Пеевски за Радев: Да вземе да кацне този човек и да дава мандата

Той заяви, че с ПП-ДБ няма да се разговаря
Обновена: 17 юли 2024 09:55 | 17 юли 2024 09:55, Нели Христова
332
Пеевски за Радев: Да вземе да кацне този човек и да дава мандата
Снимка: БГНЕС

Важните теми са за държавата ни, а някои хора летят. Вчера видяхте ли какво се случва - рекламни полети на спасители. Някои харчи парите, вместо да летят вертолети, се харчат да се снима в рекламни екипчета като мажоретка.Той защо не е на пожарите и не върши работа? А лети и казва - от въздуха не мога да кажа какво да правя. Ами да вземе да кацне този човек, да вземе да даде този мандат, после третия и ако има нещо да го правим - да го правим. Този коментар направи председателят на ДПС Делян Пеевски в кулоарите на парламента по адрес на президента Румен Радев.

В никакъв случай. С вносителите на папките и на пуделите няма да преговаряме изобщо, отсече Пеевски. Явно много бързо се забрави кои са тези хора, предложили са абсурдни неща, допълни той и напомни, че шефката на митниците още е в ареста. И не било сериозно те да предлагат антикорупционно законодателство.

Казах им ясно - с тези хора няма да разговаряме от ПП-ДБ, отсече Пеевски.

Той обясни, че темата за това кога ще бъде свикан централен съвет на ДПС не го интересува.

“Тази тема не ме интересува. Прочетете Устава, този съвет не решава нищо”, смята Пеевски, а относно напусналите ПГ на ДПС: “Тези хора, които напуснаха не работят за хората”, отбеляза Делян Пеевски.

На въпроса как ще редят листите при евентуални избори Пеевски заяви: “Нека дойдат изборите”

                 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


332
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За какъв се мислиш бре? Нямаш ли срама,когато се гледаш в огледалото? Грозен и противен!!!
114
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Само питаме: 163 - Питайте, не пречите на никой. Всички които се опитват да оригиналничат като теб е по-добре да идат да погасят малко пожари вместо да ръсят простотии.
113
13
 
3
 
! Отговори
? преди 1 месец
Рамбо, излез и ми кажи нещо, защо летеше със самолет? Защо не отидете да помогнете за гасенето на пожара с хеликоптер?
112
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Президентството има представителна функция но монистрите депутатите и общинските съветници трябва лично да участват а не депутати и министър с костюмче да дават акъли.
111
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само си представям някой в Европа или Америка да нарече Президента мажоретка . На момента ще бъде съден и ще забрави за политиката изобщо . Пеевски се самозабрави .
110
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 159 - Какви пожари да гасят, бе, човек, те са по разпалването им. Освен това, ако идат да гасят пожари, кой ще дрънди простотии в НС и по тв? За тях това е работа, но, ако идат един пожар да помогнат да се изгаси, ще видят на какво се казва истинска работа.
109
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като какъв този човек обижда институция ? Тука прокуратура няма ли ? Правова държава ли сме ? Знае ли този човек , че Президента ,освен институция е и върховен главнокомандващ ? Военните няма ли да се намесят . Докога ще замръсява държавата ни тази компрометирана личност ?
108
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Депутатите особено от управлявщото мнозинство ДПС Герб ППдб защо не са доброволци за гасене на пожари. Те не са никакви народни представители. Тяхното неучастие в тежки моменти за нацията е позорно. За целия държавен апарат се от нася. От председателката до последния общинар. ...
107
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До СМЕХ....Рундьо не се прави, той си е летящ, но не канарче, а орел! Като му стигнеш нивото, може да си позволиш да се хилиш, ама тогава, гаранция, няма да го правиш.
106
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пеевски , дай пример .Отиваш на пожарите в СтараЗагора , гасиш , после нарамваш пушката и в Украйна на фронта .Всичко друго е празни приказки пред климатика .
105
0
 
25
 
! Отговори
Недопустими обиди! преди 1 месец
Ако по телевизиите допуснат и дадат гласност на тези глупости, които говори за президента, са наистина за съд. Никой няма право да обижда институционални личности и институции, на всеослушание по медии и национални телевизии. Брътвежите на този човек, могат да ги гледат и слушат в интернет и по някоя кабеларка.
104
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя ще задмине по наглост и пепейците. Да не се е взел за българският султан, та е седнал да нарежда на президента? Явно и за него Конституцията е само да я имаме на хартия, щото така трябва, а не да я спазваме. Да иде да си изследва адреналина, че може и от него да се помпи.
103
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тя вътрешната злоба и грозота се исписва на лицето ,има дебелички хора ,но някак хубавки ,щото са добри , а тоя е .......пази Боже !
102
3
 
2
 
! Отговори
ГЛАСУВАЙТЕ МИСИРКИ преди 1 месец
10% --- изборна активност заИЗГОРЕЛАТА БЪЛГАРИЯ.....ХАХАХАААА
101
0
 
17
 
! Отговори
По пътя преди 1 месец
До Анонимен Като гледам върви по пътя на Луканов, Илиев,Трактора,Нотариуса...
100
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя на снимката срещу президента да бяга не може да го стигне.
99
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А би вие как си представяте президентът на която и да е държава да гаси лично пожари?! Нали цял свят ще ни се смее и ще пита тая държава няма ли институции, няма ли служби, няма ли пожарна? Какви ги дрънка тоя сланина, пък и някакви го подкрепят тука!
98
0
 
7
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 1 месец
От сега да мисли от къде да извади 20 млн. за да плати на есен на ромите.
97
12
 
13
 
! Отговори
До 135 преди 1 месец
"Докато България гори, съществото наречено президент предпочeтe да си прави кефа летейки със швейцарски pilatus и да се любува от високо на огнения ад. радеф е ПОЗОР!" А Пеевски и Борисов отидоха да гасят пожара ли?
96
7
 
3
 
! Отговори
Истински седесар преди 1 месец
Редно е да се замислим, преди първосигнално да се настървим, че едната страна се представлява от човек успял да се издигне до завидни висоти в силно конкурентна среда. А другата страна се представлява от кариерист, стоял на държавна хранилка цял живот.