Борисов: Когато аз се разбунтувах преди 20 години, имаше мощна комунистическа партия

По думите му Терзиев, Бонев и компания са кметове благодарение на ГЕРБ
2 дек 2023 12:37, Нели Христова
165
Борисов: Когато аз се разбунтувах преди 20 години, имаше мощна комунистическа партия
Снимка: БГНЕС

Терзиев, Бонев и компания са кметове благодарение на нас. Стана криза в парламента. Партията на промяната не си държи на думата. Това заяви лидерът на Бойко Борисов в Сливен пред Младежката организация на партията.

"Те се изкълчиха и въпреки, че мина гласуването, не стана красиво. Стана така, че една подобна формула на управление трябва да работи. Дори искам да им коментирам аргументите. В медиите излезе, че все едно Николай Денков е дошъл и ни се е накарал. Това беше внушението от новините. Това не е вярно. На мога да се карам само аз, а на мен - никой", категоричен бе Борисов.

"Истината е, че Мария Габриел ми беше написала, че с Денков искат да ме видят. Аз им казах "Не, ще се видя с Асен Василев и Христо Иванов". Това казах, в 10 часа среща - час и нещо говорихме, зададох си моите въпроси, Асен Василев беше коректен, излязохме заедно, казахме пред медиите, че взимаме двете оставки (бел.ред. управителя и подуправителя на НЗОК), връщаме крачка назад, за да работим конструктивно и за следващите избори на регулатор", каза още Борисов.

Той бе категоричен, че работи добре с премиера акад. Николай Денков: "Работя добре с него, той ми е бил зам.-министър. Процесът, който направихме, беше успешен, но беше между мен, Асен Василев и Христо Иванов, държа да го знаете", подчерта той.

Борисов коментира пред младата генерация в и драмите в Столичния общински съвет. "Когато бях на вашата възраст, аз се разбунтувах. А демокрацията дава рядък шанс за тези, които със сърце, душа и ум, са искали да променят, не да се закичат с думата "промянатa". Имаше закон - кмет не може да е партиен лидер. Защото аз се разбунтувах и сам, без партия, без организация, станах кмет на София. От 61 общински съветници. Слушам воплите на новоизбраните. Терзиев, Бонев и компания са кметове благодарение на нас. Казвам "кметове", щото още не се знае кой е кмет между тях двамата", заяви лидерът на ГЕРБ.

С изказвания ще се включат и Десислава Танева, областен координатор на ГЕРБ-Сливен, Стефан Радев, кмет на Сливен и Асим Адемов, член на Европейският парламент от групата на ЕНП/ГЕРБ. Сред основните теми на форума ще са иновациите, земеделието, местната власт и бюджетните политики. Като лектори ще бъдат Делян Добрев, председател на комисията по енергетика в Народното събрание и Калин Каменов, кмет на гр. Враца.

Когато аз се разбунтувах преди 20 години, имаше мощна комунистическа партия, каза още Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
3
 
! Отговори
555 до Диана преди 9 месеца
Комунизмът е една утопия, която няма как да се осъществи, поради различното ниво на съзнание, интелект и възможности на индивидите. Страхът и алчността са доминиращата сила за членство в ком.партията, разбира се имаше и доста хора с идеалистични възгледи поддали се на мощната пропаганда. На другия полюс е т.нар.демокрация с още по-мощна пропаганда за свобода, свободна воля,свобода на печата,равенство, народовластие и куп други неверности. Общо взето най-мощна е властта на парите.
46
2
 
10
 
! Отговори
Public enemies преди 9 месеца
А най-смешното е че има хора дето гласуват за тоя, и после не се питайте защо сме на тоя хал, по-п рост човек от българския избирател няма.
45
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Лойко срещу какво точно се бунтува Ами ЕС е новата османска империя. Закриваме АЕЦ, закриваме лева, закриваме населението и провинцията и т.н. там ли ни вкарва.
44
2
 
0
 
! Отговори
Диана преди 9 месеца
До родител Без общи приказки, БСП! Кажи конкретно какво е това всичко зло, което се е било случило в последните 20г.Защото именно при Бойко изчезнаха стрелбите по улиците и именно при него влезнахме в чакалнята на Еврозоната! Щом БСП се появиха на хоризонта след него, отново хората започнаха да се стрелят по улиците и автоматично напуснахме чакалнята на Еврозоната /което пък значи, че икономиката ни се е сринала достатъчно, за да не отговаря на икономическите критерии на Еврозоната!/..БСП ВЪН
43
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Бонев кога го направиха кмет? Аман от неграмотност.
42
0
 
