Пеевски отговори на ПП за критиките към Денков: Пълен провал, в държавата няма ток

Батковците му Кирил Петков и Асен Василев го пазили
185
Пеевски отговори на ПП за критиките към Денков: Пълен провал, в държавата няма ток
Снимка: БГНЕС

Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски отговори на критиките на ПП и отсече, че оценката я дават хората.

От ПП по-рано днес осъдиха „остро безпочвените критики на г-н Пеевски към премиера акад. Николай Денков, както и неговата грешна самопреценка за ролята му в държавата“.

„Не агресивният ПР и имитацията на сила, а поемане на отговорност за управлението извади държавата от порочния цикъл от неуспешни избори, даде и ясна програма и посока за работа, обърка и затрудни създаваните с години схеми на зависимости", заявиха от ПП.

Още по темата
Пеевски обаче отново критикува Денков и настоя, че в държавата все още няма ток след тежката зимна обстановка през уикенда.

„Пълен провал“, коментира той.

Пеевски добави, че Денков ще напусне премиерския пост след след три месеца и темата ще е приключена.

„Виждаме, че батковците му от ПП го пазят - Кирил Петков и Асен Василев. Да заемат достойно премиерското място. Защо са пратили това момченце да си играе в този кабинет, което немирно и с играчките не знае какво да прави, той не знае как да управлява“, коментира той.

„Оценката за всеки политик и партията я дават хората. На предходните избори хората дадоха ясна оценка, че ДПС е втора в държавата, а на ПП-ДБ и другите партии дадоха четвърто място. От тук нататък ме интересува само оценката на хората“, настоя Пеевски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още по темата: ПеевскиПП-ДБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
20
 
! Отговори
Възмутен преди 9 месеца
Престъпници да не дават мнение на академици!!!
45
0
 
16
 
! Отговори
Мнение преди 9 месеца
Дебелян действа като рекетьор, подкрепя правителството на Денков, но го напада арогантно в медиите. Защо е тази двойнствена игра от Шиши? Явно Шиши има някакви задкулисни икономически интереси, които редовното правителство не му удовлетворява
44
4
 
2
 
! Отговори
Орлов мост л.умпен преди 9 месеца
До РеалистА защо, когато Бойко Борисов беше на власт не се обединихте да върви държавата напред, а организирахте НПО протести с участието на олигарси и американското посолство?Защо една година хвърляхте яйца и тоалетна хартия, защо саботирахте законно избрано правителство?Сега същите, които плюехте и саботирахте сега вас плюят и саботират, злобата се връща срещу вас?
43
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Великите протестъри от Орлов мост им стигна дотам акъла да направят Делян Пеевски премиер, а сламения човек Денков да му е секретарка и да си записва внимателно, когато Пеевски нещо диктува
42
2
 
15
 
! Отговори
Мнение преди 9 месеца
Шиши Магнитски в затвора!
41
5
 
9
 
! Отговори
Реалист преди 9 месеца
Време е за работа, а не за плюене. Обединение около общите цели на България! Иначе ние ще се плюем и самосаботираме, а другите ще се развиват и напредват. Като в анекдото с Ада:" В ада пред казана на българите няма пазач?Защото, ако някой тръгне да излиза другите сами го връщат обратно!" Ей това сме българите, затова сме най-бедни, злобни и нещастни!
40
9
 
9
 
! Отговори
Пълен Провал преди 9 месеца
Не случайно Кирил Петков си е кръстил партията ПП, това значи Пълен Провал!
39
9
 
3
 
! Отговори
Жълто-паветник преди 9 месеца
До Парадокс БгВикаш, сега да се прегърнем един друг, тези, които 12 години плюехте Бойко Борисов като се мъчеше да направи нещо за държавата, сега вие като сте на власт вас да не ви плюят, а?Няма да стане този номер, жълто-паветници, всичко се връща с пълна сила срещу вас!
38
2
 
21
 
! Отговори
Алооо преди 9 месеца
Стига с този изпечен престъпник Шиши! В затвора! Не може престъпници да диктуват в страната ни!
37
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До ВероятноМи, нали вие сте в коалиция с Пеевски, най-вероятно Кирил Петков и Христо Иванов са го упълномощили?
36
5
 
6
 
! Отговори
Парадокс Бг преди 9 месеца
До 33 Безпочвено? И в Румъния, Молдова и Украйна беше същото положение със снега и нямаше ток, но там нямаше такова разделение и сщандали като у нас. Тук искаме всичко да става с вълшебна пръчица сега и веднага. Айде малко слезте в реалността! С тази омраза, арогантност и токсичност няма да помогнете, а само отравяте политическата обстановка. Всички трябва да се обединим вече и да се работи, изборите отдавна свършиха. А то какво, сами се плюем и саботираме!
35
3
 
8
 
! Отговори
До Анонимен 9 преди 9 месеца
Те гербавите привърженици нямат мнение, те чакат какво ще каже Боко. Това е безмозъчна маса, която не може и не иска да разсъждава. Каквото каже вожда това е. Доскоро вожда им получаваше инструкции от мАсква - да източва европейски средства в посока кремълския бункер. Сега, понеже се страхува да не го намагнитят се прави на евроатлантик, но все още си е комунист в червата и все още е вреден за страната, какъвто винаги е бил. Шиши и Доган са същата работа, доскоро руски слугини, сега смениха...
34
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Прав е Пеевски, ПП и Дб оставиха почти един милион българи без ток, бяха затворени училища, детски градини и болници. В много села хората освен ток нямаха хляб и вода.Такова чудо не е имало никога в България, такова безхаберие и безотговорност!
33
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ти шишко ще взривиш България и хората щете размажат като фашкия на завой.С гн Денков сте на светлини год разрояние.Ще бъдеш в затвора *** сине.
32
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Миналата седмица имаше райони в Норвегия които нямаха ток една седмица след снеговалеж...
31
0
 
16
 
! Отговори
Вероятно преди 9 месеца
Целта на Пеевски са някакви лични материални интереси, затова изнудва редовното правителство с арогантни атаки и безпочвени клевети. Той не може да говори от името на хората. Всеки говори от свое име! Някой да го е упълномощил?
30
9
 
8
 
! Отговори
Безпочвено? преди 9 месеца
Кое е безпочвено? Че валя един ден сняг и хората стояха 5 дни без ток, вода и телефони? Хората я дават оценката и тя е отрицателна. Промяната да не се правят на ударени. И да се радват на плюнките на този. Ако се позадържат, ще е заради него и Бойко.
29
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Пеевски, що не коментираш Газпром, които технически трябва да са обявили фалит в момента? Аа, да да, чрез тях ви идват корупционните кинти. Газпром са на минус от незнам си колко време и ще бъдат спасени с наши пари пак..
28
0
 
7
 
! Отговори
баба Пена преди 9 месеца
По снимката може да се каже г-н П какво си мисли - днес боб с наденица ли да хапна или свинко джуланче в столовата н парламента, е нали дънакоплатеца плаща, ще се наплющя здраво, след това кирето кафенце ще ми донесе и краченцата ще ми помачка.
27
8
 
3
 
! Отговори
Зозо преди 9 месеца
Мачкай Шиши!!!