Йончева за Пеевски: Устремен човек, готов да взема дръзки решения без страх

Евродепутатката призовава за обединение в ДПС
17 юли 2024 16:39, Петър Бойчев
199
Йончева за Пеевски: Устремен човек, готов да  взема дръзки решения без страх
Снимка БГНЕС

Евродепутатката от ДПС Елена Йончева призова за обединение в ДПС, като похвали председателя на движението Делян Пеевски. Тя направи това в пост във Фейсбук.

Йончева коментира скандалите в ДПС 10 дни след тяхното избухване.

Тя обяснява, че "трудно приема ставащото в ДПС в последните седмици" и коментира, че "на фона на масовото отдръпване на хората от политиката, ДПС постигна исторически резултат, както и възможността да предложи и отстои политиките, за които убеждавахме и говорихме по време на кампанията".

"ДПС, на която Ахмед Доган е учредител, а сега почетен председател, и който има огромното ми уважение, е вече много повече от "гарант за етническия мир" в страната. Тя е българска партия и всички срещи, на които съм присъствала по време на кампанията, започваха с българския химн "Мила Родино", а след това и с европейския", обяснява Йончева.

Йончева засипва Пеевски с похвали. "За двата месеца, в които работим заедно, виждам устремен човек, готов да поема отговорност и да взема дръзки решения без страх от последващи реакции. Рядко съм виждала това в политиката, където преобладават хора, пресмятащи внимателно всяка дума и оглеждащи се във всички посоки преди всяка стъпка. Предполагам, че и почетният председател на ДПС Ахмед Доган е видял същите способности на Делян Пеевски, когато го е предложил за председател на партията. Вярвам, че няма път напред без решителност и откритост. Затова и в момента това доверие е взаимно". Така Йончева дава да се разбере, че е на страната на Пеевски.

ДПС има още двама евродепутати. Единият е Илхан Кючук, а вторият е Танер Кабилов. Още в първите дни на раздора първият даде подкрепа за Доган, а другият е на страната на Пеевски, пише Сега.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
8
 
! Отговори
ГОЛИ ИСТИНИ ЗА ДОГАН преди 2 месеца
В ИНТЕРВЮТО НА ГЮНЕР ТАХИР .....ХАХАХА../.ТЪРСЕТЕ ГО В ТУБАТА/
36
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
За прасето идва Коледа!! Д-р Доган ще го полее с вино и ще му сложи лимонче отзад.
35
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пеевски е саботьор в ДПС! Стига сте го четкали глигана... той не заслужава това.
34
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
На кого от турчолятта изяде юнашкото мляко,че да си пак евродепутатка мъ парцаааал гнусееен
33
8
 
3
 
! Отговори
ЕЛЕМЕНТАРНО Е: преди 2 месеца
ДОГАН Е АГЕНТ НА ДС/ БКП, А ПЕЕВСКИ Е НСЛЕДНИК И КАДЪР НА ДС, ЗАЩОТО ДЯДО МУ ОТ ВРАЦА Е БИВШ КАДЪР СЪЩО....НОРМАЛНО Е КАДРИТЕ НА ДС/БКП ДА НЕ СЕ КОМАНДВАТ ОТ ОБИКНОВЕННИ АГЕНТИ И ДОНОСНЦИ, А ДА СЕ ПОДКРЕПЯТ ВЗАИМНО--- В ТОЗИ СМИСЪЛ ДОГАН Е ОБРЕЧЕН , А И ФИНАНСОВО НЕ МОЖЕ ДА СЕ СРАВНЯВА С КАДРИТЕ НА ДС!ЗА МЕН--- ПЕЧЕЛИВШАТА КАРТА Е НА ПЕЕВСКИ....ХАХАХАААА
32
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Баце нищо не казва за деса атанасова - КОЙ предложи Деса Атанасова за член на КС? КОЙ?
31
1
 
11
 
! Отговори
Хаха ха преди 2 месеца
Що интервюта е взела от талибанитеЧичолина не може да я настигне
30
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
тая дали не е пристанала на шишо, или пък директно на доган, че да израсте скроростно в редиците на ДПС, ей тъй директно от БСП?!?!? Седя и си мисля....
29
2
 
12
 
! Отговори
Информация! преди 2 месеца
шишо пердаши деса атанасова от герп и затова я дариха със службица в КС! Имат къща в Етрополе, където често ходят! За незнаещите от герп!
28
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Моля заради една *** да не се правят генерални твърдения за цяла народност. Малко ли българи има, от които ни е срам. Днес даже един е оглавил външната комисия. Малко ли *** има и сред умнокрасивите - на половината бащите им са от ДС. Всички ни държат като крепостни без оглед на вяра и език.
27
0
 
12
 
! Отговори
мдааа...Пеевски преди 2 месеца
Така е...Който плаща той поръчва музиката...Браво Елено моме...Машаала Йончева!
26
0
 
5
 
! Отговори
Хаха ха преди 2 месеца
Да разкаже за интервютата от талибаните ще е мигар по интересно
25
0
 
17
 
! Отговори
Айляк преди 2 месеца
Има хора без никаква чест и достойнство. Ей тази е една от тях. Не е съдя, само констатирам. Защото, мога да кача половин вагон инфо как тази е хранила точно Дебилянчо, а сега изведнъж...мани, мани...
24
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
имам една помачка в работата, която яростно защитава пеефски - бил увеличил електората на ДПС ми разправя - а иначе основната причина е, един вид ние не сме турци, ние сме българи. Е, хубаво де, всички сме граждани на тази страна, но да ми хвалиш пеефски аре нема нужда
23
0
 
21
 
! Отговори
Асеновград преди 2 месеца
Толкова много млади образовани,подготвени кадри има ДПС за Европейския парламент как пък точно теб те избраха бе Йончева?Как Пеевски се спря точно на теб.Със какво си допринесла за развитието на ДПС.Това са въпроси на които Не само Пеевски а и Доган трябва да отговарят.
22
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
то не че и Биков /сега от ГЕРП/ или Сачева /понастоящем от ГЕРП/ не смениха по няколко партии, докато засучат качествено, но тази йончева е последната дупка на кавала, която бих ударил!
21
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
На фона на йончева, дани митов ми стана симпатичен - правете си сметката каква е !
20
1
 
28
 
! Отговори
Краси Петрофф преди 2 месеца
След Делян Пеефски, тази Йончева е най-противното същество в България в момента! Изключвам денков, той си е такъв по рождение!
19
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Кво очаквате от някой, забавлявал в кревата съсела Стани-шеф
18
0
 
11
 
! Отговори
Краси Петрофф преди 2 месеца
Ако аз бях на мястото на Сергей, който преди време пердашеше тази покварена самотна стара дама, отдала се в обятията на етническата партия ДПС за власт и пари /пожене друго явно няма/ щях публично да обясня как съм я натопорчвал на мотора из горичките - ей тъй да й е гадно!