Борисов: Когато аз се разбунтувах преди 20 години, имаше мощна комунистическа партия

По думите му Терзиев, Бонев и компания са кметове благодарение на ГЕРБ
2 дек 2023 12:37, Нели Христова
165
Борисов: Когато аз се разбунтувах преди 20 години, имаше мощна комунистическа партия
Снимка: БГНЕС

Терзиев, Бонев и компания са кметове благодарение на нас. Стана криза в парламента. Партията на промяната не си държи на думата. Това заяви лидерът на Бойко Борисов в Сливен пред Младежката организация на партията.

"Те се изкълчиха и въпреки, че мина гласуването, не стана красиво. Стана така, че една подобна формула на управление трябва да работи. Дори искам да им коментирам аргументите. В медиите излезе, че все едно Николай Денков е дошъл и ни се е накарал. Това беше внушението от новините. Това не е вярно. На мога да се карам само аз, а на мен - никой", категоричен бе Борисов.

"Истината е, че Мария Габриел ми беше написала, че с Денков искат да ме видят. Аз им казах "Не, ще се видя с Асен Василев и Христо Иванов". Това казах, в 10 часа среща - час и нещо говорихме, зададох си моите въпроси, Асен Василев беше коректен, излязохме заедно, казахме пред медиите, че взимаме двете оставки (бел.ред. управителя и подуправителя на НЗОК), връщаме крачка назад, за да работим конструктивно и за следващите избори на регулатор", каза още Борисов.

Той бе категоричен, че работи добре с премиера акад. Николай Денков: "Работя добре с него, той ми е бил зам.-министър. Процесът, който направихме, беше успешен, но беше между мен, Асен Василев и Христо Иванов, държа да го знаете", подчерта той.

Борисов коментира пред младата генерация в и драмите в Столичния общински съвет. "Когато бях на вашата възраст, аз се разбунтувах. А демокрацията дава рядък шанс за тези, които със сърце, душа и ум, са искали да променят, не да се закичат с думата "промянатa". Имаше закон - кмет не може да е партиен лидер. Защото аз се разбунтувах и сам, без партия, без организация, станах кмет на София. От 61 общински съветници. Слушам воплите на новоизбраните. Терзиев, Бонев и компания са кметове благодарение на нас. Казвам "кметове", щото още не се знае кой е кмет между тях двамата", заяви лидерът на ГЕРБ.

С изказвания ще се включат и Десислава Танева, областен координатор на ГЕРБ-Сливен, Стефан Радев, кмет на Сливен и Асим Адемов, член на Европейският парламент от групата на ЕНП/ГЕРБ. Сред основните теми на форума ще са иновациите, земеделието, местната власт и бюджетните политики. Като лектори ще бъдат Делян Добрев, председател на комисията по енергетика в Народното събрание и Калин Каменов, кмет на гр. Враца.

Когато аз се разбунтувах преди 20 години, имаше мощна комунистическа партия, каза още Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
2
 
9
 
! Отговори
До 107 преди 9 месеца
"Истинската свобода" ли са пиците с кристали, неспазването на законите, правилата, пълненето на личните офшорни сметки с откраднатите от всички българи пари, които са патент на Асен .Василев, Кирил Петков и червено-розовите им другари, деца на червената номенклатура!
106
6
 
5
 
! Отговори
ЕнаКохортаЦентуриони преди 9 месеца
УмретеЧервени Плебеи дърти комунисти
105
1
 
3
 
! Отговори
Христо Христов преди 9 месеца
До 99 "... Мен лично са не били ушевите ... " - били са те, ама щот си про'с'т.
104
5
 
2
 
! Отговори
Патриций преди 9 месеца
Ане Цезър е червените плебеи нещо са се разбунтували искат да изпратим една кохорта центуриони да ги усмирят
103
5
 
16
 
! Отговори
Христо Христов преди 9 месеца
Виж - Тиквата бил бунтар... Пък и да не забравяме, че до 2012г. се хвалеше, че си пази партийната БКП книжка.
102
4
 
3
 
! Отговори
До 104 преди 9 месеца
Торба с ***-на е пишещия коментара под 104! ***-но, комплексар, нищожество, което смята, че като ръси обиди става велик! Обаче си остава същото нищожество което всъщност е!
101
3
 
4
 
! Отговори
ПП-ДБ-SS преди 9 месеца
103 Васко Гестапото е нацист тия като Николай Хейтов И дава му Петър Младенов са геройте дащото по нацистко време са резали Янкошумкарски грани!Но е трябвало повече!
100
7
 
