ПП-ДБ ще върне втория мандат, не може да го реализира

Ясно е, че няма подкрепа за техния подход
Обновена: 18 юли 2024 09:21 | 18 юли 2024 09:00, Елка Василева
247
ПП-ДБ ще върне втория мандат, не може да го реализира
Снимка: архив, БГНЕС

Няма да злоупотребяваме с времето и сме готови да върнем обратно веднага мандата в първия удобен за президента Радев момент.

Още по темата
Това съобщи на брифинг в парламента съпредседателят на ПП Кирил Петков.

От ПГ на „Продължаваме промяната – Демократична България“ обобщиха проведените разговори с останалите формации в 50-ото Народно събрание.

В рамките на вчерашния ден стана ясно, че няма подкрепа за нашия подход, а именно антикорупционни закони и след това разговор за правителство. Това ни поставя в ситуация да не можем да реализираме втория мандат. Това заяви Божидар Божанов от "Продължаваме промяната - Демократична България" в изявление пред медиите след вчерашните срещи.

Няма никакъв смисъл да обсъждаме какво ще се случи в хипотетична ситуация, заяви от своя страна Николай Денков. Нека да видим кой ще бъде мандатоносителят на третия мандат за съставяне на правителство.

Вчера се проведоха срещи по предложената от коалицията ПП-ДБ декларация за антикорупционно законодателство с ГЕРБ-СДС, "Възраждане", БСП и "Има такъв народ".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
204
0
 
1
 
! Отговори
1 преди 1 месец
На следващите избори едвам ще минете барерата.
203
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
197 Кирил Петков не е завършил Харвард, Бръшляновата лига, в САЩ. Той има завършен ВУЗ в Канада и магистърски курс в Харвард по Бизнес администрация и мениджмънт в САЩ.
202
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За какво беше това фиаско с декларацията? Още 300 000 няма да гласуват за сектата на шарлатаните ПП,ДБ.
201
5
 
3
 
! Отговори
заключение преди 1 месец
Айде,мола ви са.Нема начин за 2 г да се гепят толкова мъни,колкото за 15.Но при боковото гепене нищо не оставаше за бедните.А кокорчо поне вдигна пенсиите и за 2 гг направи повече,отколкото разни теменушки за 15.Да е жив и здрав.
200
3
 
3
 
! Отговори
Инфлация ала ПП преди 1 месец
До отговорПарите за Хемус бяха разплатени, но пренасочени от ПП то в бюджета , а там куче влачи рейс. Къде са парите? - Дадохме ги за енергийна добавка на бизнеса за да не вдига цените. Бизнеса вдигна цените заради скъпа газ. Газта падна от 350 Е на 45Е центите същите . Добавките за енергийна помощ си ги делнаха ПП и босовете....
199
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не знаех,че в милиционерското освен Винету изучават Екзюпери,Дидро,Флобер,Хеменгуей и прочие...
198
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Човек който не е изкопал 2 реда лозя, 2 декара царевица, не е посял и се грижил за едно дърво, не различава боба от тревата, какъв ръководител може да бъде. Може да е само секретар, като комсомолско секретар, може и в Харвард да е комсомолски секретар или младежки либерален секретар по приказките и обещанията. И междувременно да си прави кросчета в парка.
197
2
 