5
 
! Отговори
ИСТИНАТА ЛЪСНА! преди 9 месеца
Ах, колко хубави са новите дрехи на царя! Каква чудесна мантия! Как хубаво му стои!Никой не искаше да каже, че не вижда нищо, защото никой не искаше да мине за глупец или за некадърник. Нито едно царско облекло не бе извиквало досега толкова голям възторг. Гледайте, гледайте, царят е съвсем гол! извика изведнъж едно дете. Господи, чувате ли какво казва невинното дете! рече баща му и всички започнаха да предават думите на детето. Да, да, царят е съвсем гол! извика най-сетне целият народ
41
0
 
2
 
! Отговори
Загубиха Подкрепа преди 9 месеца
До Диана.......... Дианабад психар хващай си ТРЕН Берое за Ямбол с прекачване за Истаямбула
40
0
 
6
 
! Отговори
Public enemies преди 9 месеца
Ейй това е голям мъж, велик бунтар. Ти се разбунтува когато една система си отиваше и американски пари се наливаха напълно да се избута комунизма от България, да се бе разбунтувал преди 30 години щеше да си в панделата с най-строг режим.
39
0
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 9 месеца
намама бунтовничето !
38
0
 
10
 
! Отговори
Царят е гол преди 9 месеца
До кога трябва да се преструваме, че цар Бойко носи чудни ненагледни одежди.
37
1
 
13
 
! Отговори
Ебанье с Потфръганье преди 9 месеца
Проблема на българския народ е, че гледа мутрите с надежда и възхищение, присъщо само на една бащина фигура, а те (мутрите) гледат на народа като на стадо овце. Това е проблема на българина. Масово сте отцепродавци и бащемразци. Защо не си обичате бащите. БОЙКО НЕ ВИ Е БАЩА, той е просто обигран мошенник.
36
0
 
9
 
! Отговори
Спасов преди 9 месеца
Борисов и Лукойл са откраднали милиарди от България за 20 години
35
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Я, дърт Ром!
34
0
 
11
 
! Отговори
Инсинуацийте на Баце преди 9 месеца
Борисов: Когато аз се разбунтувах преди 20 години, имаше мощна комунистическа партия. . . Нали си още член, защото официално не си е върнал членската книжка? Приказки за мозъчно ампутираните. Гуем лажльо!
33
2
 
3
 
! Отговори
АНКЕТА преди 9 месеца
Въпросът е: бихте ли застанали на страната на Русия,ако тя раздаде справедливост! Явно американците не могат да се справят с проблема Борисов или не искат,но българския народ чака! Та да повторя ЗА Русия или не на Върховенството на закона,гласувайте!!
32
1
 
11
 
! Отговори
Джо преди 9 месеца
ами той Бойко е най-големия комунист... сикаджия... и ДеСар
31
1
 
8
 
! Отговори
родител преди 9 месеца
Когато ти влезеш в затвота ,или физически изчезнеш ,тогава тази страна ще се оправи !!!Този сатрап е виновен за всичко зло което се случи в последните 20 години !
30
0
 
4
 
! Отговори
Диана преди 9 месеца
До Колония на САЩ Да, без съмнение има нещо подобно-всички от "голямото утро" днес са компроментирани с нещо, с което да ги "държат"/може би само без Костадинов, но пък той не е голям политик.., печели отрицателен вот, значи/. Но ако помислиш, това е било заложено в Прехода на БСП и ако махнем БСП от политиката, ще скъсаме тези връзки, които правят политици - кукли на конци...БСП ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!
29
1
 
3
 
! Отговори
ЦСКА от Микре преди 9 месеца
Така е бе.....вярно е всичко ........мълчете като не сте в час........Другаря от БКП на Живков Бойко Методиев Борисов преди 20 години оглави преврата на мощната червена комунистическа у нас
28
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Кога си се разбунтувал бе, милиционер? Нали още на 18 години,като курсант 1-и курс си станал член на БКП? Такова членство се изискваше преди 10 ноември 1989 г.. за тези, които учеха за офицери от МВР, а не за пожарникари, и то от 3-и курс! Кой даде малката каракачанка на Путин по време на мандата си като кмет на София? Не се прави на баш-демократ! Кой предложи на К.Нинова той да бъде премиер, а тя председател на НС? Въртеше се като змиорка между БКП и евродемократите от ЕС и правеше мили очи на