Борисов: Когато аз се разбунтувах преди 20 години, имаше мощна комунистическа партия

По думите му Терзиев, Бонев и компания са кметове благодарение на ГЕРБ
2 дек 2023 12:37, Нели Христова
165
Борисов: Когато аз се разбунтувах преди 20 години, имаше мощна комунистическа партия
Снимка: БГНЕС

Терзиев, Бонев и компания са кметове благодарение на нас. Стана криза в парламента. Партията на промяната не си държи на думата. Това заяви лидерът на Бойко Борисов в Сливен пред Младежката организация на партията.

"Те се изкълчиха и въпреки, че мина гласуването, не стана красиво. Стана така, че една подобна формула на управление трябва да работи. Дори искам да им коментирам аргументите. В медиите излезе, че все едно Николай Денков е дошъл и ни се е накарал. Това беше внушението от новините. Това не е вярно. На мога да се карам само аз, а на мен - никой", категоричен бе Борисов.

"Истината е, че Мария Габриел ми беше написала, че с Денков искат да ме видят. Аз им казах "Не, ще се видя с Асен Василев и Христо Иванов". Това казах, в 10 часа среща - час и нещо говорихме, зададох си моите въпроси, Асен Василев беше коректен, излязохме заедно, казахме пред медиите, че взимаме двете оставки (бел.ред. управителя и подуправителя на НЗОК), връщаме крачка назад, за да работим конструктивно и за следващите избори на регулатор", каза още Борисов.

Той бе категоричен, че работи добре с премиера акад. Николай Денков: "Работя добре с него, той ми е бил зам.-министър. Процесът, който направихме, беше успешен, но беше между мен, Асен Василев и Христо Иванов, държа да го знаете", подчерта той.

Борисов коментира пред младата генерация в и драмите в Столичния общински съвет. "Когато бях на вашата възраст, аз се разбунтувах. А демокрацията дава рядък шанс за тези, които със сърце, душа и ум, са искали да променят, не да се закичат с думата "промянатa". Имаше закон - кмет не може да е партиен лидер. Защото аз се разбунтувах и сам, без партия, без организация, станах кмет на София. От 61 общински съветници. Слушам воплите на новоизбраните. Терзиев, Бонев и компания са кметове благодарение на нас. Казвам "кметове", щото още не се знае кой е кмет между тях двамата", заяви лидерът на ГЕРБ.

С изказвания ще се включат и Десислава Танева, областен координатор на ГЕРБ-Сливен, Стефан Радев, кмет на Сливен и Асим Адемов, член на Европейският парламент от групата на ЕНП/ГЕРБ. Сред основните теми на форума ще са иновациите, земеделието, местната власт и бюджетните политики. Като лектори ще бъдат Делян Добрев, председател на комисията по енергетика в Народното събрание и Калин Каменов, кмет на гр. Враца.

Когато аз се разбунтувах преди 20 години, имаше мощна комунистическа партия, каза още Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
При комунизма ни учеха, че САЩ и запада са злото. При демокрацията ни учат че Русия и изтока са злото. Нищо ново, нищо различно, пак сме си бедни. Само дето България мина от друга страна на желязната завеса и има нови господари.
66
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Разбунтувал се ББ срещу комунистическата партия преди 20 г с червената книжка в джоба. Преди 20 г вече нямаше никаква комунистическа партия, а пребоядисани комунисти седедсари и бесепари. А това, че Терзиев, Бонев и компания били кметове благодарение на ГЕРБ кърти мивки. :)
65
1
 
5
 
! Отговори
Боку Льо Шиши преди 9 месеца
Боку ни *** яко всеки ден.Спамва ни.Вухахаха
64
0
 
2
 
! Отговори
Диана преди 9 месеца
До Pin Има разлика между комунизъм и комунисти, значи, а освен това Бойко отказва да върне партийния си билет за член на БКП,не на БСП, значи..И аз четох,че той застанал срещу деполитизацията на полицията по онова време и затова напуснал МВРто-всеки има право да членува където си иска,стига да не забърква партийните си интереси на местоработата си..Защо трябва да се ограничава свободата на хората там?Ако няма партийни организации по месторабота,какво им пречи хората да членуват в разни партии
63
0
 
