Марков: Оказаха ми натиск с компромат срещу мен

Става дума за запис
Обновена: 20 юни 2024 12:53 | 20 юни 2024 12:39, Нели Христова
133
Марков: Оказаха ми натиск с компромат срещу мен
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Имаше разговори, които се състояха преди започването на Народното събрание, във връзка с това да подкрепим кандидатурата на най-голямата партия. Те бяха с контактни лица на тази група, заяви лидерът на "Величие" Николай Марков пред журналисти.

Той уточни, че няколко сили са му оказали натиск, но отказа да назове имена. Това била и причината да закъснее за вчерашното заседание. Разговорите били проведени в същата сутрин, близо до сградата на НС.

"Имаше показани компромати от тяхна страна за мен и за господин Михайлов", заяви Марков, но отново отказа да каже какви са били тези компромати. "Казвам толкова, колкото аз си преценя. Въпросът, дали ще го пуснат този компромат, е въпрос на избор на тези, които ми го показаха. Става дума за запис."

Лидерът на "Величие" заяви, че кабинетът няма да бъде подкрепен от тях.

"Не може да подкрепим нещо, което не ни е казано какво е. Бяха отказани разговорите с нас", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от Политика
Депутатите откъм дрескод го докараха, но се губят в речите си
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Щом са показани, значи ги имааа...Нали?
52
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Вано е субсидията да се вземе и да вървят заплатите нали Марков ?
51
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не знам , аз преди му гледах някой неща , но той говори само с намеци , конспиративно , загадъчно .Абе общо взето май само приказки ала-бала , каквото иска да чуе народа .
50
4
 
5
 
! Отговори
Стилиян преди 1 седмица
И за да си спасиш д-то гласува За. Хахахахаха страшна работа
49
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
крали марков = малкия бойко :)))
48
6
 
9
 
! Отговори
BASI MAMAT преди 1 седмица
Видяхте ли Сектата на Полковника , Подполковника или не знам какъв е ?Там са затворени малки Деца с родители алкохолици .Трябва Агенцията за Защита на Децата да се самосезира и да ги изведе в Защитени Жилища /
47
4
 
8
 
! Отговори
цирк преди 1 седмица
тоя е по голем артист и от копейкин и сидеров :) а взел и нещо от рашков - един ми каза че някой е казал но нема да ви кажа кво е казал хахахаха
46
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Как го наскачаха журналистките , атой се поти и трепери ...спектакъл
45
3
 
8
 
! Отговори
хахах преди 1 седмица
И после ми говорят разни професори че народа бил глупав щото не ходел да гласува. За мен даже е изненада че изобщо все още има заблудени хора които гласуват. Но те за щастие ще стават все по малко. Надеждата ми в младите поколения при които избирателната вече е под 10%. Значи има надежда и промяната ще дойде скоро.
44
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Че ако е компромат,как ще ти окажат натиск,бе селски? Направо си признай,че имат някоя истинска твоя издънка в ръкава си!
43
2
 
7
 
! Отговори
българина преди 1 седмица
в атлантическия ЕС се управлява така, само с компромати. Всичко и всеки се записва, поне от 10 г. Точно затова излизат всякакви записи от тоалетната или спалнята. Това е от вашия телефон пуснат от разстояние. Просто много малък кръг от хора могат да го ползват, но едно Посолство е сигурно като главен инициатор и ползвател още преди 17 г
42
0
 
13
 
! Отговори
Сенеката преди 1 седмица
Правят се записи от тъпите милиционери на килограм...
41
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Т.е. имат определени зависимости, както при него така и при Михайлов.Няма какво да се очаква от тях от тук нататък,
40
2
 
2
 
! Отговори
Qko TPOЛ4ETATA преди 1 седмица
Са се активизирали. Това доказва, че наистина се е случило и сега замитат следите. А тоя мало умник правилно си изигра картите. Разказа какво е и явно не е достатъчно силен компромата. Най-вероятно са признания за руските пари но тоя ще си намери оправдание. Хубаво е истините да се разкриват.
39
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Михайлов гей ли е?
38
3
 
17
 
! Отговори
Избиател преди 1 седмица
На този му вярвам толкова, колкото и на просто киро - никак. Прави се на интересен пред медиите, но няма да е задълго, защото му личи отдалече колко е компетентен.
37
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Измислят си, за да създават съспенс. Без конкретни имена всичко е театро.
36
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
я двата глигана от Герб в акция.
35
4
 
15
 
! Отговори
Ченгесарски номерц преди 1 седмица
Евтини номерца, няма да вържат.Той самия преди няколко дена говореше, че нямало с какво да го дъжат и той за това е влезнал. Вчера нарочна закъсня за да влезе в новините и днес вече шокиращото обяснение.Натискал го неизвестен близнак на Бойко Борисов, който е незаконен баща на децата на Урсула фон дер Лайен, който обаче е обратен и е писал Истанбулската Конвенция, диктувана му от Сорос, който държи с компрамати всички православни християни и иска да избере нов незаконен патриарх.
34
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Аз пък се впечатлих как излъгаха известния търновски тарикат Киро Брейка и го вкараха в ролята на полезен ***-от който да агитира за жълти стотинки в тяхна полза. Активно мероприятие като по учебник. И оня и до сега си мисли че нещо помага. Е явно и големите тарикати си намират майстора.