Сопраното Анна Нетребко се разделя със съпруга си Юсиф Ейвазов

Те са заедно от 2014 г., когато се появиха заедно в "Манон Леско"
27 юни 2024 16:20, Елка Василева
6
Сопраното Анна Нетребко се разделя със съпруга си Юсиф Ейвазов
Снимка: архив, БГНЕС

Сопраното Анна Нетребко и тенорът Юсиф Ейвазов се разделят, предаде Асошиейтед прес, като цитира съобщение, разпространено от мениджъра на оперната прима.

Те са заедно от 2014 г., когато се появиха заедно в "Манон Леско" на Пучини в римския Teatro dell'Opera. Нетребко и Ейвазов се ожениха през 2015 г.

"След 10 щастливи години заедно взехме трудното, но приятелско решение да се разделим", се казва в съобщението. "Ще останем ... приятели, обединени от любовта си към Тиаго, ще очакваме с нетърпение вече обявените и бъдещите ни сценични сътрудничества".

Анна Нетребко (52 г.) има син Тиаго, чийто баща е бившият й партньор - бас-баритонът Ервин Шрот, с когото бяха двойка в периода 2007 - 2015 г. Момчето е на 15 години.

През 2022 г. операта "Метрополитън" в Ню Йорк отстрани от програмата си Нетребко, тъй като според ръководството тя не разкритикува президента Владимир Путин след нахлуването на Русия в Украйна. Тя съди музикалната институция и генералния й мениджър Питър Гелб с обвинения в клевета и нарушение на договора, припомня Асошиейтед прес.
(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от Крими
Тежко ранен полицай след нападение срещу дома на висш магистрат в Гърция
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
Ром'с преди 2 дни
Щом не е с нас,значи е против нас.(Кой го бе казал Това)
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
не им е лесно на хората от този сектор. Ей преди броени дни се откри "Варненско лято". Даваха пряко по БНТ. Много зле. Едно, че "Вардар" беше представяна зле, ами след това имаше ПОЛИТКОРЕКТНО недоносче от съвременен белгийски автор.....
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Не им е лесно. Населението буквално оглуша поради натрапената ни зукова и шумова среда. Имаме поговорка "разбрала свиняя от кладечова вода". Сега и поговорката няма да я раберат, щот' не знаят какво е "кладечова" вода непреносно. Населението е глухо, ако се изследват деца и младежи , може да лъсне истината. неразвитите сетива се виждат и по подчертано грозното облекло, което се натрапва като мода. Кой човек с всичкия си би носил съвр. модни неща????!!!!
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Станала е тешка категория.
1
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Кой се разделя след 10 щастливи години заедно? Като ги заприказват едни, сами не си вЕрват.