Бойко Борисов: Няма добро ДПС

Лидерът на ГЕРБ се зарече да не прави никога коалиция с движението
2 авг 2024 13:26, Петър Бойчев
105
Бойко Борисов: Няма добро ДПС
Снимка БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов усилено се дистанцира от ДПС, което се разтърсва от вътрешен конфликт между председателя си Делян Пеевски и почетния лидер Ахмед Доган.

"Няма добро ДПС", обяви водачът на ГЕРБ-СДС пред медиите в парламента днес. По думите му, има само добри български мюсюлмани, за които той се похвали, че е направил училища, пътища, водопроводи.

Борисов се зарече, че няма никога да се коалира с ДПС. И даже сподели пред журналистите вица, че "имало ДПС и ДПС 1948" - по подобие на футболния клуб ЦСКА, пише Сега.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още по темата: ДПСмюсюлманиБорисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ББ винаги има накъде да покаже, че е още по-***.
100
0
 
1
 
! Отговори
Ангелина преди 1 месец
Този пъти ти си прав ,същото се отнася и за ГЕРБ и техните производни .
99
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В понеделник Хаджи Тошо Африкански да връща папката. не могат да съберат 121 гласа. Аре ЧАО!!!!
98
0
 
1
 
! Отговори
Истина преди 1 месец
Боко в Шуменско на хижите си живееш живота като църковна мишка,а сега ги плюеш.Това е плюнка хвърлена от теб,да ти слугуват на хижата,то мацки,музика,ядене на корем.сприсе бе човече!Срам нямаш,съвест също,очи не и какво имаш???.
97
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кешгейт" по заповед на Пеевски, списъка на всички "касиери в енергетиката които ограбват даржавата".
96
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бойко, не се подигравай с хилядите отрудени хора, ! Преди години се изпусна, че възродителният процес е нещо хубаво, само методите били неправилни, сега продължаваш...
95
2
 
2
 
! Отговори
4 ГОДИНИ НАДОЛУ преди 1 месец
ГЛУТНИЦА, ЕВРАЗИЙСКА ГЛУТНИЦА-БСП, ИТБ, ПП ДБ, ВЪЗРАЖДАНЕ, ЛЕВИЦУ, КОПРИНКИ.... СЕГА АКТИВИРАХА И АГЕНТ"САВА"..
94
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бойко, не се подигравай с хилядите отрудени хора, които носят ДПС в сърцето си. Те са честни, достойни, горди и с изключително чувство за справедливост! Преди години се изпусна, че възродителният процес е нещо хубаво, само методите били неправилни, сега продължаваш...
93
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Обаче има също толкова добро ГЕРБ с обръчите и порциите , само Вождът малко по-пpocт .
92
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Баце лъже
91
1
 
20
 
! Отговори
БОКО И ШИШИ преди 1 месец
Бог да пази България от БОКО тиквата и Пеевски свинята и ИТН дъното. Амин
90
0
 
9
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 1 месец
ДПС е Едно - Агентите на ДС са Двама - Агент Сава и Агент Шиши - И Скоро и Двамата отиват в Небитието......АМИН......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА
89
0
 
16
 
! Отговори
И ти ли Бойко преди 1 месец
....Борисов усилено се дистанцира от ДПС... До вчера беше дупе и *** с Певката ...
88
2
 
19
 
! Отговори
безсрамник преди 1 месец
Този доказан лъжец, крадец и лицемер, не спира да ръси безпардонни глупости, на които човек трябва да е много прocт, за да му се върже. Та той толкова години ограбваше страната именно с ДПС. Бяха като дупе и *** в задкулисието, разграбването и съсипването на страната. Направо не знам как може човек още да му вярва и да го слуша. В затвора му е мястото до живот. И отнемане на всичко, което има той и цялото му семейство.
87
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Простият селтаак Бойко Борисов ще ни праща от избори на избори докато не стане на неговата. Егоцинтричин самовлюбен неадекватен нарцисист! Нали парите идват от друг портфейл - от данъците на народа, а не от собствения му джоб.
86
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Никога не съм виждал гражданско общество, което е толкова сляпо и глухо!!!!! Ако отидат поне 50% българи да гласуват, България ще се оправи!!!!
85
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Корумпираните Борисов и Пеевски искали да управляват България?! Това е срам, позор, падение! Това е показател за липсата на Правосъдие в България!
84
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Двама човека спират прогреса на целия български народ - Бойко Борисов и Делян Пеевски! Това е ужасно скъпо за българските данъкоплатци! Време е двамата мутро-мафиота да се оттеглят от политическата сцена!
83
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вината е на ГЕРБ за поне две съзнателно саботирани и провалени правителства, само и само ПП да не са на власт и да не назначат свои хора на мястото на корумпираните кадри на Бойко. Сега не крият, че искат изцяло те да командват парада, но пак търсят ППДБ за подкрепа. Това е безумно и ненормално поведение!
82
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Един от най-важните закони, за да си вземем парите от Европа по ПВУ, е този за подаването на сигнали за корупция и злоупотреби. ГЕРБ са искали да бъде написан така, че да не засяга управлението на Борисов преди 2021 г., но така не само не минава пред Европейската комисия, а най-важното - не работи за българските граждани.ПП/ДБ са внесли работещ законопроект, който да е справедлив и да няма изключения за такива като Борисов. Борисов не е искал този закон да покрива сигналите за корупция по време на неговото управление! Защо ли??? Никой не е над закона, но Борисов мечтае да Е!!!