2
 
! Отговори
НЕЗНАЙНИЯТ ВОИН преди 1 месец
БЪЛГАРИЙО, ЗА ТЕБЕ НЕ УМРЯХА ТЕ, НЕ СИ ДОСТОЙНА ТИ ЗА ТЯХ, И ТЕ ЗА ТЕБ, МАЙКО, НЕ СА ДОСТОЙНИ!!! ВСИЧКО ТОВА ПОКАЗВА САМО ЛИПСА НА ДЪРЖАВНИЧЕСКО МИСЛЕНЕ И ЛИПСА НА ПАТРИОТИЗЪМ - ПП-ДБ СА САМО ПАТРИОТАРЧЕТА,КОИТО ИСКАТ САМО МРЪВКАТА ОТ ТЯЛОТО НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ...ИМАХА УНИКАЛНИЯТ ШАНС, АЛА ГО ПРОВАЛИХА С ХАРВАРДСКАТА ХИМЕРА ЗА АЛА-БАЛА С ПРЕЗИДЕНТА И ЛИПСАТА НА ПОЛИТИЧЕСКИ РЕАЛИЗЪМ!!!...
196
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 196 Не се подигравай на Киро. Той е завършил най-престижния университет в САЩ. Не всеки може да завърши в Харвардския университет. Гледай каква аналитична мисъл струи от него. Сега сериозно.... И това е най-престижния им университет и такива маааалоумници като него го завършват??? Ще падна от смях.
195
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Киро , написано на Англе Kiro се произнася, чете и помни Кайро. Кво избщо тоя селяндурима с вековниа Египет и столицата му Кайро. Аааа явно е ровил из пирамидите
194
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какъв език български. Каква аналитичност на ситуацията. Какво богатсво от думи, синоними и метафори. И всичкото това е събрано в няколкомесечното посещенеие на Харманлийскио Уни-лицей на Хасковския колеж.
193
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Асен ходеше по услужливите телевизии и лъжеше че имало 8 милиардатечове Къде са тези милиарди Асене защо заблуждаваш 30%инфлация е и никакво развитие на държавата ни ВЗЕ и 5 милиарда от енергетиката това е документирано
192
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Киро търсеше реванш забравихте ли кой нормален политик ще говоритака после беше опозиция сега мумурандом пореден е какво е това
191
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Парите оставени от Борисов за Хемус къде са Асен за какво ги изхарчи И защо вече 3 години че даже и четвърта никакви строежи никаква инфраструктура при управлението на тези облачни Саботажници са къде и е построено то от тези Къде е ТИКВИ прасета но строят вижда се толкова ви е багажът едно и също а не виждате че всичко е спряло в цялата държава
190
2
 
2
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 месец
Имам чувството обаче, че сега всички политици се правят на ощипани и ще протакат нещата до 5 ноември. След това, в зависимост от това накъде духа вятърът, ще започнат вероятно по-малко да говорят за Украйна. Може и тихомълком да пооберат украинските знамена, дето са ги накачулили навсякъде - и на Столична община, и на други места.
189
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 189 Даже лъже за военния си чин тоя плондер Марков. Подполковник е бил. За такива елементарни неща лъже, какво остава за сериозните. Марков се оказа най-големия лъжец от всички в парламента. Голяма утaйкa се оказа. А иначе Ивелин Михайлов е разправял на Киро Брейка че Марков като е отсядал в Исторически парк е пиел червено вино с мастика. То и аз съм пияч, но това...тази комбинация не мога да си я представя даже.
188
1
 
4
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 месец
Както и да е, тука не му е мястото да обсъждаме точно Хемус. Проблемът е, че този парламент не може да излъчи нищо свястно. Вече имаме 37 независими депутати. Как ще стане да гласуват каквото и да е правителство? Невъзможна работа, бита карта, кауза пердута. А на хоризонта нищо свястно. Имах слаби надежди към Полковника, че е по-различен от останалите, оказа се и той същия като другите. Че може би даже и по-лош, много се говори, че е алкохолик. Хубаво, този парламент ще си отиде. ого да изберем?
187
3
 
9
 
! Отговори
Кирееее, Кире преди 1 месец
А викаше на ГЕРБ, ваша е отговорността,а сега не е наша отговорността, оставаме в опозиция,на какво ?еми то трябва да има правителство за да бъдеш опозиция , а то такова няма. Кире ти ,Гея,кумо, сапуна за нищо не ставате, най много да държите за рунтавелката Лена общата
186
1
 
2
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 месец
До този под менМагистралата Хемус напредна много миналата година, благодарение на усилията на арх. Шишков. Бидейки служебен министър на благоустройството в кабинета на Пернатия, той успя да намери пари и я пусна чак до Търговище. Разбира се, Хемус си е провал. Започната през 1974 от бай Тошо, тази година става на 50 години.
185
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Можеха да я върнат и без това шоу! И без това казаха, че не искат да правят кабинет и не могат. Още след изборите.