Борисов: Когато аз се разбунтувах преди 20 години, имаше мощна комунистическа партия

По думите му Терзиев, Бонев и компания са кметове благодарение на ГЕРБ
2 дек 2023 12:37, Нели Христова
165
Борисов: Когато аз се разбунтувах преди 20 години, имаше мощна комунистическа партия
Снимка: БГНЕС

Терзиев, Бонев и компания са кметове благодарение на нас. Стана криза в парламента. Партията на промяната не си държи на думата. Това заяви лидерът на Бойко Борисов в Сливен пред Младежката организация на партията.

"Те се изкълчиха и въпреки, че мина гласуването, не стана красиво. Стана така, че една подобна формула на управление трябва да работи. Дори искам да им коментирам аргументите. В медиите излезе, че все едно Николай Денков е дошъл и ни се е накарал. Това беше внушението от новините. Това не е вярно. На мога да се карам само аз, а на мен - никой", категоричен бе Борисов.

"Истината е, че Мария Габриел ми беше написала, че с Денков искат да ме видят. Аз им казах "Не, ще се видя с Асен Василев и Христо Иванов". Това казах, в 10 часа среща - час и нещо говорихме, зададох си моите въпроси, Асен Василев беше коректен, излязохме заедно, казахме пред медиите, че взимаме двете оставки (бел.ред. управителя и подуправителя на НЗОК), връщаме крачка назад, за да работим конструктивно и за следващите избори на регулатор", каза още Борисов.

Той бе категоричен, че работи добре с премиера акад. Николай Денков: "Работя добре с него, той ми е бил зам.-министър. Процесът, който направихме, беше успешен, но беше между мен, Асен Василев и Христо Иванов, държа да го знаете", подчерта той.

Борисов коментира пред младата генерация в и драмите в Столичния общински съвет. "Когато бях на вашата възраст, аз се разбунтувах. А демокрацията дава рядък шанс за тези, които със сърце, душа и ум, са искали да променят, не да се закичат с думата "промянатa". Имаше закон - кмет не може да е партиен лидер. Защото аз се разбунтувах и сам, без партия, без организация, станах кмет на София. От 61 общински съветници. Слушам воплите на новоизбраните. Терзиев, Бонев и компания са кметове благодарение на нас. Казвам "кметове", щото още не се знае кой е кмет между тях двамата", заяви лидерът на ГЕРБ.

С изказвания ще се включат и Десислава Танева, областен координатор на ГЕРБ-Сливен, Стефан Радев, кмет на Сливен и Асим Адемов, член на Европейският парламент от групата на ЕНП/ГЕРБ. Сред основните теми на форума ще са иновациите, земеделието, местната власт и бюджетните политики. Като лектори ще бъдат Делян Добрев, председател на комисията по енергетика в Народното събрание и Калин Каменов, кмет на гр. Враца.

Когато аз се разбунтувах преди 20 години, имаше мощна комунистическа партия, каза още Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Бойко Борисов започва кариерата си в партийния дом на БКП и там сега я приключва. Заслужена съдба.
86
3
 
6
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 9 месеца
БЛИЗАЧА НА РУСКИ ПАТОЦИ ПАК ГОВОРИ ЛЪЖИ.
85
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Преди 20г. държавата беше много по-свободна от сега, нито имаше комунисти нито фашисти, сега само такива има
84
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
БОЙКО БОРИСОВ Е ПРОДУКТ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ
83
3
 
2
 
! Отговори
БЕЗ ПРЕЦЕДЕНТ преди 9 месеца
Значи Кметът ТЕРЗИЕВ племенник на мазния мастит Петър Младенов дето паднал на колене пред НИКОЛАЙ ХАЙТОВ да му помага да сваля Тодор Живков....................Поне Кметът ТЕРЗИЕВ да си каже защо баничара Николай Хайтов дето пускали слух че рязал главите на червените партизани преди 9.9.44 свали от власт Живков на 10.11.1989
82
0
 
1
 
! Отговори
Диана преди 9 месеца
До Анонимен73 Доста повърхностно разсъждаваш за едни събития от времето на Студената Война!-разбира се, че врагът е лошият винаги...Истината е, че ние днес нямаме истински политици, а натегачи, които си въобразяват посредствени простотии от "комунистическо време" - като такива, че трябва да сме съгласни с всичко, което става "отгоре", осибено когато сме "отдолу"..Истината е, че няма отгоре и отдолу, а победители и победени, но в случая със Студената Война всички определено са победени...
81
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
.....на която ти беше член....
80
4
 
2
 
! Отговори
Морски Пехотинец преди 9 месеца
73 Ами правилно ни учат че Рушийката е злото
79
1
 
6
 
! Отговори
мак преди 9 месеца
Бунтар та дрънка. Унищожител на комунизма, носител на промяна и демокрация, строител на България. Велик, но см.ешник.
78
0
 
5
 
! Отговори
Тео преди 9 месеца
По делата се познават - не по думите!
77
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
***. Остави едни лъжци и мошеници да управляват България. Явно е замесен и той в далавери и от посолството са го стреснали, че ще му извадят кирливите ризи и сега той само лае като пале и Кирчо си играе с него. Какви политици имаме само- хвани единия та го удари в другия
76
3
 
1
 
! Отговори
нафърфорий преди 9 месеца
Винету, у ЦРУ-то ги има всичките ти "Мемоари", многу ги четът шъ знайш, даже са тъ наградили с авторитетнатъ наградъ "Магнитски"!!!!! -))))
75
3
 
12
 
! Отговори
Петров преди 9 месеца
Борисов/ крадец, подлец и долен престъпник
74
6
 
2
 
! Отговори
SuperMax преди 9 месеца
Незнаете ри ми бг комунистите дадоха 28 тона злато българско от хазната на Рушия
73
2
 
1
 
! Отговори
Диана преди 9 месеца
До 555 до Диана Комунизмът не е утопия, а доказана филосовско-социална теория, която никой не може да отхвърли фактологически повече от век вече...Никой не казал, че комунизмът ще настъпи едновременно навсякъде и по един и същи начин - всеки човек дори трябва да "озрее" до определено културно ниво, за да осъзнае определените културни истини, необходими за преминаване към комунизма. Тези, които са по-напред в културното си развитие имат голями предимства, знаейки през какво са минали
72
0
 
3
 
! Отговори
SuperMax преди 9 месеца
75 мафиотите ховосексуаристи от ДС Андрей Руканов и Любен Гоцеф да ги шият в ада дяволите в дъртите червени халки форевър.
71
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Доказано най-добрият см кмет в историята на България, чието славно дело беше продължено от другарката Фандъкова. От сиво комунистическо гето превърна столицата ни в модерен европейски град. Барселона на Балканите. Всяка година милиони туристи я посещават за да се докоснат до нейната неподправена красота. Има надежда и Терзиев да продължи тяхното дело, все пак е племенник на Петър Младенов и е израстнал в добра среда сред хора естети.
70
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Когато народа се разбунтува Герб ,Пъпешите и лодкарите ще са по бобслея .Хората гласуваха за герб ,а той ни натресе тия Г.......,*
69
5
 
2
 
! Отговори
Арслан Апарслан преди 9 месеца
Да живеят Борисов, Пеевски и техните слуги от ПП-ДБ.
68
0
 
4
 
! Отговори
Самопризнания ИМА преди 9 месеца
МАФИОТИТЕ ги създадох Аз, Митьо Гестапото го има видеото в архива на БНТ............Иво Карамански юноша на ЦСКА преминал в Левски........Васко и Жоро Илиеви идвайки в София тренират в школа Чавдар собственост на ЦСКА и прочие