Кирил Петков: Без нас Борисов не може да стане премиер

На това се надявал лидерът на ГЕРБ преди изборите
Обновена: 15 юни 2024 15:13 | 15 юни 2024 10:27, Елка Василева
427
Кирил Петков: Без нас Борисов не може да стане премиер
Снимка: архив, БГНЕС

Без нас Бойко Борисов няма да е премиер, написа лидерът на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков във фейсбук.

Още по темата
„Имам една добра новина за избирателите на ППДБ: Без нашето участие в консултациите Борисов не може да стане премиер, както се надяваше преди изборите. Няма да е премиер“, казва Петков.
 
„Всеки ваш глас за ППДБ беше глас срещу "Борисов-премиер". Това е ваша победа!“, обръща се партийният лидер към избирателите.

„Откакто се появи "Продължаваме промяната" - млада партия, само на три години, Борисов така и не успя да влезе в любимата си роля, колкото и да му се искаше. Така че има смисъл! Продължаваме напред!“, заключава Петков.

Преди два дни лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов даде заявка за кабинет с първия мандат, доминиран от ГЕРБ във важните министерства - на външните работи и на отбраната. Той заяви, че правителство ще има, ако премиерът е от ГЕРБ и подчерта, че самият той няма да се кандидатира за министър-председател, за да се успокоят възможностите за преговори.

От своя страна Кирил Петков каза, че независимо какво правителство предложи Борисов, ще бъдат ясна опозиция. Според Петков ПП ще бъдат ясна и конструктивна опозиция, като ще подкрепят всички политики, които са "за" Европа и "против" корупцията.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


427
Още от Политика
Свиленски: Нинова подаде оставката на цялото Изпълнително бюро на БСП
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
250
1
 
16
 
! Отговори
Шушляци напред преди 2 седмици
Сега ще правят постоянно протести с 200 та та си умни и красиви инфантили, дето са на заплата по разни проекти от типа на " Да заменим месото с бобулечки" .
249
1
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 2 седмици
Клоун
248
2
 
16
 
! Отговори
Невидимия парапет преди 2 седмици
Поне изпрахме и Ленчето. Жако само за Ананиев вместо него киро избра да вкара Рашков , сега както Ананиев е разследван от Европол остава без имунитет, а фирмата му прала пари на белкийски вносители на кокосов прах...
247
9
 
3
 
! Отговори
До 249 преди 2 седмици
Кога Борисов е бил премиер,откакто се появи Киро?Кажи де.
246
2
 
3
 
! Отговори
до 246 преди 2 седмици
значи, след САЩ, където 85% от Кабинета на Байдън са с Израелски Паспорти и 65% от цялото Население на Вашингтон е с Израелски Паспорти, след Мексико - с Президент с Израелски Паспорт, вече и Холандия - е на Ръчно Управление - към Господарите!
245
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тизи никога не е учил в Харвард! Не пишете глупости -------- Изглежда ти твърде умен за Харвард, нали? Много хора са така. ---- Особено като си отвори устата: Само да кажа ...
244
9
 
6
 
! Отговори
Борисов преди 2 седмици
Като свали "сглобката" по нареждане на Шиши сигурно си мислеше, че ще има 50+1% сам.Е като е глупав,сега да се гърчи като червей.
243
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Киро що така бря,че ти кой си че без тебе неможело да стане премиер ,умираш от яд гад предателска ,че видим скити кой че примиер ,но със сигурност няма да си ти )
242
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Американското посолство засне кюлците и пачките на Баце и вие пак не вярвате на очите си. Тия политолози на Пеевски са ви изпили ума.
241
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Кире , ама ти що му осигури мандат на Буци бе , да му спираш сега да е министър председател ли ? Най-отвратното ти е амбуланското отношение към хората , кото смяташ , че можеш да ги връткаш , като онова с отварите от кокичета и моркови .
240
2
 
10
 
! Отговори
кИкИ Пионер преди 2 седмици
Новият Премиер на Холандия - Роден в Израел, Член на Израелската Партия - Ликуд, разследвам в Холандия в миналото за Шпионаж в ползата на МОСАД. Честито на Холандците - вече Истинските Господари - Излизат от Сянката и не се Крият!
239
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тизи никога не е учил в Харвард! Не пишете глупости -------- Изглежда ти твърде умен за Харвард, нали? Много хора са така.
238
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Този неадекватник е толкова Т*П,че още не е зацепил,че боко каза,че не иска да е премиер!!!
237
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тизи никога не е учил в Харвард! Не пишете глупости
236
0
 
1
 
! Отговори
Успешен инвеститор преди 2 седмици
Печелят тези дето не се занимават с политика и са финансово независими. Останалите ще се ядосват винаги, защото така е направена държавната машина да работи против тях, а останалите да са добре. От вас зависи всичко, не от мен. Аз избрах това и не ми пука за нищо.
235
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Абе къде е Асен Инфлацията? Да не е на консултации при Виденов?
234
1
 
15
 
! Отговори
Зелен чорап преди 2 седмици
Кирчо ,опра унфри ми се обади, че не и пращаш вече от вълшебните ти кремове! Пък и лимузина от завода в Ловеч си и обещал
233
2
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 2 седмици
Този пак нищо не каза. Така ли ви учат в Харвард?
232
2
 
6
 
! Отговори
кИкИ Къде е к0к0 преди 2 седмици
в Депресия ли е, че го Срихте?! защо само с денкУ-Вашингтонски даваш интервюта?! нали ти и к0к0 сте Лидерите на Партията!
231
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
По- т.ъ.п. от тоя е само парапетната му половинка гугълена!