Атанасов: Правителството овладява изцяло тайните служби!

Чистката в органите за сигурност върви с пълна сила, добави той
Обновена: 20 юни 2024 14:12 | 20 юни 2024 14:10, Нели Христова
116
Атанасов: Правителството овладява изцяло тайните служби!
Снимка: БГНЕС

След като проведе "честни и прозрачни" избори правителството на Главчев овладява изцяло тайните служби! Това написа във фейсбук профила си съпредседателят на „Демократична България" и лидер на „Демократи за силна България" Атанас Атанасов.

"Чистката в органите за сигурност върви с пълна сила,".

"След МВР и ДАНС вчера служебното правителство е уволнило председателя на ДКСИ Цвятко Георгиев и зам. председателя на ДАТО Димитър Костов. И двамата, назначени от правителството Денков.
След като проведе "честни и прозрачни" избори правителството на Главчев овладява изцяло тайните служби", обясни той.

"Въпросът е Кой и в чий интерес го прави?!", попита Атанасов.

Вчера Министерският съвет прие решение, с което определи нов състав на Държавната комисия по сигурността на информацията. За председател е определен Петър Грошлев, за заместник-председател - Ивайло Конакчийски и за членове - Богдан Богданов, Динко Лулев и Атанас Райдовски.

Със същото правителствено решение Цвятко Георгиев бе освободен като председател на комисията. Освободени бяха и досегашните членове Симеон Николов, Алекси Алексиев и Иво Великов, чийто 5-годишен мандат е изтекъл.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от Политика
Депутатите откъм дрескод го докараха, но се губят в речите си
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
С Христо Капитана сте големи комици бе генерале. Я се качете пак на лодката за Росенец, може да ви мине номерът за втори път.
93
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Другарят Атанасов е вкарал в Белене стотици затворници. Тайните служби не ни трябват,за да знаем какво е правил като прокурор на Тодор Живков. Има томове документи, които показват поименно хората, които Атанас Атанасов е вкарал в Белене и още много документи, с които се доказва участието му във "Възродителни процес". Защо Атанасов е депутат ли? Защото няма закон за Лустрация. Това същество цял живот е работил като доносник.
92
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не разбирам от служби, но Атанасов може и да е прав!
91
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До "герб дпс го подхлъзна". Те днес се подхлъзнаха сами , е с помощта на итн но все тая.
90
1
 
3
 
! Отговори
връща се преди 1 седмица
И вас ще почистят както е тръгнало бе Танко .
89
2
 
10
 
! Отговори
Ужас преди 1 седмица
Човека иска да е шеф на нещо тайноНики иска да пътуваСлавчо си иска -500 те милиона за магистралиШиши иска кирчо пак да му стои с денков в скутаБаце иска в барселонаНяма угодия в тая дьржаваНе може ли да му угодите поне да носи папките за секретно деловодство -заслужил е
88
3
 
7
 
! Отговори
РУСКОТО ЗНАМЕ СЕ ВЕЕ преди 1 седмица
ЛИЧНО РАЗВЯВАНО ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО, И ОТ НЯКОИ ПАРТИИ В НАР. СЪБРАНИЕ.......... ПП ДБ ДА НЕ СЕ ПРАВЯТ НА НЕВИННИ, ЗАЩОТО АКО БЯХА СИ НАПРАВИЛИ РОТАЦИЯТА СЕГА НЯМАШЕ ДА Е ТАКА..... АМА ТЕ СЕ ЗАИНАТИХА ЗА ЛИЧНИ ПОСТОВЕ И МИНИСТЕРСТВА....
87
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А кое правителство не ги овладява те са подчинени на правителството.Атанасов нали е Генерал ако той е изумен е гати Държавата!
86
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
аман от генерали, узорпираха де юо има власт в държавата. България почна да прилича на куку-казарма.
85
2
 
5
 
! Отговори
Тенгри кан преди 1 седмица
Всеки уволнен от тези, понеже притежава доста оперативна информация, ще излезе впоследствие медийно-публично като Марков и ще създаде политическа партия, която ще иска да си говори с Борисов, хаххахахахааххаа...
84
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Държавен архив-Разград. Там има доста масиви, в които протича името на Атанас Атанасов в амплоато му на районен прокурор. Ето, виждате обобщаващ доклад за работата на Районната прокуратура в Разград за 1989 г. Там е написано дословно следното:"Значителна част от отчетната година в Районната прокуратура работеха само младшите прокурори Личева и Атанасов, които положиха похвални усилия в работата".
83
3
 
7
 
! Отговори
до 79 преди 1 седмица
Другарят Атанасов се е клел в казармата със знамето на НРБ преди повече от 40 години. Може и съветското знаме да е запазил за спомен.
82
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Атанасов развявал чужди знамена. Боже мой ами Герб всеки ден нови знамена. Мина границата.
81
4
 
9
 
! Отговори
Хахаха преди 1 седмица
Службите СА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО на Р. БЪЛГАРИЯ, а не на Денков още по-малко на предателите от ПП/ДБ
80
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Що така с рогата, г-н Атанасов? Нали в записа на Радостин Василев казвате, че трябва да овладеете службите? Кои служби овладяхте? Или сте толкова некадърни, че за нищо не ставате? Даже КС върна всички закони, които предложихте?
79
2
 
7
 
! Отговори
Хаха ха преди 1 седмица
Май не успя да сьбере пари за остров - герб/дпс го подхльзна Ще трябва да тегли потребителски кредит и овьрдрафтДано поне плевнелиев го пусне да ваканцува в кьшата в гьрцияТази година
78
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До по долно мнение. За знамето. Кой развява украинското кой идилското кой еврейското да ги изреждам ли еничарите ?!?
77
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Атанасов, в грешка си. Главчев просто разчиства опита зя овладяване от ПП. Щом бяха назначени от кабинета Денков, значи сте направили точно същото разчистване преди това. След провала на ПП доста за чистене има
76
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
За да има чистка в тайните служби значи има нужда от почистване на бок луците от ПП
75
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
98 процента от телефонните разговори на Атанасов са чисти глупости, съобщава социологическата агенция на специалните служби.