Снайперисти в двора: Заплашен ли е животът на Бойко Борисов?

Появили се снимки със снайперисти до къщата му, заяви ген. Атанасов
Обновена: 24 юни 2024 14:26 | 24 юни 2024 14:23, Александър Попов
537
Снайперисти в двора: Заплашен ли е животът на Бойко Борисов?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Заплашен ли е животът на Бойко Борисов?

Изненадващо или не този въпрос бе зададен от ген. Атанас Атанасов по време на консултациите на коалицията ПП-ДБ с президента Румен Радев.

По думите му в двора на лидера на ГЕРБ-СДС имало снайперисти и според Атанасов било редно обществеността да научи дали животът на мандатоносителя е застрашен.

"Появили са се снимки на снайперисти, които се намират по оградата на двора на Бойко Борисов. Залят съм от телефонни обаждания от неслучайни хора. Ако в навечерието на съставяне на правителство има висока степен на заплаха към мандатоносителя това е важен проблем за държавата", каза Атанасов.

Президентът Радев заяви, че има информация, когато има голям риск в страната за сигурността, но когато се касае за заплаха за физическо лице, не бива да става публична тази информация.

"Ще говоря със службите за такава информация, която споделихте", се обърна Радев към Атанасов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


537
Още от Политика
Политическият език се вулгаризира и опростачи до недопустима степен
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
326
0
 
12
 
! Отговори
Тука е ,тука е. преди 1 седмица
Толупа е.Превъртял .Спи на запалени лампи.По цяла нощ сънува как Сретен Йосич се е надвесил над леглото му с нож в ръка ,готов да му пререже гърлото.
325
2
 
22
 
! Отговори
Пиян залян преди 1 седмица
Поредният цирк на Тиквата ! Същата работа с ,, контузеното " коляно , когато бягаше да го извикат в парламента !
324
1
 
19
 
! Отговори
До Боби: преди 1 седмица
Още през първия му мандат умните хора разбраха, че България отива безвъвратно към тотална деградация, мафиотизация и пълно опростачване. Започнаха протести, имаше дори самозапалени хора като протест срещу Борисов и неговата партия - това е факт, който се "забрави" умишлено от медиите. След като видяха, че Борисов е натресен от Германия да управлява дълго, над 1 Милион българи се евакуираха, много по-бързо и повече от 90-те години.
323
0
 
18
 
! Отговори
Боби преди 1 седмица
Бе как не умря този тиквунгер бе, а умират млади хора вместо това. Днес 18 годишен се удави в морето в Бургас като скочи от моста. Лека му пръст.
322
2
 
24
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 седмица
СНАЙПЕРИСТИ пазят "ПОЛИТИК номер едно" на България ?!?!?!...Как го траете тоя мутроид бе българи?...Това и от наркокартелите не е ползвано !..Нашия Бандит го пазят като наркобос !....И това съществително дърпа конците на Бг...Чудите се защо България затъва ?..-Ами ето защо:-Защото позволихте на тоя полуеднокнижен бандит да ФОРМАТИРА социума ПО СВОЙ ОБРАЗ И ПОДОБИЕ...Защото сте заспали и престъпно безотговорни !
321
2
 
14
 
! Отговори
Мата Хари преди 1 седмица
Бойко, на кого ме оставяш!
320
0
 
6
 
! Отговори
Йосиф преди 1 седмица
До ПомнещMESSI e най-добрият футболист на Р.България знаят го като Гацо Бацов от Врачанският балкан иначе е много глупав само глупости бращолеви по цял ден последното е: Щял да прави Ламанша 3 под река Дунав между Гр.Лом и Ghidici каманяцете ке додад ако не додад он ке оди при каманяцете...
319
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Борисов, не се стискай дай един тон злато на Сретен и си спаси кожата.
318
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ами крайно време е да има справедливодст по един или друг начин. Явно чрез закона не може.
317
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
То сърбина излезе от затвора, така че, който има дългове да си ги плаща.
316
2
 
16
 
! Отговори
Ха-ха-ха-ха-ха-ха преди 1 седмица
Абе, Тиквата нали е генерал с големи лампази като портиер на хотел, а също така приятел на Порошенко и голям приятел на Украйна. Нека да поведе едно формирование от евроатлантици за да загинат с чест на Украйна.
315
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Те и Алексей го пазеха, ама ней се.
314
0
 
8
 
! Отговори
джави преди 1 седмица
Атанасов,ти хората на случайни и неслучайни ли ги делиш.
313
0
 
24
 
! Отговори
Цитат преди 1 седмица
Сретен Йосич: Борисов е пътник! Идвам в България
312
0
 
24
 
! Отговори
Помнещ преди 1 седмица
Това бивше " борче", по времето на групировките ВИС- 2 СИК оцеля! Щом оцеля при Разпределяне тогава на " бизнеса между застрахователният и охранителен " бизнес ", значи на Никой не е Пречил!-:)Много вода изтече от тогава! Днес сферата му е само " политическа"! Нещо като " нарцис"! Обича да се " говори за него! Така че " силата" му е в " избирателите" му! Отсвирят ли го е до там! Пресилено е ,че някой го дебне!-:) ПРЕСТАНЕТЕ да Гласувате за тоя Който! Изпотява се,даже и като си седи!
311
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Този Гном като какъв го раздава и какво го бърка него, това е секретна информация и дори да е вярно него най-малко го засяга, абсолютен непрофисоналист е този мишок!
310
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
да влезе в затвора като Брендо, там е най сигурно
309
0
 
13
 
! Отговори
Ангелина преди 1 седмица
Всъщност ,никой не може да се "спаси" ,с каквито и да било "охранителни мерки" ,ако е набелязан да бъде убит. Така ,че всичките тези преекспонирани истерии и сценки са излишни. "Осветените лица " на задкулисието няма да имат "късмета" на този ,чийто сетива притъпиха ,за да го убият и чиито убийци ,ведно с поръчителите ще станат известни ,въпреки бездействията на правораздавателните и правоохранителните органи.Така ,че не е вярна сентенцията цитат на ББ ,"че по - добре в затвора ,но жив...".
308
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Баце е напълнил яко гащите щото оня сърбин мафиота Сретен Йосич който излезе от панделата, намерили го ще му светне маслото. А това стане ли бг народа ще загуби един супер голям капацитет. Жалко.
307
9
 
2
 
! Отговори
анонимен до 320 Анон преди 1 седмица
Явно вие имате изключителна дарба-ренгеново зрение и виждате пачките в пътуващите към самолета чанти, или това го чухте на пазара, може и в кварталната ви шкембеджийница, но най-вероятно от споменатите соцапологети, но децата от детската градина може и да ви повярват.