Джевдет Чакъров: Доган ще участва на заседанието за съдбата Пеевски

Колективните органи ще вземат решението тези дни
11 юли 2024 10:12, Петър Бойчев
90
Джевдет Чакъров: Доган ще участва на заседанието за съдбата Пеевски
Снимка: БГНЕС

"Колективните органи ще се съберат следващите дни. Всеки един, който е член на органите, ще вземе отношение, ще се вземат и решения. Голяма част от хората още вчера почнаха да се обаждат, споделят призива на д-р Ахмед Доган", заяви съпредседателят на ДПС Джевдет Чакъров.

"Голяма част от това, което Доган изказва като загриженост - че няма нормално функциониране на база демократични принципи, е изказано много обхватно в неговото обръщение. Той призовава да се освободим от страха и да застанем на висотата на нашите отговорности", каза още той.

Попитан дали Пеевски ще бъде изключен, Чакъров обясни, че колективните органи ще заседават, най-вероятно с участието на самия Доган, а след това ще бъде взето решение.

От ДПС все още не са определили кой ще вземе втория мандат за съставяне на правителство: "До последно ще положим всички усилия да се състави редовно правителство в страната. Призовавам и другите политически сили да бъдат на висотата на отговорностите".

Чакъров заяви, че въпреки всички откази, получени през вчерашния ден за срещи за съставяне на правителство, не било излишно да се направи нов опит за търсене на подкрепа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Партията на Доган е от ченгета и комунисти ,... ФАКТ !Прочетете им имената в ДС !
66
2
 
9
 
! Отговори
Култура ми Янков преди 1 месец
Пеевски има мнозинство от депутатите на ДПС . А Доган нали се перчеше че знае автобиографиите на Рузвелт , Сталин и Хитлер ... Не е ли чел за крахът и на най-големите ИМПЕРИИ , ВИЗАНТИЙСКАТА и ТУРСКАТА например .Така че и на неговата ''империя'' идва краят ...
65
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пеевски прави с ДПС това, което Иван Костов направи със СДС. Костов си основа нова партия ДСБ и раздели парламентарната група на 2 , едната по-голямата беше на Иван Костов, а по-малката взе трите букви -СДС. Сега е същото, борбата е кой ще вземе трите букви - ДПС.
64
1
 
13
 
! Отговори
Немо преди 1 месец
Меди отдавна може да е холограма.Да ни показват двойник.Ци"гани има в изобилие.Да не забравяме,че тази игра се играе от ДС.Началото е положено от Луканов.Доган е проводник на съветски и руски интереси и ако не беше така,до днес нямаше да е жив.
63
2
 
15
 
! Отговори
ДНСК преди 1 месец
Издава заповед за незаконните сараи на Аахмед Доан в Росенец и Бояна.!! В 16.00 БАГЕРИТЕ ТРЪГВАТ...ДЕБЕЛЯН Е СЕЗИРАЛ ДНСК ....
62
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Турците да ни колят прасето...странно се получи.
61
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Доган го взе, но явно не е толкова умен колкото го изкарват медиите, трън в задните части си е Пеевски :)) Сега да видим, дали ще разцепи партията на ДС :))
60
3
 
6
 
! Отговори
Родопски кефир преди 1 месец
Явно има ново попълнение в клуба на елитните политически лузери, чийто председател е Волен Сидеров. Другарят Пеевски винаги е добре дошъл. Най вече клубът ще очаква и маршала-пожарникаря да се присъедини като почетен член.
59
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не знам как го търпяха толкова време, Доган е развил старческо далекогледство и е пропуснал да забележи с какъв човек си има работа. Пеевски обсебва и съсипва всичко до което се докосне и винаги търси конфликта. Той не е нормален човек, фундамента му е сбъркан. Нищо чудно че се издигна в мафиотския клан ДПС, там моралната деградация е положително качество. Но я обърка като се опита да измъкне купичката на почетния председател.
58
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Късно е чадо за китка, щом Пеевски влезе някъде, неминуемо некой ще фалира :))
57
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Никой не обича предателите. Шиши- на шиш.
56
1
 
14
 
! Отговори
Аахмед Доан преди 1 месец
Надъни мощен шут отзад в на Дебелян Магницкия, но Шуши отвръща на удара...дава Доан Ага на Софийска Градска прокуратура за хидровъзел Цанков камък - 2 МИЛИОНА ЗАГУШЕНИ ОТ ААМЕД ДОАН, СЪЩО И ЗА ТЕЦ-ВАРНА... ЗЕМЛЬО ТРЕПЕРИ...ДЕПЕСАРСКИ ШУТОВЕ И АН_АЛНИ ОТМЪЩЕНИЯ ЗАЕАЛЯХА В ЦЯЛАТА СТРАНА....
55
0
 
21
 
! Отговори
ЛЕЛЯ ПЕНА преди 1 месец
ДВАМА ПРЕСТЪПНИЦИ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ - ПЕЕВСКИ И ДОГАН,ТОВА Е ИСТИНАТА! А ТОЗИ,НА СНИМКАТА Е ПРОСТО ПО-МАЛЪК ОТ ТЯХ!
54
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всичко стана заради спецификата на българските турци, те с охота похапват свинско. Затова нямаше проблем дори презседател да го направят.
53
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сигурно са утрепали Доган, защото е искал голям процент, Шиши се е усетил и сега иска по-голямо парче от баницата. Иначе защо доган не се появява никъде. Тия са си ОПГ все пак.
52
1
 
38
 
! Отговори
Тази сутрин преди 1 месец
В МВР цари паника,сега не знаят на кой дасе кланят и от къде ще получават мръсните си пари.
51
1
 
32
 
! Отговори
Кккк преди 1 месец
ДПС е тумор време е дасе изреже зада продължи България напред.
50
1
 
26
 
! Отговори
Цирк преди 1 месец
Дълги години дпс унищожаваше най жестоко свойте опоненти с помоща на полиция,прокуратура и съд и нищо а сега когато дойде и до тях се разпищяха?!
49
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ти стига с тоя ГЕРБ нямат нищо общо Лъжци драскачи
48
2
 
27
 
! Отговори
Мустафа Орхан преди 1 месец
Чакъров, колко пъти те избират за депутат от Силистра, какво направи - НИЩО! Безполезник, както останалите си колеги!