"Възраждане" ще подкрепят ПП-ДБ, но при 7 условия

Те също предлагат своя декларация
16 юли 2024 15:00, Нели Христова
265
"Възраждане" ще подкрепят ПП-ДБ, но при 7 условия
Снимка: БГНЕС

"Възраждане" са готови да подкрепят декларацията на ПП-ДБ, свързана с пакета антикорупционно законодателство, но при 7 условия. Това стана ясно от позиция на партията, изпратена до медиите.

В нея от третата политическа сила в парламента заявяват, че разделението между партиите в парламента трябва да бъде прекратено и апелират: "Необходимо е да бъде слушан българският народ и да бъдат спазвани демократичните принципи".

Те обаче поставят условия: "Възраждане" категорично заявява, че ще подкрепи декларацията на ПП-ДБ, ако ПП-ДБ подкрепят декларацията на "Възраждане", в която се съдържат седем точки, сред които пет референдума, засягащи важни обществени въпроси".

Четвъртата политическа сила настоява за провеждането на референдуми за запазването на българския лев, за членството на България в НАТО, за американските бази на територията на страната, за прекратяването на санкциите срещу Руската федерация и създаването на фонд за обезщетение на хората, които са били засегнати от тях, както и за предоставянето на военно-техническа помощ за Украйна.

Освен това от "Възраждане" предлагат още да се създаде преговорен екип, който да предоговори членството на България в Европейския съюз, както и приемането на законодателство за приемането на чуждестранни агенти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
214
0
 
0
 
! Отговори
Шаши преди 4 седмици
Всеки един от предложените референдуми е изключително важен за оцеляването ни. Точно затова подложките не искат да има референдум. Пищят за демокрация, обаче не я искат.
213
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тия нали уж са Българска патриотически проект пък защитават Русия!
212
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Възраждане ще подкрепят всеки, който им плати колкото те поискат!
211
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всъщност ПП-ДБ използват типичен отработен шаблон: Декларират, че ще се борят с корупцията като предлагат корупция за всички само и само да ги подкрепят да обсебят съдебната власт, контрола на всички служби. И бай Тошо така взима цялата власт и става дерибей. Как. Като става началник на милицията в София и прибира целия архив.
210
0
 
2
 
! Отговори
Shark преди 1 месец
До 3445 А другите партии с колко процента са, че ще поставят условия. С колко процента е ПП-ДБ??? Откъде накъде те имат право да поставят условия, защото са с няма и 1% над Възраждане???? И защо всички толкова се боят от референдуми? Нали сме демокрация? Или май май не сме!
209
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Подигравате се с Копейкин, а ГЕРБ какво е? Това е партия на копейки, евра, долари ,левове ,динари! Не харесвам Възраждане, но в сравнение с ГЕРБ , предпочитам даже и ДПС! Народе , докато Вие не се събудите, или ще ни мачкат мафиотите и постепенно ще намаляваме и няма да има кой да изкаряа пенсиите ни,да ни лекува,няма да има учители и деца! Нещата отиват към тотално унищожение! Мафия управлява държавата, започвамот съда, минав апрз прокуратаура, партии, полиция и медии!
208
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Чудя се народа до кога ще търпи мафията да ни управлява и унижава! Вижте какво става, когато ГЕРБ е на власт! Каква е организацията при пожарите? Ще изгорим живи! Нормално лиме аз да се притиснявам за моите дикато са на село! Нормалнл ли е да се притиснявам докато карам колата, накой да не ме засече и застреля! Хора йие живеем като в Мексико и Русия! В Босна и Мексико е по-сигурно да се живее! Ние живеем в мафиотска държава!
207
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
не може хора с неясни цели, доходи, финансирания и пр. да да се борят срещу корупцията :D това е като бизнесмените, които си летят с частен самолет, но ти казват да караш електричка за да не цапаш, щото заради климата нали
206
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Възраждане се подиграва на ППДБ, но троловете не могат да схванат.
205
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Шо стаа ве ***? Нали вече правихте референдум? Кво стана? Главата Копейка ви събра само личните данни ли? Ххахахха
204
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Костадинов, моля те заминавай си. Гаража и тикток те чакат.
203
9
 
5
 
! Отговори
Хаха преди 1 месец
Тоя е много смешен!Какви глупости дрънка само!
202
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
КОПЕЙКИН ЕДНО СИ ЗНАЕ, ЕДНО СИ БАЕ!КИРО БОРЕЦ ПРОТИВ КОРУПЦИЯТА ,СЪДЕБНА СИСТЕМА, РЕФОРМА!МНОГО ХУБАВО! АМА КАКВОТО СА ПИПНАЛИ ВСЕ СА СЪСИПАЛИ!НЕКАДЪРНИЦИ! А ПРЕЗИДЕНТА ДАЖЕ ГИ НАРЕЧЕ МОШЕНИЦИ! ТА ДО ТАМ СТИГНАХМЕ МОШЕНИЦИ ДА ПРОМЕНЯТ СЪДЕБНА СИСТЕМА И ДА СЕ БОРЯТ С КОРУПЦИЯТА!
201
2
 
10
 
! Отговори
До 230 преди 1 месец
С 30% избирателна активност, от които поне 5% са платени или заставени да гласуват за някой, може да си сметнеш колко това е волята на народа.
200
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Възраждане нищо няма да подкрепят, те подкрепят само ГЕРБ. Копейката знае къде да изкара пари.
199
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Понеже, не могат по нормален начин, ПП,ДБ ползват алабала, търсят кеш пред избори, пипат машините и заемат "технически" място, което българският избирателите не им е отредил. Трябваше част от депутати на сектата ДПС да бъдат изключени, за да може ПП,ДБ да отиде на второ място. Това не е желанието на българския народ, а подмяна на волята му.
198
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Българският народ постави ГЕРБ с повече от 10% пред всички, а ПП,ДБ трета политическа сила. Възраждане четвърта.Трябва да се слуша българския път. На избори.
197
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ПРЕДЛАГАМ ДА ВЪРНЕМ ЧЛ.1 ОТ КОНСТИТУЦИЯТА! ДА СЕ НАПРАВИ РЕФЕРЕНДУМА И ДА ГЛАСУВАМЕ ДА СЕ ВЪРНЕ БКП!ДА БЪДЕМ СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА! ДА СЕ НАЦИОНАЛИЗИРАТ ВСИЧКИ ЗАВОДИ!ЛУКОЙЛ! БАНКИТЕ!ДА СЕ ВЪРНАТ ТКЗС И ВСИЧКИ ЗЕМЕДЕЛЦИ ДА СТАНАТ ЧЛЕНОВЕ НА КООПЕРАЦИЯТА!
196
2
 
2
 
! Отговори
H преди 1 месец
Предател. Можете единствено да използвате парламента като бухалка срещу обикновенни граждани предприемачи.
195
3
 
9
 
! Отговори
Бако преди 1 месец
В началото на статията Възраждане бяха трета сила,към средата станаха четвърта