Бойко Борисов: Няма добро ДПС

Лидерът на ГЕРБ се зарече да не прави никога коалиция с движението
2 авг 2024 13:26, Петър Бойчев
105
Бойко Борисов: Няма добро ДПС
Снимка БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов усилено се дистанцира от ДПС, което се разтърсва от вътрешен конфликт между председателя си Делян Пеевски и почетния лидер Ахмед Доган.

"Няма добро ДПС", обяви водачът на ГЕРБ-СДС пред медиите в парламента днес. По думите му, има само добри български мюсюлмани, за които той се похвали, че е направил училища, пътища, водопроводи.

Борисов се зарече, че няма никога да се коалира с ДПС. И даже сподели пред журналистите вица, че "имало ДПС и ДПС 1948" - по подобие на футболния клуб ЦСКА, пише Сега.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още по темата: ДПСмюсюлманиБорисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мутрата Борисов продължава да саботира всичко, което може и да изнудва абсолютно всички! Или ще ни управлява той, или никой друг! Докога, Бойко? Докога ще държиш цяла България като заложник на собственото си оцеляване и корупционни интереси?
80
1
 
8
 
! Отговори
Политически хаос преди 1 месец
От една страна стоят старите мошеници ГЕРБ и ДПС. От друга страна са руските радиоточки Възраждане и ИТН плюс евентуално БСП и Величичие. По средата са застанали ППДБ и се чудят в кой политически ад са попаднали.
79
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В България само ПП-ДБ работят за разграждане българската мафия, която е завладяла държавата ни. Неслучайно всички тошковци, копейки, тикви и прасета неуморно опитват да ги дискредитират в очите на чалгализираната популация.
78
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"има само добри български мюсюлмани, за които той се похвали, че е направил училища, пътища, водопроводи" ahaahхахаа, този много си повярва, той бил пострил и направил.Айде махай се, МУТРО! Омръзна ми някой с нашите пари да прави каквото си иска, вклчително и особено да ги краде и дава на свои хора, а после да каже АЗ направих!
77
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не се ли усещате Бочко взима страна в спора с ДПС и това е страната на аркадаша му Пеевски и за това ще потъне заедно с него
76
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А бате Бойко нали имаше снимки спящ с пачки евраци и кюлчета дзлато, а какво стана с къщата в Барселона и луксозния бутик на манекенката...А какво стана с Делян Пеевски, който е в черния списък на САЩ и Велекобритания за корупция и пране на пари по закона "Магнитски"? Тези ли двамата ще "коват" законите в България??..
75
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ПП-ДБ бяха единствените, които работеха здраво и съвестно за благото на България, въпреки помията и компроматите, с която ги заливаха всички други партии! Чест и почитания за смелостта, всеотдайността, за това че вдигнаха доходите, пенсиите и детските надбавки на българите в една изключителна Световна криза, породена от ковид-пандемията, войната в Украйна и повишаване цените на горивата на Световната борса!
74
0
 
2
 
! Отговори
боко тиквътъ преди 1 месец
така ми, нема Пееф, нема ДПС, нема проятел
73
3
 
4
 
! Отговори
Истината!!! преди 1 месец
Борисов събори последното Редовно Правителство, защото Проблемът за него беше в механизмът за избор и проверки на кандидатите за регулаторите и контролните органи (и мястото на ДПС). Това са тези над 100 човека, чиято смяна с нови лица може да рестартира държавността - или да продължи да я държи в плен. Процесът беше болезнен за ГЕРБ и ДПС, владеещи досега тези органи, тъй като не просто трябва да отстъпят територия, а и да отслабят контрола върху тях!!!!!
72
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
След като тъпоглавата мутра Боко, за пореден път ни вкарва в избори, за които бяха похарчени общо 1 000 000 000 лв., а не може да състави правителство, ДА СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА И ДА НАПУСКА ПОЛИТИКАТА! Некадърен, ***, нагъл, некултурен, необразован селски тарикат!
71
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да , ама Доган се опита да те убие, нали, а Делян Пеевски ти каза, че си с добро сърце...Не знаеш ли какгте мрази Доган, чул тия думи и намразил и Делян Пеевски.
70
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На Борисов ПП-ДБ му бяха нужни, за да поемат омразата на електората, които да оберат негативите на управлениато му.
69
1
 
5
 
! Отговори
Един Българин преди 1 месец
Хахаххааха старческа *** зо фре ния го гони май. До преди 6 месеца бяха с Шиши срещу Денков, а сега никога нямало..... Тук маха дпс от властта , тук ги качва....
68
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бойко Борисов е като туморно образование за България!
67
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бойко Борисов е виновен, защото бутна редовното правителство и вкара България в поредната спирала на нестабилност !
66
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя е абсолютно *** зо доказва го постоянно, 10 години управлява с ДПС по негово време бяха ограбени Булгартабак и КТБ, ТЕЦ Варна и т н.Тоя *** зо от Банкя в момента приказка едно, а утре ще направи друго, а за него ДПС е най големия му авер в кражбите от народа и така ще бъде.
65
1
 
8
 
! Отговори
Питам само?! преди 1 месец
Защо българските журналисти не попитат Бойко Борисов, след като имаше пълно мнозинство с ПП-ДБ в предния парламент, та трябваше да събори правителството и предизвика хаоса сега....защо сега говори за стабилност, преди не беше ли нужна, защо свали редовно правителство, което щеше да вкара страната в Еврозоната и Шенген...
64
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като гледам останалите партии , взех да харесвам Герб
63
1
 
6
 
! Отговори
Борисов е вреден. преди 1 месец
Бойко Борисов е готов на всичко само и само да няма институционална РЕФОРМА!!! За него нямат значение загубеното национално време, европейското развитие, отговорността и върховенството на закона. Никакво значение!
62
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Цялата ГЕРБерска декада е едно голямо крадене.Проклятието на България е Простия Боко Тиквата.