Кирил Петков: Независимо какво ще предложи Борисов, ние ще бъдем ясна опозиция

ПП ще подкрепя всички политики, които са "за" Европа и "против" корупцията
Обновена: 13 юни 2024 12:35 | 13 юни 2024 12:32, Елка Василева
408
Кирил Петков: Независимо какво ще предложи Борисов, ние ще бъдем ясна опозиция
Снимка: архив, БГНЕС

Независимо какво правителство предложи Борисов, ние ще бъдем ясна опозиция, каза съпредседателят на "Продължаваме промяната" (ПП) Кирил Петков във видео във фейсбук.

Още по темата
Според Петков ПП ще бъдат ясна и конструктивна опозиция, като ще подкрепят всички политики, които са "за" Европа и "против" корупцията.

Кирил Петков добави, че в парламента ПП ще се борят за "честно споделяне на благата". Ще се борим срещу всеки момент на корупция или всеки инцидент на корупция или кражба, и ще направим всичко възможно, така че нашите реформи, които сме си заложили и мечтали, да продължат, заяви Петков.

Той заяви, че няма да бъде позволено на никого да мисли, че „старите времена ще се върнат“.

„За всички пораженчески гласове, които се чуват навън, искаме да кажем - гледайте реванша“, каза още Кирил Петков. Той призна за грешки в комуникацията и обяви, че от партията започват да казват, преди да направят нещо.

Според Николай Денков, член на Изпълнителния съвет на "Продължаваме промяната", важно е демокрацията в България да продължи да работи още по-добре и ПП ще бъде гарант за това.

Ще продължим да се борим и за тези наши приоритети, които са много важни за хората в България – увеличаване на доходите, по-малко неравенство, подкрепа за инвеститорите с национални средства и национална подкрепа, повече грижа за образованието и здравеопазването, където не само парите са важни, а също и качеството и достъпът на всеки един човек в България, каза още Николай Денков, посочва БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


408
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
24
 
! Отговори
СТИГА КИРО преди 4 месеца
КИРО СТИГА
27
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Мухахахахахха ба*ти безочливия пухлю.
26
5
 
11
 
! Отговори
Просто Кирюша преди 4 месеца
Сладуранчо, наивността не е порок, обаче:- 72% от БГ населението гласувало вот на НЕДОВЕРИЕ към тия гербанки, дъпъсанки, пепетки... Единственно което народ би могъл да оцени е политическа и морална само-ликвидация на всички тези "партии", лъмтящи за много кинти и подкупи. Ама коя "партия" е готова да направи това за народ! Май там няма глу па ци, само хитреци. Всичко се опира на покупко/продажби в този отвратителен политически сезон.
25
3
 
17
 
! Отговори
До24 преди 4 месеца
Послушай малко записи от разговорите на ПП и ще разбереш.
24
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Трябваше повече хора да излезат да гласуват, че тези да ги няма в първите 5, или да тръгнат по пътя на НДСВ, Атака, ВМРО, БСП... - в каннала! Наистина сме пр0ст народ!
23
2
 
18
 
! Отговори
То ясно преди 4 месеца
Кирчо има в ръкава си 200 пискливи шушляка на хранилка по разни НПО-та от проджектите с външно финансиране , с които ще прави постоянни протести в Софето за щяло и нещяло, докато не му дадат парче пица...
22
2
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 4 месеца
Лакомията на ПП за пълна власт им преседна и сега колабират.
21
27
 
7
 
! Отговори
Питам се преди 4 месеца
Защо е тази омраза към ПП?Моля коментиращите да гледат как Лойко в момента буквално се моли на ПП да подкрепят нещото,което нарича правителство!
20
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
След една година, България се върна на същото положение, но сега наиситна няма надежда. Тогава едни хора, поеха огромното бреме да направят правителство. То беше доста добро, уважавано навън и въпреки огромната съпротива предприе смели решения в бюджета, които поне малко подобриха положението на пенсионерите и повечето работещи. НО НЕ БЕШЕ ОЦЕНЕНО ОТ НЕБЛАГОДАРНИЯ НАРОД. И сега сме тук, в окото на бурята.
19
8
 
6
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 4 месеца
Господин Петков,вие твърдяхте,че сте опозиция,когато Радев,който бе избран с гласовете на ГЕРБ ,Ви тласна във властта. Тогава,в качеството си на опозиционер,Вие не вкарахте в затвора Борисов,но го оправдахте,защото го арестувахте като на игра,а не както подобава да бъде арестуван престъпник,подложил на Холокост Българският народ.АКО НАМЕРЕНИЯТА ВИ БЯХА ИСКРЕНИ ЗА СЪД НАД БОРИСОВ,ТО САМО ТРЯБВАШЕ ДА ПОСЕТИТЕ ПОСОЛСТВОТО НА ДОСТОЙНИТЕ САЩ и изискате мвждународна заповед за арест. Вие не го направи
18
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Едва ли някой го е еня,каква точно функция ще изпълняват групичката начело с про100ватото Кире!
17
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тиквата сега говори за отговорност. Всичи са виновни и най вече ППДБ но не той самият и феноменалния крадец ДЕБЕЛЯН. КОГАТО ОТ ППДБ искаха ротация ти долна СИКАЧИЙСКА МУТРО ИСКАШЕ ИЗБОРИ. Ето получи каквото искаше, така че не дърдори толкова " отговорно". Вълка козината си мени но никога нрава.
16
6
 
30
 
! Отговори
Дядката преди 4 месеца
Тия се превърнаха в проамериканска нула!Чупката от България!
15
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Викни Доби да те сапуниса за да отмие малко срама от погрома, който плеживя. Нямаш дори доблестта да си дадеш оставката и да си ходиш в Канада след този резил от жалко управление и падение на изборите. И като опозиция пак ще сте провал.
14
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
1) Сигурни сме, че това е лъжа. След като обещаваше прозрачност ходи да се договаряш с тиквата по манастирите. 2) Отчайващо е, че им трябваше почти седмица за да измъдрят тези клишета и откровени глупости. Очевидно 1 седмица са се пазарили с тиквата и не са се разбрали напълно, защото горното изявление дори Денков може да го измисли за 30мин. За какво им бяха 4дена освен за договорки?
13
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Този е все от ясен по-ясен. Като протестър беше ясен, като управляващ беше ясен, сега и като опозиция ще е още по-ясен. Предпочитам да получавам от Посолството информация за директните намерения на САЩ, отколкото чрез посредник като тоя лезльо.
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен 1 Съгласен съм, само че не беше точно миналата година, но карай!
11
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
И сега сигурно бавно осъзнавате каква супер проста грешка направихте последния път, кога се пазаряхте с Борисов:)))))))))))))Нали знаеш- лакомо д-р *** какво с-ре
10
4
 
21
 
! Отговори
Ами добре преди 4 месеца
Наесен на избори. Още 120 млн лева. Вече са почти милиард за последните 3 години. Аз винаги гласувам, не ми е проблем. Проблемът е, че вместо парите да се дават за инфраструктура, здравеопазване, социални- дават се за хартийки и комисии. Няколко фирми, обслужващи машините натрупаха милиони!
9
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Дамм. Типичното поведение на инато разглезено дете. Може и да е хубаво и работещо предложение, но аз съм още крив от изборите, че бяха Пълен Провал за нас, за което вината си е и моя, но ще продължавам да се противя и напук ще крякам само НЕ и троша масите една след друга