Откриха труп до входа на горелия склад за фойерверки

Още един човек е в неизвестност, съобщи Калин Стоянов
28 юли 2024 08:51, Петър Бойчев
167
Откриха труп до входа на горелия склад за фойерверки
Снимка БГНЕС

В близост до входа на склада за фойерверки в Елин Пелин се вижда тяло, което ще бъде изнесено. Това заяви служебният министър Калин Стоянов за взривовете в склада за фойерверки в Елин Пелин.

По думите му още един човек остава в неизвестност. „Най-вероятно той се е намира в помещението, от което са започнали взривовете“, допълни той. Военни ще извозят невзривената пиротехника от склада в Елин Пелин на безопасно място

Вече трето денонощие сме свидетели на продължаващите гърмежи. „Вчера специализиран отряд за борба с тероризма влезе тежко оборудван влезе в склада, от който всички изпитвахме страх – този, който не се взриви. Вътре в него има много стока – високо технологични изделия. Следва да направим всичко възможно да не предизвикаме взрив. Колегите обезопасиха терена. Стените му са здрави, спазени са всички изисквания при строежа. Беше компрометирана само и единствено входната врата”, коментира Стоянов.

Днес ще се вземе решение за започване на първоначален оглед.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още по темата: складтрупЕлин Пелин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 57. На тва му се вика шуробаджанащина. Основният у нас нерешим широкоразпространен проблем, водещ до всичките ни беди.
59
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 55 А дали наистина е братовчедка или нагла измамничка? Много хитро и нагло - аз съм братовчедка на този и онзи. Дайте някой лев дарения, бате.
58
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 58. Верно ли тей е у Русия ? И нас кво на интересува ?
57
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До МВР 56. Ше *** на рояци. И предприятията на тия "бизнесмени" занимаващи се с такива неща, а и каквото е останало от "комунизма" безвъзвратно остарява , никой не го пипа за поддръжка и то скоро ще загърми каквото има за гърмене.
56
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В русия няма демокрация и такива инциденти стават доста по-често.
55
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"капиталистите са вампири" Кой всъщност е капиталистът в случая? Щото не е трудно да се досети човек в случая, че доцентът е подготвял пиротехническо шоу за своя сметка и е бил в близки отношения със собственика на фирмата, дотолкова че да има свободен достъп до складовете дори и в извънработно време.
54
1
 
16
 
! Отговори
МВР преди 1 месец
са отговорни, защото те са дали разрешителните!!!Тоя може да е имал разрешително за един склад , а е направил цели 6 склада...............пак ли няма виновни, бе????Колко хора още трябва да умрат от некадърност???
53
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Братовчедката на собственика беше в Божков тв и каза, че открили сметка за дарения на 10 годишното дете на доцент Шишков. Още не са намерили труповете на другите хора и роднините тръгнаха дарения да търсят. Защо нямат застраховка живот хора работещи с опасен клас пиротехника? Излагация. Дарения...
52
4
 
10
 
! Отговори
Русия преди 1 месец
Поредните жертви на демокрастията
51
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До До 34. Идеята е, че нищо от това не е написано с подробности така и така това и това се прави от това и това, а само някакви съобщения от рода "високотехнологични изделия" или "тротилов еквивалент"...
50
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Оня ден отивам за доставка на адрес, човекът ме видя на камерата, говорихме по звънеца, отвори ми вратата на гаража, че даже лампите ми светна докато се излежава на плажа. Пък тези видиш ли нямат 5 евро на месец да платят за Интернет план за камерите и да се разбере какво и как е станало.
49
1
 
8
 
! Отговори
До В.Узунов преди 1 месец
Шоуто много скоро ще бъде с теб, ти ще си "героят" запомни това "Бог забавя, но не забравя", той съществува чрез СЪДБАТА селяндурино варненски !
48
4
 
16
 
! Отговори
Баба Гицка - 2 преди 1 месец
И добре, че се появи лошият Путин, че да хвърлим цялата вина върху него.
47
0
 
13
 
! Отговори
До 34 преди 1 месец
Тези професионални пиротехнически изделия са ги изнасяли за 5 държави. Не са били само за България и за филма Под прикритие. Имат международна търговия. Заводът на собственика е в Китай. По проекти на Енигма се изработват ръчно всички пиротехнически изделия. В завода в Китай се работи ръчно. Няма машини заради статичното електричество. За филмите са друг клас пиротехника Види се 4 клас.
46
2
 
10
 
! Отговори
ужас преди 1 месец
Собственикът от алчност е загубил сина си............момче на 22 г...................ужас, детето е платило за греховете на баща си!!!!
45
1
 
27
 
! Отговори
Баба Гицка преди 1 месец
Всичко се дължи на късата ни памет и на мърлявщината ни. Помните ли взривовете в складовете на фирлмата "Берета трейдинг" край "Петолъчката". И там всичко изрядно документално, но собстленикът назначил за шеф на сигурността бивши началник от МВР-Ямбол. И проверките от МВР винаги изрядни. Имаше някаква кака от Министерство на отбраната, която собственикът награждаваше с почивка на Малдивите ли беше, в Дубай ли. Очевидно заради черните и очи. И на края взривове с човешки жертви.
44
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 44. Доста високотехнологично е. Правят го вече от 200-300 години.
43
0
 
21
 
! Отговори
??? преди 1 месец
Арестувани има ли вече????Или пак няма виновни????
42
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Доцентът е правил сценарии за пиротехнически шоута. Това включва измисляне в коя секунда откъде да се изстреля ракета. Предполагам е доста високотехнологично. Не е като да мяташ ръчно пиратки през балкона.
41
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 40. Остава пък камерите да не са изгорели. И "високтехнологичният" склад няма сървър на безопасно място за съхранение на данните.