ДБ: Няма да участваме в излъчването и подкрепата за кабинет

14 юни 2024 23:16, Анисия Иванова
144
ДБ: Няма да участваме в излъчването и подкрепата за кабинет
Снимка: ДБ

„Да, България“ няма да участва в излъчването на и подкрепата за правителство в 50-ото Народно събрание, съобщиха от партията.

Националният съвет на „Да, България“ реши депутатите от формацията да не участват в съставянето на и подкрепата за правителство в рамките на новото 50-о Народно събрание.

Вчера лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов даде заявка за кабинет с първия мандат и доминиран от ГЕРБ.

Независимо какво правителство предложи Борисов, ние ще бъдем ясна опозиция, каза съпредседателят на "Продължаваме промяната" (ПП) Кирил Петков във видео във Фейсбук.

Няма да участваме в преговорния екип за кабинет, коментираха и от "Величие".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още по темата: кабинетпарламентДБ
Още от Политика
Миков: Може да има разпад на парламентарната група на БСП
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
4
 
! Отговори
пабло куельо преди 2 седмици
безсилния си мисли че някой има необходимост от него
44
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ами те това го направиха и миналия път, не позволиха на ГЕРБ да си направят правителство, правителството беше тяхно с обещание за ротация, до която не ги допуснаха, грешката им беше омразата към президента, да смениш цяла конституция заради един човек, който кара втори мандат и който те е изстрелял във висшия ешелон на властта, благодарността е унизително чувство, показва че не си се справил сам, но никой не е искал от тях да благодарят, просто да си гледат работата.
43
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
За ДБ е ясно защо са й малко гласовете, защото хората на ЦИК - не са от ДБ да фалшифицират изборите, както ги правят хората на Двете Шишета! Но... как като БС П.има хора в ЦИК остана с толкова малко гласоподаватели, или са гласували за ДПС?
42
3
 
4
 
! Отговори
ГЕРБЕРЕ ПОМНИ! преди 2 седмици
Лойко ще драпа (много скоро) точно към ДБ, на колене, да ги моли да върнат Христо, за да го спаси от Пеевски. Помни ми думата, ГЕРБЕРЕ. Помни го. Ще се случи след 4 месеца и 3 дена. Аз предсказах падането на ГЕРБ с точност до месеци, както и падането на Гешев ПО ДАТИ, ДВЕ ГОДИНИ ПРЕДИ ДА СТАНЕ ФАКТ, КАКТО И МНОГО ДРУГИ ПОЛИТ. СЪБИТИЯ. ПОМНИ МИ ДУМАТА! Прочети ми пак коментара и си сравни датите, когато това се случи. И ела да ме черпиш едно кафе, защото съм ти предсказал истината.
41
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До 49. И какво му е чак толкова лошото на Пеевски? Магнитски ДГД. Пеевски се доказва като доста по-добър политик от сума ти шарлатани.
40
4
 
9
 
! Отговори
Гербер преди 2 седмици
До 40. Ама къде я видя тая мъка? И в момента си имаме кабинет, и да отидем на нови избори, пак ще сме първи, а вие ще драпате за 4-те процента. Ако искате, може да си марширувате по жълтите павета, ама вече никой няма да ви се върже.
39
5
 
3
 
! Отговори
БОЙКО В ЛОНДОН: преди 2 седмици
"ВИЖДАТЕ ЛИ В ОГЛЕДАЛОТО ПЕЕВСКИ?" - "Ами сто пъти по-добре ще е с ДПС и ИТН, отколкото с вас, тоталните неможачи и шарлатани"
38
5
 
10
 
! Отговори
Мария преди 2 седмици
Вие от ДБ сте едни самонадеяни фукльовци .които се смятат за ,,голямата" работа .Е да ама не сте.Престанете да кажете и да правите Ристьо на ,,големия" честен и почтен политик.Ристьо на пусна парламента ,защото всичките му приятели у приятелки останаха извън Народното събрание и го е страх от злобата която ще се породи към него Престанете да ни правите на глупави
37
6
 
7
 
! Отговори
Гербер преди 2 седмици
До 35. Ами сто пъти по-добре ще е с ДПС и ИТН, отколкото с вас, тоталните неможачи и шарлатани. Един пирон не заковахте.
36
4
 
4
 
! Отговори
Парапетчик Киро преди 2 седмици
Бате хората не могат да си го сложат без КОМУНИСТИТЕ герб да не ги снимат и разпространят. Какви са тези най-долни шпионски истории. Но аз в крайна сметка не разбрах къде е проблема, че мъж и жена си го слагат. Традиционни ценности, вие от ГЕРБ да не сте гейове, че виждате проблем в секса между мъж и жена?
35
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Не разбирам защо герберите така злобеят,нали са първа политическа сила?Защо не са щастливи,а изпълнени с толкова жлъч?Аааа,защото ще трябва да пият мазно турско кафе и то пред всички,а не зад кулисите в скута на шиши.
34
5
 
7
 
! Отговори
Реалист преди 2 седмици
До ДБ се доказа като... поредната нещастна нагла партийка, която НИКОГА няма да управлява България. Хе-хе-хе, то ако ставаше с фантазии и жалки драсканици по сайтовете?
33
3
 
5
 
! Отговори
Гражданин преди 2 седмици
До 25. Ами можеш само да му сваляш шапка за това, жълт глу.пак. Другите що не го умеят това? Да не би да не искат? А иначе, това си е твое мнение на завистлив и злобен антигербаджия, което не е вярно.
32
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Че кой го кани? Прихванали са от оня кристалния тъптията
31
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Каква неистова герберска мъка и драма!Как да не ги съжалиш.Шампанско и сълзи.
30
3
 
6
 
! Отговори
Няма Парапет преди 2 седмици
Добре, може да не е имало парапет, но това не пречи Киро просто и прави вятър на пyткатa - било е жега все пак. Но ето вие веднага ще кажете, че този мил приятелски жест е сексуален. Защото имате мръсно подсъзнание.
29
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Като утешение Миро може да бъде осеменен от Кокорчо
28
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Киро+Лена - Там няма парапет, отвори си очите! Може да идеш и на място да видиш.
27
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Я гербавите как плачат сега за кабинет с ПП ДБ,а до вчера такава помия изливаха върху тях.Айде сега с шиши и чалгарите,щом толкова ви е акъла.
26
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Миро го прецакаха да не влезе в парламента за да не вижда как Кики напъва жена му!