Пеевски: ДПС няма да участва в преговори за кабинет

ИТН да върнат на Радев мандата неизпълнен
29 юли 2024 15:09, Инна Ангелова
110
Пеевски: ДПС няма да участва в преговори за кабинет
Снимка: БГНЕС

ПГ на ДПС няма да участва в преговорите за съставяне на кабинет с третия мандат, каза председателят Делян Пеевски, “не защото не вярва в необходимостта от това България да има стабилно и отговорно правителство, а напротив - защото не приема с евтин популизъм и клишета да се губи ценно политическо време на страната. Това се казва в позиция на председателя на ДПС Делян Пеевски.

Депутатът определи поведението на ИТН като “празно говорене”, показващо политическата им немощ.

“Освен това ние сме категорични - не можем да работим с проруската партия “Възраждане” и това за нас е единствената, непристъпна червена линия.

“С оглед изразените позиции на основните партии, заявките за опит за съставяне на правителство с третия мандат не са нищо друго, освен протакане и реализиране на нерегламентирана предизборна кампания, от която излъгани и подведени ще бъдат българските граждани”, продължава с изявлението си Пеевски.

Той допълни, че най-отговорното нещо, което могат да направят от ИТН, е да върнат мандата на Радев неизпълнен, а той да насрочи нови парламентарни избори.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
3
 
12
 
! Отговори
Петър преди 1 месец
Тоя НЕРЕЗ няма ли да го изхнърлят от партията?Егати нахалния *** иска да открадне партията.
76
1
 
9
 
! Отговори
Някой преди 1 месец
Най голяматаклюкарка на републиката си каза думата...!! Ха ха ха от кога прасетата във България командват и имат мнение абсолютно по всички върроси!! ??????!
75
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ГО ХЕЙТЯТ РУСКИТЕ ТРРРОЛОВЕ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ МИ ХАРЕСВА!
74
4
 
8
 
! Отговори
Стилян шишков преди 1 месец
От кога прасето Пеевски е ПРЕДСЕДАТЕЛ на ДПС.И вие ли му станахте ***.Вземете пример от мен и ръководените от мен сайтове - Къш на прасето Дилянчо, за да е що годе наред Държавата ни!
73
4
 
6
 
! Отговори
Хахахах преди 1 месец
Шишо с платените избори си купи фабрика на 9-ти септември 1944г.
72
7
 
8
 
! Отговори
Не е ли ясно? преди 1 месец
ДПС на Пеевски няма да преговаря за правителство. А би трябвало, защото след следващите избори от това ДПС няма да остане нищо.
71
4
 
11
 
! Отговори
2в 1 преди 1 месец
Ана Шиши иска да е премиер и гл.прокурор!
70
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Шиши че е взел маниерите на Илия Павлов, взел ги е, ама е доста по-нагъл от него, а и не е милиардер като него, може би съвсем малко се доближава до него :))
69
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За кое депесе говори тва прасе, че не става ясно?
68
3
 
7
 
! Отговори
Някой преди 1 месец
Спомням си как едно време Бай Тошо им отвори на тия турци границите и ги пусна да си ходят в Турция , обаче турските управници са усетиха че това не е в техен интерес и затвориха границата и ги спряха. За турските политици е много по-изгодно тези да стоят в България и чрез турската етническа партия да командват България !!!
67
2
 
13
 
! Отговори
Избирател преди 1 месец
възпълничкото момченце с увисналите бузки, за пореден път се изказва неподготвен!! Не разбра ли, че след 2 месеца отново ще е НИКОЙ!! Ако не беше смешно и трагично.
66
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този мегаломан не зацепи ли най-после,че никак не е важно какво ще прави? Той вече е никой,след изборите надявам се да не го виждаме повече из Парламента за да ни досажда със свинската си нагла муцуна!
65
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 62 - Не знам в ИТН кого признават за султан, далече съм от тях. Нямам спомен Доган да е нареждал какво да правят партиите. В неговата как се е разпореждал, също не знам. Но Пеевски прекалява с наглеенето и с мераците да се разпорежда с всичко и всички. Ами, не е в такава позиция и, поради тая причина, силно заработва "народна любов".
64
3
 
28
 
! Отговори
Бай ВарвАр преди 1 месец
Ми , естествено , че Пpacчо няма да участва в преговори за кабинет! Дойде ли кабинет , Пpacчо отива при бай Ставри ,силно намагнитен ...
63
1
 
18
 
! Отговори
Няма да преди 1 месец
Липсваш на никого! Протвен. Овек и на външност и душевно!
62
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Що, вие в ИТН признавате за султан само вашия приятел Доган ли?Да го беше питал тогава в шоуто си като какъв се мисли тоя Доган, що се изживява за султан в една република.Ама мълча тарикатина Трифонов.
61
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пеевски поне е в НС, истински човек.Слави какъв е?Виртуално някъде.Политик бил, ама пеел с някаква пак.Яде круши тоя под крушата, казал е народа.
60
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кое ДПС?
59
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя продължава да наглее, взел се е за султан ли, що ли...Той ще каже кой ще връща или не мандат. Работа на ИТН е това, не негова. На него мандат никой не му е давал.
58
11
 
7
 
! Отговори
Гражданин преди 1 месец
И съвсем правилно.