Джевдет Чакъров: Доган ще участва на заседанието за съдбата Пеевски

Колективните органи ще вземат решението тези дни
11 юли 2024 10:12, Петър Бойчев
90
Джевдет Чакъров: Доган ще участва на заседанието за съдбата Пеевски
Снимка: БГНЕС

"Колективните органи ще се съберат следващите дни. Всеки един, който е член на органите, ще вземе отношение, ще се вземат и решения. Голяма част от хората още вчера почнаха да се обаждат, споделят призива на д-р Ахмед Доган", заяви съпредседателят на ДПС Джевдет Чакъров.

"Голяма част от това, което Доган изказва като загриженост - че няма нормално функциониране на база демократични принципи, е изказано много обхватно в неговото обръщение. Той призовава да се освободим от страха и да застанем на висотата на нашите отговорности", каза още той.

Попитан дали Пеевски ще бъде изключен, Чакъров обясни, че колективните органи ще заседават, най-вероятно с участието на самия Доган, а след това ще бъде взето решение.

От ДПС все още не са определили кой ще вземе втория мандат за съставяне на правителство: "До последно ще положим всички усилия да се състави редовно правителство в страната. Призовавам и другите политически сили да бъдат на висотата на отговорностите".

Чакъров заяви, че въпреки всички откази, получени през вчерашния ден за срещи за съставяне на правителство, не било излишно да се направи нов опит за търсене на подкрепа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
гуци пищи ..турците че го праат курбан
46
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Доган с руското пристанище на Росенец Доган не е 50 година ДПС не е твоя собственост Милионерите които са станали благодарение на ДПС сега се борят яко за да си останат такива а хората живеещи и гласуващи за вас са отрудени хора НЕ СА МИЛИОНЕРИ ОТ ЗАПЛАТИ
45
3
 
15
 
! Отговори
Мда преди 1 месец
Явно марков и делян ще са новите придобивки на герб това лято
44
1
 
5
 
! Отговори
Мустанг преди 1 месец
Тази девойка на заден фон с цайсите моделка ли е ? Изглежда мераклийка.
43
1
 
6
 
! Отговори
не може да бъде! преди 1 месец
Съдбата на Пеевски...."От мен не излезе граф Монте Кристо!Yе трябва да се преквалифицирам в домоуправител " -Остап Бендер,Златният телец ...За мен г-н Пеевски е нещо като осъвремемен Остап Бендер с политическо амплоа..Само че изобщо не е така симпатичен както литературния герой.Но идеята да се преквалифицира в домоуправител ми изглежда добра!?
42
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Шиши е изтрит от всички официални сайтове и социални мрежи свързани с ДПС.
41
2
 
9
 
! Отговори
The Power преди 1 месец
Силата на магнитски е невероятна --Да направиш така че един човек да се кълне че е евроатлантик и мрази Русия и да *** на умрело крадейки цяла партия под носът на Собственикът и )))
40
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За всичкия миш-маш в тая държава направен в продължение на 1300 г е виновен Алексей Петров. Питайте Бокото и той това ще ви каже.
39
1
 
29
 
! Отговори
Дедо преди 1 месец
Пеевски трябва да разбере ,че в ДПС е като в Сицилианската мафия. Ако не си сицилианец ,с майка и баща сицилянци , то никога не можеш да станеш истински член на Сицилиянската мафия. Същото и в ДПС , не си ли етнически турчин, никога няма да си истински член на ДПС.
38
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Доганчо едно говори, друго върши... Специализирал е в КГБ!
37
4
 
7
 
! Отговори
Мда преди 1 месец
Ценни кадри като - делян и марков не са за испускане в гербМисля , че герб ще ги приеме преди изборите
36
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Истината е, че Делян от проруски стана проатлантическа и Доган го отлюспи...засега само партийно...но следва продължението...Луканов...?
35
1
 
4
 
! Отговори
Питам преди 1 месец
До тук само п-рос-то-тии. Няма ли някой да каже нещо умно ?
34
2
 
6
 
! Отговори
Алоу! преди 1 месец
Палаковника Маркоув и той е към свинският съюз--цял ден нагъва кифтета и шкембе чорба --тумбакът му скоро ще изпревари вратата и му виси до коленете-- единственият злояд в сбирката на Злодеите (240 на брой) е Костю Рублов който от малък не иска да яде--така се роди горкото -злоядо,,но като цяло имаме и рекорди =--както винаги са на ГЕРБ -Фидосова успя да качи 4 пъти собственото си тегло
33
5
 
6
 
! Отговори
Хаха ха преди 1 месец
Делян да не се стряска - ще влезне в герб
32
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Айне наци, айне парти, айне фюрер. Добър стар принцип.
31
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Чакайте малко!! ДЕЛЯН Е " ФЕНОМЕН" БЛАГОДАРЕНИЕ ИМЕННО НА ВРЪЗКИТЕ И ПОДКРЕПАТА НА АХМЕД ДОГАН!!! ТОЙ СЛЯП ЛИ БЕШЕ ДОСЕГА, ЧЕ НЕ ВИЖДАШЕ КОЕ КАК Е?!? ИЛИ ДЕЛЯН МУ БЕШЕ СУПЕР УДОБЕН ДОСЕГА?!?
30
3
 
6
 
! Отговори
Така е .. преди 1 месец
Всички знаем че Доган е проруски настроен , а Пеевски е точно обратното.От тук е конфликта. Пеевски развали рахатлъка на Доган . А как спокойно си живееше в Росенец.
29
1
 
11
 
! Отговори
СОКОЛ СЕ РЕПЧИ НА преди 1 месец
ПРАСЕ И ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА СЕ ТРЕСЕ
28
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гуци пищии...копейките че го приемат радушно