От "Възраждане" ще говорят с всеки, който е опозиция на ГЕРБ и ДПС

"Да си накупуват, който искат от новата партия "
27 юни 2024 11:29, Красимир Ангелов
36
От "Възраждане" ще говорят с всеки, който е опозиция на ГЕРБ и ДПС
Снимка: БГНЕС

"Ние казахме ясно и точно, че сме готови да застанем заедно с другите, които се обявяват за опозиция на ГЕРБ и ДПС, да седнем и да говорим“, заяви пред журналисти в кулоарите на парламента народният представител от "Възраждане" Цончо Ганев.

"На този етап няма разбиране, така че да отговарят ГЕРБ и ДПС, да си накупуват, който искат от новата партия или с когото искат друг да управляват. Взимат решенията те", посочи Ганев.

На въпрос от журналисти на него предлагани ли са пари, той отговори: "На мен лично не са ми предлагали нищо и никога не са идвали при мен".

Според Деян Николов, общински съветник в София от "Възраждане", само привидно няма желаещи да управляват

"Аз съм сигурен, че много от тези, които са зад нас в залата, желаят да управляват", каза той, цитиран от БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: ВъзражданеЦончо Ганев
Още от ЕС
От забавянето на влизането в еврозоната губим суверенитет
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Гласовете които се надяваха че ще отидат при Възраждане всъщност отидоха в новите партиите Величие 4.65% и Меч 2.98%. С тези гласове Възраждане щеше е да е на второ място.
28
0
 
0
 
! Отговори
Троян преди 2 дни
Във неделя ще ходим във Козлодуй, и ще се повозим на парахода Радецки. Вие нямате достойнство *** такива.
27
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Т.е. с путин ще говорят
26
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Вземете пример от дУпетата Таслаков - в Стамболийски и Пазарджик е в коалиция с ПП-ДБ, БСП.Хвали и помага на кмет от БСП, присяда на общински съветник от ПП-ДБ.Нали Възраждане беше единствената независима партия? Ъъъъ.....
25
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
До оня ден Костадинов обиждаше ДБ с прозвището "Доносническа България" а сега иска да се коалира с тях. Това е най-малкото. Костадинов каза, че няма да се разграничи от 5-те си точки. Едната от тях включва излизане от НАТО. ПП-ДБ как вижда да искат излизане от НАТО, както и другите партии? Само Възраждане иска това. Мисли си че ония ще направят компромис? Направи ли пък той компромис и се съгласи с техните точки включително да останем в НАТО, става поредния предател на електората си. Да видим.
24
2
 
1
 
! Отговори
Катето преди 2 дни
То не ми е работа, ама да попитам, де - тия изобщо българи ли са ?! Защото сега положе нието ИЗИСКВА ВСИЧКИ ДА се обединят за ВСЕОБЩОТО БЛАГО , А НОВИТЕ ПАРЛАМЕНТА РИСТИ СА ПО -ЗЛЕ ОТ ОРЕЛА,РАКА И ЩУКАТА ,тъй като сега има редица други други мижа ви животинки, които само гледат ТЕ ДА СА ДОБРЕ ?! Ам, че, докога, бре ?!
23
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Е как бря ЦончУ, нали вожда ти 100 пъти казва, че иска само еднолично да управлява. Сега коалиции сънувате. То няма с кого.
22
7
 
8
 
! Отговори
Тончев преди 2 дни
Тия руски *** за какви се мислят ?! Да ,верно ,с по-дебели кратуни са от БСП и като тях само вдигат лозунги :))) Аланкоолу, ние вече 60 години четем лозунги, ама има една досадна подробност - те не хранят душите наши , така, че ,айде по ... допирателната и на политическото бунище - аман от такива като вас !!!
21
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Боже, какъв катарзис! Щяха сами да управляват. Сега остава да убедят и ППДБ, че са опозиция на ГЕРБ и ДПС. Успех, момчета!
20
6
 
12
 
! Отговори
Идиоти преди 2 дни
Най-голяма част от гласоеете са за ГЕРБ. С каво право и морал вие ке леши ще се опитвате да ги спирате? Ако всички останали се обедините, просто не ми се мисли каква гнила сглобка ще е това. Продължавате да карате страната към дъното и хич да не ви пука за това. Не може ли да има смислена опозиция, която подкрепя разумните решения и се противопоставя на грешните и лоши решения на управляващите? Вашшта... Политици...
19
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Цомчооо вземете та си направете едно дете с Костя Копейкин та да се кротнете най-накрая.
18
2
 
9
 
! Отговори
аха преди 2 дни
По-добре за Възраждане е да не влизат в разговори с ППДБ, само ще си навредят имиджово. А без шарлатаните няма как да стане мнозинство. Така че Коста да остави онези, евроатлантиците, да си сърбат попарата. И избирателите им също, в крайна сметка за ГЕРБ и ДПС гласуваха повече от 40 %, отделно гъбарите. Сега е време тези хора да се радват на изборите си.
17
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Нема лошо , стига да са наясно какво всъщност е опозиция , считам , че ПП-ДБ не са баш подобно нещо . Пълната откаченост която цари там не им пречи на сходството в действията.
16
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
В предходните два парламента имаше реална възможност за коалиция ПП/ДБ - Възраждане - БСП, която и в двата случая правеше точно 124 депутати, или предостатъчно за мнозинство, при това без лимонки като ИТН! Тогава Костадинов дрънкаше че искал самостоятелно управление... Ами сега вече няма кого да заблуждава
15
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
С кого да говориш? Вашият Ким Чен Костадинов 20 пъти каза, че не иска с никой да работи. Всички искате да сте диктатори, а все се биете в гърдите колко сте демократи. Да обявяват изборите през есента и да се свършва с тази пародия, освен ако някой не клекне на с8инско с тииква.
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Сметката не излиза. Излишно се напъват да заблуждават хората.
13
7
 
14
 
! Отговори
и те така преди 2 дни
мястото на копейките е при мая и волен на тротоара !
12
2
 
6
 
! Отговори
Гражданин преди 2 дни
До метаморфоза. Свали си променливите очила и ще видиш друго - тотална некадърност, шарлатания, шуро-баджанащина и пълно самозабравяне къде са.
11
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Коце, Коце. ПП ли е опозиция на ГРОБ? или БСП? или Величията? Голям го вадиш преди изборите и се правиш неизбираем. Защо не отвори дума за краденият вот? защо не си срещу машинките? защо не измислиш стратегия за вземане на властта стъпка по стъпка с малки отстъпки от началото. Щял да уволни цялата полиция и да ги кара на детектор. 60 хиляди минцифайки, по 4 или по 8, 300 хиляди гласа директно за ГРОБ. Мълчи си, вземи властта и тогава им го сложи.
10
3
 
13
 
! Отговори
дедо ви преди 2 дни
хахаха , абе вие сте готови да говорите с всеки който е против ГЕРБ и дпс ама нещо желаещи за тва нема !