Борисов няма да отстъпи за Рая Назарян, предложи кабинет и с ПП-ДБ

Според него има смисъл първите три политически партии да управляват
Обновена: 19 юни 2024 10:53 | 19 юни 2024 10:48, Александър Попов
503
Борисов няма да отстъпи за Рая Назарян, предложи кабинет и с ПП-ДБ
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Никой от депутатите не си е взел поука. Успехите, които иска Денков да си припише не са повече от нашите. Лесно му беше да е избран за премиер, защото ГЕРБ го подкрепяше, сега има безотговорна ПП, които искат да хвърлят държавата в хаос, заяви лидерът на ГЕР Бойко Борисов.

Със своите корупционни тежести в последните месеци ПП имат 22 депутати, ГЕРБ 68, което прави три пъти повече, коментира Борисов.

Никакъв Пеевски и никакво ДПС не са участвали в преговорите за ротация, след като отстъпих отбраната и енергетиката и отстъпих цялото управление за следващите 9 месеца, докога ПП ще продължава да лъже? С ДПС преговаряше Кирил Петков. Да не изопачават изборите, категоричен е Борисов.

Не е правилен принципът, а принципът е най-голямата партия получава председател на НС, уточни той. Да бъдем отговорни, всички виждат как летим към следващите избори. Няма отговорни партии, посочи Борисов. Ние само с ДПС не можем да направим коалиция. Без широк формат не можем да направим коалиция. Правителство на споделена отговорност с повече партии има как да се направи.

Според него има смисъл първите три политически партии да управляват - ГЕРБ-СДС, ДПС и ПП-ДБ.

Да бъдем отговорни, всички виждат как летим към следващите избори. Няма отговорни партии, посочи Борисов. Ние само с ДПС не можем да направим коалиция. Без широк формат не можем да направим коалиция. Правителство на споделена отговорност с повече партии има как да се направи.

Очаквайте подробности!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


503
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
329
1
 
11
 
! Отговори
Право на мнение! преди 1 седмица
Бойко Борисов живее още в своя илюзорен свят на Мутрите, където може да заплашва, да рекетира и да поставя насила своите решения!!!! Поставя насила на цял един Парламент някаква невзрачна "кифла" за Председател на Парламента и изпада в амок - как така не го подкрепят другите паргии, тропа с крака, заплашва, че пак ще ни изпрати на Избори докато не стане на неговата!!! Шизофрлпения, липса на връзка с реалността, неустойчива психика има бат ви Боко...
328
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Баце се е запънал като магаре на мост .....От къде я взе тая Рая ????????Преди години така се запъна за Цецка Цачева и Радев стана президент ???, сега Радев пак ще те измести , като идеш на избори .
327
0
 
7
 
! Отговори
АНОНС преди 1 седмица
ГЕРБ-СДС и ДПС ТЪРСЯТ ПОЛИТИЧЕСКИ АЙЛЯЦИ ДА СЕ КОПУЛИРАТ В ШВЕДСКА ТРОЙКА!!!...
326
1
 
8
 
! Отговори
Питам само? преди 1 седмица
Рая новата Мата Хари ли е или новата Парапетка на бат Бойко?!
325
1
 
14
 
! Отговори
Трагикомедията ГЕРБ преди 1 седмица
Бойко Борисов не може да приеме края си!
324
2
 
10
 
! Отговори
Боли ме сърцето! преди 1 седмица
Една англичанка казва за нас българите:" Никога не съм виждала гражданско общество, което е толкова сляпо и глухо."
323
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тази рая буквално я изкараха на края на предния кабинет, инак преди това беше абсолютно непозната. Лойко я тика, защото е единствената ГЕРБ-аджийка, която не е дебела и гpозна.
322
1
 
9
 
! Отговори
Joko преди 1 седмица
Борко Беконът съвсем се е сдухал..... Да си спомни какво говоеше предизиборите и по кой плюеше..... А сега е тръгнал точно на тези да и прави метани. Е няма да стане.... А колкото до мажоретката Райя . ами от кой ръкав я извади точно сега ?
321
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не Възраждане, а партия "Русофили" се маскира на Величие. В репортажа за тях децата на сектата чакаха за урок по руски. По външни чертии Марков прилича на руснак. Явно има такива гени. И наистина се държат и говорят като секта. Страх да те хване.
320
2
 
13
 
! Отговори
ГЕРБ СИ ОТИВА? преди 1 седмица
ОТИВА ЛИ СИ ГЕРБ? ТОВА ЛИ Е КРАЯТ НА БОРИСОВ?
319
1
 
6
 
! Отговори
:) преди 1 седмица
До Анонимен 325 Ама за корица на порно списание ли я предлагат :)
318
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
При нови избори пак Герб ще са първа сила. Не разбирам защо се харчат излишни народни пари. Възраждане си взеха тавана, нагоре няма да има. ДПС само печели от нови избори. В Турция гласуваха слабо, есента може да качат още. БСП може да вдигне малко с ново ръководство. Величие може да са пета сила. ИТН повече не могат. Това е.
317
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Председателят трябва да е от първата сила. Досега е нямало изключение. Не разбирам защо другите партии са против. Ако разчитат, че при следващи избори ще са повече - грешат.Може величие да вдигне малко, но няма шанс като клонинг на Възраждане. Марков май има ментални проблеми. Поне така се държи.
316
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Какви глупости драскате невежите безработни лигите ви течат по РАЯ
315
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Избори избори избори
314
1
 
10
 
! Отговори
Като малоумен се преди 1 седмица
държи шефът на Величие. Пред камерите на журналистите не знаеше къде се намира и само мънкаше.Закъсня за клетвата... Още на старта - гаф.
313
2
 
2
 
! Отговори
:) преди 1 седмица
Хубаво е, че сте ме цензурирали, ама аз цитирам ей, този от снимката :), дето ми натрапвате поредните му приказки не за слушане. :) Неприличното съкращение, което изтрихте е определението му за предишната председателка на НС, която ни пробута за достойна за поста. :)
312
3
 
7
 
! Отговори
:) преди 1 седмица
И коя изобщо е Рая Назарян, та нямало да отстъпи? Утрешната "***" :) Какъв рейтинг има тя сред избирателите? Имала 1000 преференции. Че те могат да се купят. Колко от българските граждани, имащи право на глас и имащи образователен ценз я искат за председател на НС?
311
2
 
7
 
! Отговори
тая рая преди 1 седмица
добре изглежда. сигурно я пошляпва. Деса одъртя, марш у конституционния съд, явно тая е новата звезда на небосклона. не е обвързана, вярна, съгласна с далаверите му, право от УНСС, добре че не е от Нов български или югозападния на Благоевград.
310
2
 
6
 
! Отговори
нов преди 1 седмица
Райчето е много хубава жена.Факт.Разкошна.Но стария тапир дали може да и отговори интимно.Много се съмнявам.