЕ СКОРО ЩЕ СИ ПОТЪРСЯТ ДАДЕНИТЕ МИЛИОНИ ЗА ПЛАНИРАНИЯ ЛЕТЕН ПРЕВРАТ 2020Г ОТ МРАВОЯДОВ, ОТ ОНЯ С УБИЙСТВЕНИЯ СМЯХ И КОВЧЕЗИТЕ, ОТ ДРУГИЯ С ВИЗИЯ НА КЛОШАР, ОТ ДРУГИЯ С ЮМРУКА, ОТ КОСТИНБРОДСКА, ОТ ХАДЖИПРАШКОВ...ПОМНИТЕ ЛИ МУТРИТЕ КАК СЕ ГЪРМЯХА...
27
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ходете да броите бюлетините после хахахахаТам става най голямата подмяна, колкото и да гледате по секции!Чувалите с маркираните бюлетини се дават директно на централното. Вие лапайте мухите глуПА_Ци
26
3
 
17
 
! Отговори
Да Знаем преди 2 години
за да Машините със Софтуера на Комуниста Уго Чавес, разработен в Комунистическа Венецуела, където за 1 пиле се редиш 5 часа и струва 10 000 000 боливара, заради ХиперИнфлация, произведени в Комунистически Китай със 100% финансиране от ЮдеюСемит Жоржи Шорош, гласуват за ПП, за да България стане като Венецуела и вече се усеща по Инфлацията!
25
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е последния напън, ако се върне стстуквото ГЕРБ-СДС-ДПС-БСП-Възраждане държавата България изчезва от картата. Добре долли в Руската федерация и новото робство креТИени !
24
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ-СДС-ДПС-БСП в ясно защо искат да махнат машинното гласуване. Просто няма да могат да купуват гласове от гетата ако остане това им е голямата болка Колкото и да ревете тук платени тролчета ще си останете без гласове ако няма кой да купите в гетата
23
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Машинния Юмрук съсипа държавата!
22
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В ЕВРОПА СМЕ ЕДИНСТВЕНИ...ДЕМОКРАЦИЯ ПО МАДУРОВСКИ
21
2
 
19
 
! Отговори
п преди 2 години
ЗАЩО НИКОЯ СТРАНА В ЕВРОПА НЕ ИСКА МАШИНИТЕ?
20
2
 
18
 
! Отговори
поздрав от мадуро преди 2 години
знаем бе фигурант , как да не знаем . без машинките ти щеше да си само лош спомен в президентството .