4
 
! Отговори
ОБЕКТИВЕН преди 9 месеца
Ако бяха ни приели като нормален член на ЕС,както пише този отдолу,вече щяхме да сме в Шенген.При диктаторските режими и тоталитарните е така-има спокойствие,живеем си бедно,заплатите ниски,други крадат,но ти си доволен,че можеш да отидеш да Европата.Че животът е станал по-кратък от управлението на ББ,че здравеопазването става все по-скъпо,че вишистите са ниско образоване,за среднистите да не говорим и пр.Който милее за Бойко,той никога няма да разбере истинската свобода до какво води.
99
4
 
10
 
! Отговори
ткгщ преди 9 месеца
имаше мощна БКП и ти боко беше неин член ипазеше ТОДОР ЖИВКОВ
98
4
 
15
 
! Отговори
Ангелина преди 9 месеца
Баш КОМУНИСТА ,се "разбунтувал" срещу комунистите с меко казано сив бизнес ?! Да се "разбунтуват "могат само смелите ,а не страхливците ,които са превърнали държавата си в заложник ,заради собствено си съществуване!!!
97
3
 
10
 
! Отговори
Торба с лайна-бунтар преди 9 месеца
Пръска яко и не е дъжд !
96
3
 
5
 
! Отговори
До 97, 98 и 99 преди 9 месеца
Брей, големи евроатлантици де пишете вие от ПП-ДБ-СС! Това не ви попречи да издигнете за кмет на София наследника на най-мракобесните комунисти от ДС . Васил Терзиев! Това се нарича типичен двоен стандарт, типичен за хората от ПП-ДБ и СС в добавка! Защото имате огромно его, считате се за патриций - господари, а всички останали са плебеите, робите ви!
95
4
 
4
 
! Отговори
Без повече преди 9 месеца
Про сти милицюнери и фат маци в управлението на евроатлантическа и европейска България
94
4
 
3
 
! Отговори
Кажи бе Терзиев преди 9 месеца
ПЕТЪР МЛАДЕНОВ, АНДРЕЙ ЛУКАНОВ и прочие доказано са използвали жилището на Николай Хайтов като тайна нелегална квартира за преврата срещу Тодор Живков а родния милиционер шеф на ДС Митьо Гестапото и сие си признаха че имало сложени бръмбари само в къщата на Баба Ванга според Светослава Рудолф примерно
93
10
 
2
 
! Отговори
Пълно е с платени .. преди 9 месеца
Пълно е с платени коментари! Истината, която независимо дали искате да приемете или не е една и е следната: По време на управлението на ГЕРБ в Столична община и в държавата донесе спокойствие, нормализиране на отношенията между хората и на доходите, приемането ни като редовен и нормален член на ЕС! Който не признава това е лъжец или проводник на небългарски интереси! Колкото до "порасналите" сега доходи, покупателната им способност е три пъти по-малка от тези по-времето на трите му правителства
92
3
 
6
 
! Отговори
Евроатлантик преди 9 месеца
Вярно е ме Бойко гонеше евроатлантиците.Мен лично са не били ушевите под човеци на Бойко на протести срещу комунистическото му диктаторско управление на мафиотско разграбване на България.
91
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Бойко Борисов е доказан пример че едноличната власт развращава човека, особено когато човека е простоват, интригант, фантазьор и без чувство за реалност.
90
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Не издигай милиционер да свърши човешката работа!
89
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
ПРЕДИ 20 ГОДИНИ ИМАШЕ МОЩНА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ КОЯТО БОЙКО БОРИСОВ ОТКАЗА ДА РАЗРУШИ, ПОДКРЕПЯШЕ Я ТАЙНО И ЯВНО И ГОНЕШЕ ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ. ПОРАДИ ВСИЧКО ТОВА ТОЙ БЕ ИЗГОНЕН ОТ УПРАВЛЕНИЕТО, ИЗРИТАН ОТ ЗАПАДНИТЕ СЪЮЗНИЦИ ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ ИСКА ДВУЛИЧНИ ДРЕБНИ ЧОВЕЧЕТА ДА ГО ЛЪЖАТ.
88
3
 
1
 
! Отговори
Танковете да дойдат преди 9 месеца
90 Щом е резал глави на Янкошумкари по нацистко време значи е пичага Николай Хайтов