Костадинов с ултиматум към ПП-ДБ

Или приемат това, което предлагаме, или избори
17 юли 2024 09:40, Елка Василева
104
Костадинов с ултиматум към ПП-ДБ
Снимка: архив, БГНЕС

Или „Продължаваме промяната-Демократична България” приемат това, което „Възраждане” предлага, или отиваме на нови избори. Това е решението, заяви лидерът на партията Костадин Костадинов пред Нова тв.

Още по темата
Според него ПП-ДБ имат един депутат повече от партията му в 50-ото Народно събрание. „На базата на каква точно причина трябва да поставят условия на другите? От наша страна ние не поставяме условия, ние казваме, че ще подкрепим техните предложения, за които и ние говорим от години. Предлагаме референдуми, а не те да се обявят против еврото и лева”, посочи Костадинов.

„Най-важното нещо е, че няма как да има борба с корупцията, ако няма върховенство на закона. А то, заедно с демократичното право на избор на всеки един от българските граждани, са погазвани системно последните 35 години”, каза той.

По думите на Костадинов коалицията има доста двойствено отношение. „Казват, че се борят с корупцията, а същевременно погазват демокрацията – с потъпкването на референдумите”, твърди лидерът на „Възраждане”.

Костадинов коментира раздора в ДПС. „Единственото, което ще се промени, е, че тежката сянка на Делян Пеевски отива в историята".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Украинските нагляри що ги е страх от референдуми?
46
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Предателят Костадинов - гнусна копейка ,ще си получи наказанието скоро ....
45
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този може да раздава ултиматуми само в кв. Максуда, а и там е съмнително, че някой ще върже на брътвежите му!
44
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
С избори тръгнал да плаши, ти да видиш "големия" политик!
43
11
 
9
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 1 месец
Костадинов , вземи едно огледало и се виж най-накрая. Научи малко разните гами цветове и съчетанията им и определи видимото за себе си. Ти не си етнически българин,господинчо.Дори и черепната ти конструкция,стойката ...всичко индикира,че роднините ти са от Анкара насетне. Кандидатирай се за депутат в Турският парламент.Може и в Руският . Едно и също са .
42
9
 
8
 
! Отговори
Паню Баирски преди 1 месец
Този кирпич Костадинов става за смях. Как не разбра, че никой не го бръсне за нищо и всички го изритват като мръсно коте, а на всичко отгоре поставя и условия! Наивник!
41
4
 
9
 
! Отговори
До 46 преди 1 месец
Никой не е ходил в групата на Орбан,че да го изритат.Възрааждане си направи група
40
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ееееее ето го Бооолееен Пиииндеров от Ааалиии Експреееес АХАХААХАХАХАХАХА
39
8
 
4
 
! Отговори
Кирчо преди 1 месец
Всъщност каква ви е алтернативата : Герб потъват.... ПП също... ДПС умре... Възраждане растат... ИТН след тия схеми да правят правителство с Герб и ДПС и те ще паднат... БСП и те падат, Величие са тотален провал.... и те така !
38
4
 
4
 
! Отговори
до 46 преди 1 месец
е то е ясно - Орбан никога не би Приел Болшевика Волгин със Шофар НаГрада за Работата му по Интеграция на Бежанците, т.е. по Претопяването на Бялата Раса и Рада Лайкова - Младежка Комсомолка на ЕС като Стажант в Брюксел, Стипендиантка на Шорос с Дипломна Работа за Следващата Фаза по Глобализация на ЕС, още повече с Кой и Кои е Свързаната в България и Финансирали Глобалисткото и Образование и така - Копейкин с Такива - може само Избирателите си в България - Да Преметне и Измами - не и Орбан!!
37
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма държава в света която да се управлява с пряка демокрация. Защо ? Защото настроенията на хората се менят и демагогията може да ги накара да вземат крайни позиции които да поставят както тях самите, така и другите в опастност. Ще е демократично ли, ако 51% гласуват другите 49% да бъдат екзекутирани ? Напълно, ще бъде ли правилно - не. За това имаме основен закон, който референдум не може да промени. Този основен закон казва, че международните договори се изпълняват.
36
5
 
10
 
! Отговори
До 39 преди 1 месец
Той така се чувства важен щото му е малка ...
35
5
 
9
 
! Отговори
Костя А Що Така Те преди 1 месец
Изритаха от Групата на Орбан в ЕвроПарламента - Идол ти Беше, а той - не те Иска!
34
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Костя и Цомчо си бъркат по дупките.Да вземат да си направят едно детенце,че да се кротнат най-накрая,ама явно некой от тях е ялов.
33
11
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
На другите избори Коста Копейката пак ще е 4-ти :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
32
4
 
7
 
! Отговори
До 36 преди 1 месец
Има ,ама не е дошъл срока още що ни набутват това евро като много страни ,който са от много повече време в ЕС не се натискат за него
31
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Костя рома познавате ли го дето лъже кат дърт ром.Костя който щеше да връща субсидията,ама не я върна ми си построи къща на брега на морето.Костя дето е против еврото,ама декларира,че има сметка в евро.Костя дето беше против ваксините,пък се оказа,че всички от Вгъзззраждане се ваксинирали.АЙ СИКТИР БЕ РОМ ЛЪЖЛИВ ГГНУСЕН.
30
2
 
4
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 1 месец
До Анонимен 34-36: Не е ли време да си изключиш Caps Lock на клавиатурата?
29
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А КОЛКОТО ДО ЕВРОТО ИМА ЗАКОН ЗА ТОВА МНОГО ОТДАВНА КОПЕЙКИ ЖАЛКИ ЛЪЖЦИ
28
4
 
2
 
! Отговори
С Възраждане надолу преди 1 месец
Възраждане вече намислиха как да провалят и опитът за законодателна дейност. Тъй като ПП-ДБ не поставят на масата предпожение за правителство (за да може от Възраждане да кажат, че ще подкрепят само правителство с техният мандат) от Възраждане за да подкрепят седемте предоложения на ПП-ДБ поставиха условие да приемат техните седем предложения (в това число пет референдума) което е ясно, че няма как да стане, поне за три месеца. ........................ И така Възраждане пак спасява модела ГЕРБ.