Чакъров праща на съд Хамид Хамид за обида и клевета

Ясна е позицията на депутатите зад Доган за декларацията на ПП-ДБ
17 юли 2024 09:18, Александър Попов
16
Чакъров праща на съд Хамид Хамид за обида и клевета
Снимка: БГНЕС

"Ще заведа дело за обида и клевета срещу Хамид заради думите му, че притискам хора и имам нерегламентирани бизнес отношения с хора от застрахователния бизнес и от сферата на енергетиката. Вече съм ангажирал адвокати", заяви съпредседателят на ДПС Джевдет Чакъров и добави, че ако делото бъде спечелено, парите ще бъдат дарени на Фонда за лечение на деца.

25-те депутати от ДПС, които застанаха зад Ахмед Доган имат позиция и за изпратената от ПП-ДБ декларация.

"Ние сме правова държава и конституционните норми трябва да бъдат спазвани", заяви Чакъров.

Според него такава законодателна инициатива би трябвало да се разглежда след връчването на мандата при представянето на управленска програма.

"Ние очакваме да се получи мандата, заявяваме готовност за диалогичност, така че да обсъдим евентуално предложение", коментира Чакъров.

Според него процесите в ДПС са оздравителни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: Джевдет Чакъров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
какви идеи какви десет лева? За да си в тази партия трябва да си послушко да слушкаш какво ти казва шефа и да изпълняваш . Типичен ориенталски манталитет. Ако не дай си боже имаш собствено мнение направо си подписваш смъртната присъда. пак някой може да се нахвърли отгоре ти да те бие и т н, спомняте си случката, нали? Просто Пеевски не се вписва в картинката той се старае да мисли със собствената си глава. Това не е характерно за нас , турците. Това го каза един от тях
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тези 17 независими депутати, които ca изгонен от пеевски , сега депутатстват в парламента се страхуват от нови избори,след едни нови избори никога няма да видят парламент отвътре !
11
0
 
2
 
! Отговори
Защо Доган не излезе преди 1 месец
Защо Доган не излезе с изявление пред журналистите а пише писма като в средновековието ДПС може да е етническа партия но участва в Българския парламент и Доган трябва да обясни като почетен на Целия Български народ какво става в тази партия не да се крие по сарайте той носи отговорност за Пеевски както и за всички депутати от ДПС
10
2
 
2
 
! Отговори
Един Българин преди 1 месец
Джаро, как си представяш да спечелиш дело срещу съда на Пеевски? Играеш мач срещу съдиите иначе инициативата за дарение е похвална.
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
оки
8
2
 
1
 
! Отговори
Камен преди 1 месец
До АнонименКакво правосъдие в БГ?За фалшивите столевки обърнаха София да намерят ,кой ги рапространява,кой ги копира,а за еврата в ЧЕКМЕДЖЕТО никой не попита Боко,кой ги е сложил,от кого ги има,?Някой разбрализащо за тази "клевета" срещу важна публична личност няма виновен?
7
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Най-хубавото от цялата тази семейна драма в ДПС е......... че затвориха устана на свин... на Пеевски. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
6
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Технически Пеевски може да съди също Доган за клевета и оронване на престижа.
5
0
 
10
 
! Отговори
Хахха преди 1 месец
И след 5 дни само тази новина от ДПС?
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
на тез ***..ри им дай само да се съдят. истината е че за толкова години така се оядоха че направо не могат да мръднат. сега ще си ги мерят по съдебен ред. Не е интересно тъпо е, не ми слуша. живея в регион пълен с техни себеподобни и вече наистина ми е писнало. Този манталитет ми е направо непоносим.
3
1
 
5
 
! Отговори
за 2 преди 1 месец
До АнонименНЕ СА ГО НАМЕКНАЛИ, НАБИЛИ СА ГО В ГЛАВИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ. ЗАТОВА ГЕРБ СЕ РАЗПАДНА
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Явно отвън са намекнали ясно, че мангизи ще видим само ако станем нормална европейска държава с независим съд, действаща законосъобразно прокуратура и истинска борба с корупцията. Петков трябва да повтаря през 10 минути, че повишаването само с един пукт на индекса на корупцията, повишава дохода ни с 400 евро. Българинът мисли през джоба си.
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
След три години ще го прекратят поради изтекла давност,ако е по наказателния кодекс,а по гражданския докато свърши може наследниците им да го продължат.