Пеевски: Аз призовах Радев да кацне, той пак е излетял

ДПС предлага председателски съвет за пожарите
18 юли 2024 10:36, Нели Христова
306
Пеевски: Аз призовах Радев да кацне, той пак е излетял
Снимка: БГНЕС

"Аз го призовах да кацне, той пак е излетял. Отишъл е на прием, човекът си се разхожда, церемонялна функция на президент, не си е на мястото, не свиква съвета по национална сигурност, а държавата гори", заяви Делян Пеевски за президента Румен Радев пред журналисти в Народното събрание.

Пеевски обяви, че ДПС ще предложи да има председателски съвет, където да бъдат поканени отговорните министри и да се види от какво има нужда държавата.

Още по темата
"Ако трябва, да се направи корекция на бюджета, да се купят хеликоптери, да се отпуснат средства за обезщетение. Чудовщино е положението. Къщите са изгорели и държавата трябва да си е на мястото", допълни той, като отбеляза, че вчера реално правителство си е било на мястото  - премиерът, министърът, но не е имало с какво да работи.

"За мен положението е брутално от техническа гледна точка", заяви председателят на ДПС. Той изрази благодарности за помощта от страна на Турция и Чехия.

"Трябва да свършим работа за хората, другото е абсурдно", заяви той. Запитан дали има време това правителство да свърши тази работа, той отговори, че има, но ако започнат веднага.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


306
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
1
 
6
 
! Отговори
ЯМБОЛИЯ преди 2 месеца
В нашето село Воден разчитаме на Турция,не на България. Българите са по приказките,не по действията. Като помолихме за час помощта от вилает Едирне пристигна-цели 20 екипа.
133
0
 
11
 
! Отговори
Аналния отвор: преди 2 месеца
всички гласоподаватели на пеефски са купени с пари. В Костинброд мишо ДПС-то организира нещата и една пожарна в Опицвет! Всичко е купено на дебелака пеефски. Дано Доган го изгони по долен начин! Заслужава това прасе!
132
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Шиши завижда защото него хич го няма в летенето! И парашути за неговата физика също още не са разработени! Ако го хвърлят от самолета ще лети надолу като камък!
131
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Какъв е Радев бе, айде стига? Най-посредствена личност, популист,позьор и празнодумец! И поддържа Русия в идиотските и войни! Костя Копейкин 2 !
130
3
 
19
 
! Отговори
Краси Петрофф преди 2 месеца
абе дебелак нещастен, държавата трябва да сте вие - в парламента, щото нали сме парламентарна република! Вие сте маскари долни и мръсни! Президента е единствения, който ти се опълчва в момента - браво, за което на Радев!
129
1
 
23
 
! Отговори
Зевс преди 2 месеца
Той и Шиши искал да лети, ама строшил крана, който се опитвал да го спусне в пилотската кабина и сега го е яд :)
128
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Баци, демократите и тем подобри биха сключили отново брак с шишо! Вън шишо и демократите и баци от България!
127
1
 
21
 
! Отговори
Изклатен демократ преди 2 месеца
А ти шишо си толко противен, че ме амбицираш да гласувам за Възраждане и цялата ми рода другия път, само и само да си набит в ъгъла!
126
0
 
17
 
! Отговори
Доган Ахмедов преди 2 месеца
Още най-много месец ще призоваваш.... после ще почерпя с бахур!!!!
125
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Шиши, защо си мисли че може да командва президента!? Много арогантно от негова страна, ако смята че програмата на президента трябва да се съобразява с желанията и настроенията на един нагъл политик!
124
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Радев е президент и главнокомандващ избран два пъти мажоритарно, а ти си никой, теб никой не те е избирал, а са те поднесли. *** ако нямаше медии щеше да църкаш опорки като прокопиевите тук. Ставаш само за храна на троловеете на Прокопиев, с които се оказа че пиете турско кафе.
123
6
 
26
 
! Отговори
Бай Чеп преди 2 месеца
"Роденият да лети не може да пълзи"господине! Та затова пак е излетял.
122
2
 
24
 
! Отговори
vs преди 2 месеца
Със сигурност е с някакво психично заболяване! Навсякъде го плюят (вкл. и неговите хора) а той си мисли, че вали дъжд! Кражбите от бюджета чрез обръчи от фирми не се наричат бизнес, а се квалифицират като престъпление! Ако беше в Китай, отдавна да си дал фира!
121
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А президента като обиждаше премиери, министри,като отказваше да изпълнява решения на НС,като се подиграваше с Конституцията,защо никой не се намеси? Той какъв е, Цар ли е,с права над другите ли е?
120
34
 
8
 
! Отговори
Striker преди 2 месеца
Не съм вярвал, но Пеевски е най-адекватният политик в момента! А М у н ьо Крадев е на другия полюс - пълна неадекватност, национален предател и лапач на заплата! Как не се намери безработен снайперист...
119
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Striker"Не съм вярвал, но Пеевски е най-адекватният политик в момента!" ------------- хахаха, абе платените, аре постарайте се малко повече! Този крадееец и далаверджия, лижещ крафарските макари само и само да не му вземат краденото да го наричате политик??? И малките деца ви се смеят!
118
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Защо се дава трибуна на тази ***
117
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Изказванията на Пеевски са паника и голем страх за самия него .Спрете да му обръшате внимание
116
2
 
18
 
! Отговори
До От хладната одая преди 2 месеца
е как кой му дава думата, медиите са негови и не само
115
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
сараи и кючета има, хеликоптери за гасене на пожари, не