10
 
! Отговори
ГледайСиСглобката преди 9 месеца
и престани да тролиш Боко. Ако има луди да ти вярват, и тех ще отвратиш. Гледай си париците, бегай да рапортуваш на посланика, продавай българия (това което е останало), целувай се с ДПС и ППДБ. Може и да не влезеш в магнитски, нали от това те е страх. Нещастен предател.
62
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Много добре помним че преди 34 години когато в цяла Европа имаше бунтове срещу комунизма в България нито един от тези ,,бунтари,, не излезе на улицата та се наложи баш комунисти като Луканов и Младенов да обявяват по единствените две държавни телевизии че свалят комунизма и бай Тошо . В България комунизма беше свален по телевизията а не от улицата и то от комунистите без да питат дори народа . Къде бяха тогава тия ,,бунтари,, срещу комунизма да излязат та да не ставаме за смях на Европа ???
61
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Важното е че мнозинството българи все още гласуват за Борисов и ГЕРБ! Факт! С машини, без машини Бойко Борисов мачка всички на изборите.
60
0
 
3
 
! Отговори
Брат Вурст преди 9 месеца
63 Това е истината.За съжаление.Но много хора отказват да я проумеят защото са плебеи.
59
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
...каза човекът, който построи тръба на Путин безплатно! ...с парите на българския данъкоплатец!
58
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Отивай в затвора Буци, вземи и Шиши с теб и още няколко хиляди близки до вас политици, бизнесмени, кметове, архитекти, прокурори, и т.н.
57
2
 
9
 
! Отговори
Токмаков преди 9 месеца
От тогава до днес нищо не се е променило . Комунистическата партия продължава да си е на власт. Единствената промяна е че стана пълен господар на активите на България а населението на тази страна превърна в бели роби. Комунизъм .
56
1
 
6
 
! Отговори
Пак преди 9 месеца
Глупости....
55
0
 
16
 
! Отговори
Антикомунистка София преди 9 месеца
Как се разбунтува като си бил милиционер и шофьор на Бай Тошо?
54
5
 
1
 
! Отговори
Диана преди 9 месеца
До Анонимен53 Не е мафиот Бойко! Мафията у нас я създаде БСП - официално, като точка от Прехода! БСП официално създаде у нас мафия за да може после да я "излови" и избие и да се окаже героя, спасил народа от това чудо...Само че те взеха, че описаха всичко и номерът им не мина..Бойко е един от първите бизнесмени у нас, отворил охранителни фирми /първата от тях я отваря заедно с баща си!/, както го описва един БСПарски автор в книгата си..Вероятно като охранител той навлиза в мутренските среди
53
1
 
13
 
! Отговори
Pin преди 9 месеца
Причината Бойко Борисов да напусне МВР през 1990г. е, че той отказа да остави партийния си билет за членство в Българската комунистическа партия. Няколко десетилетия по-късно отявления комунист се оказва борец срещу комунизма. Машала Бойко, добре, че са овцете дето ти вярват !
52
1
 
4
 
! Отговори
пояснение за кукуто преди 9 месеца
ТРЕН Диана Експрес беше ВЛАК София-Ямбол...........Къпалня Дианабад я приватизираха Васко и Жоро Илиеви както цялата Борисова градина..........Коко Тайсъна централен офис срещу стадион Армията а си тренира в село Микре сигурно
51
2
 
1
 
! Отговори
Диана преди 9 месеца
До Загубиха Подкрепа Без общи приказки БСП! Кажи конкретно какво в моите приказки не е вярно или ми се извини за грубиянщината си, значи...Лесно е да кажеш нещо, но е трудно да го обосновеш, особено когато ти липсва елементарна мъжественост да застанеш срещу Истината...А...Безмозъчните овце стават само за фурната, значи.../е, може и за казана, де.../. Мисли със собствената си глава, значи! Гледай фактите, а не приказките!...
50
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Лойко е политик мафиот забогател от приватизацията и ограбването на народа в 1999 г. и сега се чуди как да избегне и не плаща данъци и не му вземе държавата откраднатото. И ЕС и САЩ го крепат ако им служи.
49
1
 
7
 
! Отговори
Де се скри Черепа? преди 9 месеца
Черепа се оказа абсолютна мишка! Щеше да се бори с Буцан,ама друг път! Свиха му златото за почти милиард,ама той дуа на Баце! Гнусен черапахин,явно членува в ЛГБТ обществото!
48
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
И какъв е резултата от това "разбунтуване"? Едни павета не може да наредят и то точно пред Парламента. Добре че не разровиха гранитните павета около храма Невски. Жълтите павета сега или ще ги редят трети път или ще ги махнат.