Денков: Ние сме единствените, които се борят срещу корупцията

Направи връзка между Магнитски и избора на Рая Назарян
Обновена: 20 юни 2024 13:25 | 20 юни 2024 13:22, Нели Христова
267
Денков: Ние сме единствените, които се борят срещу корупцията
Снимка: БГНЕС

Днес Народното събрание произведе една добра и една лоша новина. Добрата новина е, че парламента може да започне работа, има избран председател и една по една основните дейности стартираха. Лошата новина е, че този председател е най-яростният защитник на санкционирания по закона "Магнитски". Рая Назарян съвсем наскоро направи следното изказване: "САЩ са подведени и за ГЕРБ санкциите по "Магнитски" нямат стойност. Явно така се става председател на Народното събрание в този случай".

Така шефът на групата на ПП-ДБ в парламента акад. Николай Денков коментира избора на Рая Назарян от ГЕРБ-СДС за шеф на парламента.

"Другото, което искам да кажа, е, че много ясно се виждат от трубините какви ли не различни погледи и изведнъж изскача някой и започва да говори срещу ПП-ДБ. Това се случва, и ще се случва, защото сме единствените, които останахме да се борят срещу корупцията. И ще продължаваме да го правим", каза още ной.

"В сянката на парламентарните процеси, които текат в момента, продължава чистката и превземането на българските служби. Вчера е освободен директора на ДКСИ и зам.-председателя на ДАТО. Въпросът е, че това излиза извън духа на ролята на служебния кабинет по конституция и едновременно с това няма никаква информация какво е основанието това да се случи, то се случва на тъмно и без никаква прозрачност на този процес", каза Йордан Йорданов.

А Божидар Божанов от коалицията припомни, че последното правителство, рекламирано като експертно, бе това на Пламен Орешарски. "Знаем, че то всъщност бе политическо правителство на ДПС", каза Божанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от Политика
Депутатите откъм дрескод го докараха, но се губят в речите си
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
195
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен Борисов в какво е по-свястен? В това да търси магистралки или в това да крие пачки в чекмедже?
194
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Пудела носи ли пачки Денков. Няма толкова нагли хора като ппдб
193
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
КАТО ВИДЯ ТАЗИ ШУШУМИГА ДА СЕ ИЗКАЗВА, СЕ РАДВАМ, ЧЕ ГО МАХНАХА ДА НЕ НИ ИЗЛАГА ПРЕД СВЕТА. НЕ ЧЕ БОРИСОВ Е ПО-СВЯСТЕН, НО ТОЗИ СИ ВЯРВА, ЧЕ Е УЧЕН.
192
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Денков, ти беше лоша новина за България повече от 9 месеца и като такава по-добре млъkнu. А това, че Назарян била зящитавала яростно ГЕРБ от Магнитски... е, тя поне има смелост да защитава нещо, докато ти и останалите шарлатани щедро раздавахте къде каквото ви падне на Украйна, ангажирането ни като страна в договори, пактове и декларации против интереса на народа и суверенитета ни като държава. За ПП важи приказката - Не ме гледайте какво правя, а слушайте какво ви говоря...
191
0
 
17
 
! Отговори
morgan преди 1 седмица
вие сте самата корупция срещо кого се борите не е ясно тези пудели които носят пачки да не са от заплати стига сте се правили на честни вече сте банални
190
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
От ППДБ да не се качват в коли на НСО че виждаме как се борят по улиците срещу обикновените граждани и завършва с фатален край за гражданите разбира се.
189
1
 
10
 
! Отговори
Е,бравос преди 1 седмица
Евала правя на онази хитруша с дебелите вежди! Единствена тя от ПП си разбра от употребената власт .Киро я назначи на огромни пари, докато беше "кутна".Сега нейното майчинство е над 5-цифрена сума,завалийката...Жива да я оплачеш,че е в опозиция!
188
4
 
2
 
! Отговори
Абе Денков преди 1 седмица
Да се бориш срещу корупцията означава да се бориш срещу България. Затова сте аут от paятa с бръснатите TикBи и маратонките.
187
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ПЪТЕВОДИТЕЛ НА ГАЛАКТИЧЕСКИЯ СТОПАДЖИЯ дефинира отдел Пласмент на Сириуската кибернетична корпорация като шайка безмозъчни типове, първите, които ще бъдат изправени пред стената, когато дойде революцията. Това е цитат от една прекрасна книга и сякаш е писан за ППДБ+
186
1
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 1 седмица
Вие сте единствените,които се борите срещу корупцията на другите , но не и срещу вашата.
185
1
 
6
 
! Отговори
Ужас преди 1 седмица
Шиши бе толкова разочарован от денков с тъжен глас казаТолкова сьм помагал на денков а той сега ме плюе по медиите
184
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не ми приличаш на борец,а на щурец!
183
0
 
8
 
! Отговори
Един от промяната преди 1 седмица
Перефразирам за неразбралите изказването - докато седяхме на шиши в скута с христоТой се расейваше и нямаше време от тия мазни кафета за корупция
182
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Борите чуждата корупция ,а вашата така си я отгледахте,че даже и фото и аудиодоказателства оставихте! И само за 9 месеца ???
181
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Да преписваш е интелектуална корупция. За това куропцията на ППерасикителезбери е с траен ефект. изкуропил се и точка. А в преписпичуренето - Преписал и се заакадемикил до живот шо е по трудно да се докаже че некой не е академик от колкото че за академикър става. От бечевко ризле, през керемеидена връзка до синкяво сако и залепена БГ значка е формата на ИИ плагиаторите
180
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Виж сега,другарю академик! Сезонът на зеленчуците дойде и понеже си добър химик ,започни със зарзаватите,компотите и дестилатите! Там ти е силата, като премиер се оказа мека подметка и недей повече да се занимаваш с политика! За да не се излагаш ,като онзи ,неосъществен кандидат от ИТН отпреди 2 г...
179
1
 
5
 
! Отговори
Не е баш тъй преди 1 седмица
БСП са тези, които три мандата на Бойко се бореха срещу корупцията и срещу модела ГЕРБ. Къде бяха ПП-ДБ тогава?
178
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Буля Асандриска при една бурна моркови отхрупваща техника останал(после А) само по тестеси и некой си Ставри издрусам зоо стоматологическите си клещи и рекъл Асадерастчо от са си легална 2уташакеста Буля Асадреиска
177
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
дребно шарлатанче, ако не полъже - не може.
176
1
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 1 седмица
Айде бе, с Киртака правите менте ПРОВИОТИК! После те назначи за премиер, преди това сам се провъзгласи за академик, докато беше министър на образованието! Те това, ако не е корупция, здраве му кажи!